Προς το περιεχόμενο

παραξενο προβλημα με οθονη

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαφνικα μου εμφανιστηκε το εξης προβλημα

ανοιγω το λαπτοπ

μου εμφανιζει κανονικα το λογοτυπο του κατασκευαστη-σονυ- μετα μου βγαζει το παραθυρο οτι φορτωνουν τα windows και μετα η οθονη δεν δειχνει τπτ

φαινεται πως ειναι αναμενη, αλλα δεν δειχνει τπτ

ακουγονται οι ηχοι των windows οτι φορτωνουν κανονικα ,ακουγεται η φουσκα οτι κανει ενημ,ερωσει το nod και τα winodws αλλα δεν δειχνει τπτ.

εχω κανει επανεκινησεις,αλλα τπτ. επισης εχω δοκιμαζει το tv out μηπως πατηθηκε το κουμπι καταλαθος αλλα και παλι τπτ

τελευταια φορα που το δουλεψα απλα σερφαρα στο νετ,δεν εκανα τπτ ουτε συνεδεσα τπτ

εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει να ναι;

Δημοσ.

δοκιμασες να μπεις σε ασφαλη λειτουργια?

δοκιμασε αν εχεις να bootareis με κανα live cd linux, να δουμε αν εκει τα βγαζει σωστα

Δημοσ.

θελω να μπω σε safe mode αλλα δεν ξερω πως. οταν παταω F2 μπαινει σε ΒΙΟς και δεν παιζει τπτ με κανενα αλλο κουμπι,για να μπω στο κλασικο μενου.

μου κανει εντυυπωση που μεσα στο ΒΙΟς τα δειχνει ολα κανονικα καθως και τα λογοτυπα σονυ και windows

θα προσπαθησω τωρα να συνδεσω την οθονη του πισι μου μπας και

ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.

Πατησε F8 λιγο πριν ξεκινησουν τα win. Λογικα θα σου βγαλει ενα μενου, η πρωτη επιλογη ειναι η Ασφαλης Λειτουργια, ή Safe Mode αν εχεις αγγλικα.

Δημοσ.

μπηκα τελικα σε ασφαλη λειτουργια αλλα δεν βρηκα κατι, εκανα και restore 10 μερες πισω και παλι τπτ

οποτε ξεκινω κανονικα εχω το ιδιο προβλημα,τελικα πηρα τηλ στη σονυ και θα ερθουν να το παρουν απο βδομαδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...