Προς το περιεχόμενο

μεταχειρισμενο Ν95 ή Sony Ericsson P1i new

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΞΟΞ·ΞΊΞ± Ρνα ΞΌΞ΅ΟΞ±ΟΡιΟΞΉΟμΡνο Ξ95 ΟΟΞ± 550 Ξ΅ΟΟΟ, ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏ ΞΊΞ±ΞΉΞ½ΞΏΟΟΞ³ΞΉΞΏ sony ericsson p1i Ξ±ΟΞΏ ΟΞΏ ΡξΟΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞΏ, ΟΟΞ± 650 Ξ΅ΟΟΟ. Ξ*ΞΏΞΉΞΏ Ξ½Ξ± ΟΞ±ΟΟ, ΞΊΞ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ±ΟΞΉ?

Δημοσ.

:lol: λέει με λίγα λόγια:

Βρηκα ενα μεταχειρισμενο Ν95 στα 550 ευρω, και το καινουργιο sony ericsson p1i απο το εξωτερικο, στα 650 ευρω. �*οιο να παρω, και γιατι?
Δημοσ.

Γιατί να μην πάρεις το p1i που το θεωρώ κακή αγορά τουλάχιστον στην τιμή αυτή:

Αργό μενού, (?) ως προς τη μελλοντική υποστήριξη firmware, λίγες εφαρμογές για την πλατφόρμα του, "αγκυλώσεις" στις αλλαγές γλώσσας κλπ.

Τώρα για nokia... δεν ξέρω προσωπικά θα έπαιρνα htc (βλέπε windows mobile, touchscreen, δε με πολυνοιάζει η ψηφιακή μηχανή)

Δημοσ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ (το τονίζω) το Ν95 είναι φοβερά υπέρ εκτιμημένο. Δεν τα αξίζει τα λεφτά του. Για το Ρ1 φυσικά και δεν έχω άποψη (αφού δεν το έχω δει) άλλα αν είναι όπως τα προηγούμενα symbian της SE που είχα (Μ600, P990, P910) τότε δεν αξίζει ούτε και αυτό.

Από τα 2 θα πρότεινα το Ν95 αν και μπορείς να το βρεις και με 500? μεταχ. γιατί τα 650? για το Ρ1 μου φαίνονται πάρα πολλά.

Δημοσ.

ουτε το ενα ουτε το αλλο.

σε πολυ λιγο καιρο θα εχουμε την χαρα να κυκλοφορησουν στην Ελλαδα καινουργια κινητα τελειωs διαφορετικα,με εργονομια και πραγματικα ομορφεs οθονεs.

κανε λιγο υπομονη να παρειs κατι που αξιζει.

Δημοσ.

Εγω ενας φανατιτκος Nokakiας λεω μακρυα απο το Ν95...Το κρατησα μονο 3-4 μερες...Σαν να κρατας καραβανα δινει αισθηση.Ειδικα αυτος ο τζογος ειναι απαραδεκτος.

Πηρα το Ε65 και ειμαι μια χαρα !!!!

Δημοσ.
Εγω ενας φανατιτκος Nokakiας λεω μακρυα απο το Ν95...Το κρατησα μονο 3-4 μερες...Σαν να κρατας καραβανα δινει αισθηση.Ειδικα αυτος ο τζογος ειναι απαραδεκτος.

Μπαμπά Γιάννη (το μπαμπάς από προηγούμενο ποστ σου που με υιοθέτησες) δεν ξέρουν όλοι τι είναι καραβάνα!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Και εγω ειμαι Nokia boy, εχω το Ν95 και ειναι απαραδεκτη η ποιοτητα κατασκευης του.Ουτε το τελευταιο alcatel δεν ειναι τοσο χαλια...Ας οψεται η high τεχνολογια του.:???:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε ένας πανικός από διαφημίσεις για το Nokia N95 πριν να κυκλοφορήσει με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να πέσουν με τα μούτρα στα καταστήματα για να το αγοράσουν και τώρα στα online καταστήματα, στα μεταχειρισμένα, πωλούνται πολλές n95 .

Υπερτιμήθηκε αυτή η συσκευή.... ενώ οι Htc και πιο φτηνές σε σχέση με κάποιες nokia αλλά και πιο καλές στο λειτουργικό τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...