Kagkouros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 apo ta 300 pc pou tha ftiaxnei to plaisio thn hmera les sto diko sou na balane ta demo? mporeis na tous pareis thlefwno kai na tous zitiseis epistrofh kai antikatastash me sketa parts. +1 από εμένα...αν θες να το συναρμολογήσεις μόνος σου, κατά τα άλλα δεν νομίζω και εγώ να ήταν stock αυτά που σου έβαλαν...(αλλά you neven know...)
godlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 +1 από εμένα...αν θες να το συναρμολογήσεις μόνος σου, κατά τα άλλα δεν νομίζω και εγώ να ήταν stock αυτά που σου έβαλαν...(αλλά you neven know...) Δηλ. θέλετε να μου πείτε ότι το Πλαίσιο μου το συναρμολόγησε τζάμπα (γιατί πριν αναφέρθηκε ότι υπάρχει χρέωση);;; Δηλ μου κάνανε και χάρη. Εμένα αυτό μου βρομάει. Για να μην το κουράζουμε το θέμα. Εγώ τους πήρα τηλ. και μου είπανε ότι θα μου το φέρουνε κομμάτια την άλλη εβδομάδα. θα ποσταρω εδώ τις εξελίξεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αν καποιος συναρμολογησει ενα pc και του παρουσιασει προβλημα επειδη δεν ειναι παντα εμφανης η αιτια μπλεκει στο τι φαταιει και πρεπει να πηγαινει για ελεγχο κομματι-κομματι ενω αν του το συναρμολογησουν αυτοι απλα το παει εκει κει λει : "Φτιαξτε το" !!!
seventh_son Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 vasika otan ginetai paraggelia sto plaisio, mesa apo to sap, to an tha fygei ena pc sinarmologimeno i oxi, fainetai apo ena koutaki pou exei dipla sto iliko. an to iliko exei tickarismeno koutaki paei gia sinarmologisi, eidallos sto stelnoun xorista. opote an tin ekanes meso internet i meso tilefonou, aftos pou anelave tin paraggelia sou profanos ton epaikse. an thes ti gnomi mou ego tha epelega na ta synarmologiso ego oxi gia logous epistrofon ktl alla gia logous oti i sinarmologisi ginetai arpakollatzidika. mono kai mono na skefteis oti ana imera ana texniko analogoun 22 pc sto 8oro ... san veggos trexoun.
mvaggel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εγώ τα 2 pc που έχω αγοράσει από το πλαίσιο, στο τέλος εκεί που λέει "Γράψτε τι άλλο θα θέλατε να προσέξουμε στη παραγγελία σας" τους έγραψα "Να ΜΗΝ συναρμολογηθεί" και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.