godlike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πρόσφατα αγόρασα κάποια pc parts από το ηλ. κατάστημα του πλαισίου (όχι από την φόρμα "Συνθέστε το δικό σας Desktop") και μου ήρθανε σαν συναρμολογημένο pc ενώ εγώ τα ήθελα στα κουτιά τους, ξεχωριστά. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν στην φόρμα παραγγελίας έχει καμία επιλογή να συναρμολογηθούν και δεν την είδα. Μη πάρω τους ανθρώπους και τους κάνω παράπονα χωρίς να φταίνε.
Kagkouros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αυτό πρώτη φορά το ακούω...μάλλον μπερδεύτηκαν φίλε. Σου χρέωσαν όλα τα κομμάτια κανονικά ή είχες καμία extra χρέωση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εγω ειχα αγορασει ολα τα κομματια ενα -ενα (πηρα και τα κουτια τους) και ζητησα να μου το φτιαξουν.Μου ειπαν 30 ευρω και σε 3 ωρες που ηταν ετοιμο δεν με χρεωσαν τελικα συναρμολογηση..
thanos_kar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 vasika to an prepei na sinarmologithei i paraggelia i oxi fainetai kathara sta back-end pc tous, ti mamakia tin kanan autoi, ego tha tous eixa parei to proto lepto kai tha exona mpinelikia... Asxetoi...
godlike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Με το που είδα τα περιληφθέντα τους πήρα αμέσως τηλ. και μου είπανε ότι θα μου τα φέρουνε στα κουτιά τους. Απλά είπα να ρωτήσω και εδώ γιατί κάποιος φίλος έχει την εντύπωση ότι στην φόρμα παραγγελίας έχει ένα checkbox που λέει ότι και καλά θέλω να μου το συναρμολογήσουν. Εγώ πάντως δεν είδα τπτ. Στην απόδειξη δεν υπάρχει extra χρέωση. Επίσης σημείωσα πολύ διακριτικά με ένα μαρκαδοράκι κάποια parts για να μην μου πλασάρουν τα ίδια στα κουτιά τους. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πράγματι θα μου δώσουν ολοκαίνουρια parts. Ξέρω να ξεχωρίσω ας πούμε την ολοκαίνουρια συσκευασία του σκληρού που είναι σε σακουλάκι αλλά δεν ξέρω αν έχουνε ταινία ασφαλείας οι mobo, cpu, vga ώστε να καταλάβεις ότι η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Με το που είδα τα περιληφθέντα τους πήρα αμέσως τηλ. και μου είπανε ότι θα μου τα φέρουνε στα κουτιά τους. Απλά είπα να ρωτήσω και εδώ γιατί κάποιος φίλος έχει την εντύπωση ότι στην φόρμα παραγγελίας έχει ένα checkbox που λέει ότι και καλά θέλω να μου το συναρμολογήσουν. Εγώ πάντως δεν είδα τπτ. Στην απόδειξη δεν υπάρχει extra χρέωση. Επίσης σημείωσα πολύ διακριτικά με ένα μαρκαδοράκι κάποια parts για να μην μου πλασάρουν τα ίδια στα κουτιά τους. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πράγματι θα μου δώσουν ολοκαίνουρια parts. Ξέρω να ξεχωρίσω ας πούμε την ολοκαίνουρια συσκευασία του σκληρού που είναι σε σακουλάκι αλλά δεν ξέρω αν έχουνε ταινία ασφαλείας οι mobo, cpu, vga ώστε να καταλάβεις ότι η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί. Εσυ γιατι δεν ηθελες που στο συναρμολογησαν ???
godlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εσυ γιατι δεν ηθελες που στο συναρμολογησαν ??? Γιατί πολύ απλά δεν ξέρω αν αυτά που έβαλαν μέσα είναι πράγματι καινούρια και δεν είναι απο επιστροφές ή οτιδήποτε.
dk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 καλα εγγυηση δεν εχουν αν τυχον εχουν προβλημα τοτε τους σκιζεις, αληθεια τελικα χρεωθηκες συναρμολογηση
godlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 καλα εγγυηση δεν εχουν αν τυχον εχουν προβλημα τοτε τους σκιζεις, αληθεια τελικα χρεωθηκες συναρμολογηση Δεν χρεώθηκα για συναρμολόγηση. Το ξαναλέω ότι τα θέλω στα σφραγισμένα κουτιά τους γιατί μπορεί αυτοί για παράδειγμα να μου βάλανε κομμάτια που είχανε για επίδειξη στα καταστήματά τους. Και να πηγαίνει το κάθε μ@λ@κιμένο και να το σκίζει το μηχάνημα. Τα παράγγειλα καινούρια και θα τα πάρω και καινούρια. Νομίζω ότι είναι πολύ λογική απαίτηση.
lefterhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παντως για να ξερεις, επειδη και εγω αγορασα προσφατα απο το Πλαισιο PC, οτι αν στο συναρμολογησουν θα εχεις 3 χρονια εγγυηση συνολικα στο μηχανημα, ακομα και για τα parts που εχουν 1 ή 2 χρονια, αν τα αγοραζες χωριστα...
nodas_21greek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παντως για να ξερεις, επειδη και εγω αγορασα προσφατα απο το Πλαισιο PC, οτι αν στο συναρμολογησουν θα εχεις 3 χρονια εγγυηση συνολικα στο μηχανημα, ακομα και για τα parts που εχουν 1 ή 2 χρονια, αν τα αγοραζες χωριστα... +1 στον φίλο αδελφό αεκατζή :grin:
godlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 αυτά που έχω παραγγείλει έχουνε όλα 3 χρόνια εγγύηση οπότε μου είναι αδιάφορο αυτό που προσφέρει το πλαίσιο. Συν το ότι δεν παράγγειλα ολόκληρο pc αλλά ένα μέρος του. Πήρα και από αλλού κομμάτια.
21century Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Οποτε παρε ενα τηλεφωνο και ξεκαθαρισε τι συμβαινει με την εγγυηση, επισης μεσα στα εγγραφα που πηρες δεν ειχε καποιο χαρτι εγγυησης για να σε διαφωτισει περισσοτερο?
godlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Οποτε παρε ενα τηλεφωνο και ξεκαθαρισε τι συμβαινει με την εγγυηση, επισης μεσα στα εγγραφα που πηρες δεν ειχε καποιο χαρτι εγγυησης για να σε διαφωτισει περισσοτερο? ma ti me noiazei i eggiisi? OLA exoun 3 XRONIA. Giati na tous paro tilefono? Na mou poune ti?
johnnieB Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 apo ta 300 pc pou tha ftiaxnei to plaisio thn hmera les sto diko sou na balane ta demo? mporeis na tous pareis thlefwno kai na tous zitiseis epistrofh kai antikatastash me sketa parts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.