Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο: Έχει επιλογή για συναρμολόγηση PC;;;

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα κάποια pc parts από το ηλ. κατάστημα του πλαισίου (όχι από την φόρμα "Συνθέστε το δικό σας Desktop") και μου ήρθανε σαν συναρμολογημένο pc ενώ εγώ τα ήθελα στα κουτιά τους, ξεχωριστά.

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν στην φόρμα παραγγελίας έχει καμία επιλογή να συναρμολογηθούν και δεν την είδα. Μη πάρω τους ανθρώπους και τους κάνω παράπονα χωρίς να φταίνε.

Δημοσ.

Εγω ειχα αγορασει ολα τα κομματια ενα -ενα (πηρα και τα κουτια τους) και ζητησα να μου το φτιαξουν.Μου ειπαν 30 ευρω και σε 3 ωρες που ηταν ετοιμο δεν με χρεωσαν τελικα συναρμολογηση..

Δημοσ.

Με το που είδα τα περιληφθέντα τους πήρα αμέσως τηλ. και μου είπανε ότι θα μου τα φέρουνε στα κουτιά τους. Απλά είπα να ρωτήσω και εδώ γιατί κάποιος φίλος έχει την εντύπωση ότι στην φόρμα παραγγελίας έχει ένα checkbox που λέει ότι και καλά θέλω να μου το συναρμολογήσουν. Εγώ πάντως δεν είδα τπτ.

Στην απόδειξη δεν υπάρχει extra χρέωση.

Επίσης σημείωσα πολύ διακριτικά με ένα μαρκαδοράκι κάποια parts για να μην μου πλασάρουν τα ίδια στα κουτιά τους.

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πράγματι θα μου δώσουν ολοκαίνουρια parts. Ξέρω να ξεχωρίσω ας πούμε την ολοκαίνουρια συσκευασία του σκληρού που είναι σε σακουλάκι αλλά δεν ξέρω αν έχουνε ταινία ασφαλείας οι mobo, cpu, vga ώστε να καταλάβεις ότι η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί.

Δημοσ.
Με το που είδα τα περιληφθέντα τους πήρα αμέσως τηλ. και μου είπανε ότι θα μου τα φέρουνε στα κουτιά τους. Απλά είπα να ρωτήσω και εδώ γιατί κάποιος φίλος έχει την εντύπωση ότι στην φόρμα παραγγελίας έχει ένα checkbox που λέει ότι και καλά θέλω να μου το συναρμολογήσουν. Εγώ πάντως δεν είδα τπτ.

Στην απόδειξη δεν υπάρχει extra χρέωση.

Επίσης σημείωσα πολύ διακριτικά με ένα μαρκαδοράκι κάποια parts για να μην μου πλασάρουν τα ίδια στα κουτιά τους.

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πράγματι θα μου δώσουν ολοκαίνουρια parts. Ξέρω να ξεχωρίσω ας πούμε την ολοκαίνουρια συσκευασία του σκληρού που είναι σε σακουλάκι αλλά δεν ξέρω αν έχουνε ταινία ασφαλείας οι mobo, cpu, vga ώστε να καταλάβεις ότι η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί.

Εσυ γιατι δεν ηθελες που στο συναρμολογησαν ???

Δημοσ.
Εσυ γιατι δεν ηθελες που στο συναρμολογησαν ???

Γιατί πολύ απλά δεν ξέρω αν αυτά που έβαλαν μέσα είναι πράγματι καινούρια και δεν είναι απο επιστροφές ή οτιδήποτε.

Δημοσ.

καλα εγγυηση δεν εχουν αν τυχον εχουν προβλημα τοτε τους σκιζεις, αληθεια τελικα χρεωθηκες συναρμολογηση

Δημοσ.
καλα εγγυηση δεν εχουν αν τυχον εχουν προβλημα τοτε τους σκιζεις, αληθεια τελικα χρεωθηκες συναρμολογηση

Δεν χρεώθηκα για συναρμολόγηση.

Το ξαναλέω ότι τα θέλω στα σφραγισμένα κουτιά τους γιατί μπορεί αυτοί για παράδειγμα να μου βάλανε κομμάτια που είχανε για επίδειξη στα καταστήματά τους. Και να πηγαίνει το κάθε μ@λ@κιμένο και να το σκίζει το μηχάνημα.

Τα παράγγειλα καινούρια και θα τα πάρω και καινούρια. Νομίζω ότι είναι πολύ λογική απαίτηση.

Δημοσ.

Παντως για να ξερεις, επειδη και εγω αγορασα προσφατα απο το Πλαισιο PC, οτι αν στο συναρμολογησουν θα εχεις 3 χρονια εγγυηση συνολικα στο μηχανημα, ακομα και για τα parts που εχουν 1 ή 2 χρονια, αν τα αγοραζες χωριστα...

Δημοσ.
Παντως για να ξερεις, επειδη και εγω αγορασα προσφατα απο το Πλαισιο PC, οτι αν στο συναρμολογησουν θα εχεις 3 χρονια εγγυηση συνολικα στο μηχανημα, ακομα και για τα parts που εχουν 1 ή 2 χρονια, αν τα αγοραζες χωριστα...

+1 στον φίλο αδελφό αεκατζή :grin:

Δημοσ.

αυτά που έχω παραγγείλει έχουνε όλα 3 χρόνια εγγύηση οπότε μου είναι αδιάφορο αυτό που προσφέρει το πλαίσιο. Συν το ότι δεν παράγγειλα ολόκληρο pc αλλά ένα μέρος του. Πήρα και από αλλού κομμάτια.

Δημοσ.

Οποτε παρε ενα τηλεφωνο και ξεκαθαρισε τι συμβαινει με την εγγυηση, επισης μεσα στα εγγραφα που πηρες δεν ειχε καποιο χαρτι εγγυησης για να σε διαφωτισει περισσοτερο?

Δημοσ.
Οποτε παρε ενα τηλεφωνο και ξεκαθαρισε τι συμβαινει με την εγγυηση, επισης μεσα στα εγγραφα που πηρες δεν ειχε καποιο χαρτι εγγυησης για να σε διαφωτισει περισσοτερο?

ma ti me noiazei i eggiisi? OLA exoun 3 XRONIA. Giati na tous paro tilefono? Na mou poune ti?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...