Προς το περιεχόμενο

πως θα μαθω hardware(:-P)

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,

πριν από κανα χρόνο ειχα αρχίσει να ασχολούμε με hardare-λίγα πράγματα όμως-αλλά λόγω πανελλαδικών,ξέρεται,τα παράτισα όλα.Ευτύχώς μου βγήκε σε καλό.Τώρα όμως,θέλω να επανέλθω δρυμήτερος και να μάθω να παίζω το hardware στα δάκτυλά μου.Πείται καμιά ιδέα!!!:-p

υπάρχει κανένς οδηγος στο internet που θα με βοηθήσει?

που μπορώ να πάω να μάθω?(εννοώ πχ φροντιστήριο υπολογιστών)

ποια περιδικά να αγοράσω?

κτλ....

σίγουρα γνωρίζω ότι πρέπει από μόνος μου να ασχοληθώ πάρα πολυ(αυτό έχω σκοπό...)

αω μπορείται πείτε μου καμιά ιδέα

thanks...

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις κανά study guide για το certification Comptia A+. Αυτά της Sybex είναι πολύ καλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά.

Δημοσ.
Ψάξε να βρεις κανά study guide για το certification Comptia A+. Αυτά της Sybex είναι πολύ καλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά.

αυτό είναι καλό?

Δημοσ.

Για 40 ώρες σεμινάριο θα μάθεις πολύ βασικά πράγματα, ίσως να τα γνωρίζεις ήδη. Πάντως αν δεν είναι ακριβό είναι καλό για αρχή, αφού θα έχεις την δυνατότητα να τα κάνεις live.

Από κει και πέρα εξαρτάται από σένα. Google και ξανά google.

Δημοσ.

Και τα περιοδικά είναι πεταμένα λεφτά. Όλο ειδήσεις και διαφημίσεις, άντε και κανένα άρθρο. Δεν πρόκειται να μάθεις από εκεί κάτι ουσιαστικό.

Δημοσ.

με τον καιρό με λίγα λεφτά και αρκετά χαλασμένα από πατάτες που θα κανεις και κάναμε όλοι ;) σιγά σιγά όλα θα τα μάθεις ;) κανένας δεν τα έμαθε από οδηγούς και κανένας δεν τα είχε φυτεμένα στο κεφάλι του ;)

Δημοσ.

προτείνω να ανοίξουμε ένα post με πατατιές που έχουμε κάνει όλοι κατά καιρούς, θα έχει πλάκα, και επιμορφωτικό ενδιαφέρων να μην επαναληφθούν από νέους ανυποψίαστους! ;)

Δημοσ.

Κατέβασε καταρχήν αυτό: PC Upgrade And Repair Bible

Αλλά να ξέρεις, όπως είπε κ ο Vatos, αν δεν παιδευτείς μόνος σου (πάρε ένα κατεβαστήρι με 100 ευρώπουλα - μεταχειρισμένο κ άλλαξέ του τα φώτα...), δουλειά δεν γίνεται!

Ρε συ bill, αμέσως στα "βαριά"... δεν κάνει!

Δημοσ.
Κατέβασε καταρχήν αυτό: PC Upgrade And Repair Bible

Αλλά να ξέρεις, όπως είπε κ ο Vatos, αν δεν παιδευτείς μόνος σου (πάρε ένα κατεβαστήρι με 100 ευρώπουλα - μεταχειρισμένο κ άλλαξέ του τα φώτα...), δουλειά δεν γίνεται!

Ρε συ bill, αμέσως στα "βαριά"... δεν κάνει!

από πού να κατεβάσω το PC Upgrade And Repair Bible?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...