jtsc21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 γεια σας παιδιά, πριν από κανα χρόνο ειχα αρχίσει να ασχολούμε με hardare-λίγα πράγματα όμως-αλλά λόγω πανελλαδικών,ξέρεται,τα παράτισα όλα.Ευτύχώς μου βγήκε σε καλό.Τώρα όμως,θέλω να επανέλθω δρυμήτερος και να μάθω να παίζω το hardware στα δάκτυλά μου.Πείται καμιά ιδέα!!!:-p υπάρχει κανένς οδηγος στο internet που θα με βοηθήσει? που μπορώ να πάω να μάθω?(εννοώ πχ φροντιστήριο υπολογιστών) ποια περιδικά να αγοράσω? κτλ.... σίγουρα γνωρίζω ότι πρέπει από μόνος μου να ασχοληθώ πάρα πολυ(αυτό έχω σκοπό...) αω μπορείται πείτε μου καμιά ιδέα thanks...
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ξεκινάς με μπόλικο διάβασμα στα site του κλάδου... Hardware Secrets XtremeSystems.org/forums XbitLabs BenchZone have fun
Japan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ψάξε να βρεις κανά study guide για το certification Comptia A+. Αυτά της Sybex είναι πολύ καλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά.
jtsc21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ψάξε να βρεις κανά study guide για το certification Comptia A+. Αυτά της Sybex είναι πολύ καλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά. αυτό είναι καλό?
Japan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Για 40 ώρες σεμινάριο θα μάθεις πολύ βασικά πράγματα, ίσως να τα γνωρίζεις ήδη. Πάντως αν δεν είναι ακριβό είναι καλό για αρχή, αφού θα έχεις την δυνατότητα να τα κάνεις live. Από κει και πέρα εξαρτάται από σένα. Google και ξανά google.
coolman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Και τα περιοδικά είναι πεταμένα λεφτά. Όλο ειδήσεις και διαφημίσεις, άντε και κανένα άρθρο. Δεν πρόκειται να μάθεις από εκεί κάτι ουσιαστικό.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 με τον καιρό με λίγα λεφτά και αρκετά χαλασμένα από πατάτες που θα κανεις και κάναμε όλοι σιγά σιγά όλα θα τα μάθεις κανένας δεν τα έμαθε από οδηγούς και κανένας δεν τα είχε φυτεμένα στο κεφάλι του
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 προτείνω να ανοίξουμε ένα post με πατατιές που έχουμε κάνει όλοι κατά καιρούς, θα έχει πλάκα, και επιμορφωτικό ενδιαφέρων να μην επαναληφθούν από νέους ανυποψίαστους!
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πραγματικά ωραία ιδέα θα έχω να γράφω!!!! να γελάτε
felikas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κατέβασε καταρχήν αυτό: PC Upgrade And Repair Bible Αλλά να ξέρεις, όπως είπε κ ο Vatos, αν δεν παιδευτείς μόνος σου (πάρε ένα κατεβαστήρι με 100 ευρώπουλα - μεταχειρισμένο κ άλλαξέ του τα φώτα...), δουλειά δεν γίνεται! Ρε συ bill, αμέσως στα "βαριά"... δεν κάνει!
felikas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πραγματικά ωραία ιδέα θα έχω να γράφω!!!! να γελάτε Ναι ρε συ, ο μόνος θα' σαι!!!
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 δεν είπα ότι θα είμαι ο μονος αλλα από αυτούς που θα έχουν γράψει τα περισσότερα θα είμαι σίγουρα
felikas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μόνο μην ξαναγράψεις για σπασμένες υδροψύξεις κλπ., γιατί δεν θα το ξανα-αντέξω...
jtsc21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κατέβασε καταρχήν αυτό: PC Upgrade And Repair Bible Αλλά να ξέρεις, όπως είπε κ ο Vatos, αν δεν παιδευτείς μόνος σου (πάρε ένα κατεβαστήρι με 100 ευρώπουλα - μεταχειρισμένο κ άλλαξέ του τα φώτα...), δουλειά δεν γίνεται! Ρε συ bill, αμέσως στα "βαριά"... δεν κάνει! από πού να κατεβάσω το PC Upgrade And Repair Bible?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.