Προς το περιεχόμενο

Προβληματικη 2900ΧΤ?

paonikgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει ο υπολογιστης και εχω πανω στο συστημα μου την 2900ΧΤ δεν ανοιγει η οθονη δηλαδη δεν πρασινιζει το λαμπακι για να βγαλει γραμματα και να ανοιξουν τα win,και δεν ακουγεται αυτο το μπιπ που κανουν τα win στην αρχη ενω οταν την βγαζω και χρησιμοποιω την Onboard ολα οκ τι λετε να φταιει?Μια εβδομαδα την εχω την καρτα.Οταν την πηρα απο το πλαισιο ηταν ανοιχτο το κουτι δηλαδη δεν ηταν σφραγισμενο.Και ηταν τελευταιο κομματι.

Τι λετε?

Δημοσ.

Στο κακός την δέχθηκες έχει δίκαιο αλλα αν δεν έχει άλλη...

Λοιπόν RMA = Return Material Authorization... Δηλαδή δίνεις αυτό που χάλασε και σου δίνουν νέα αφού δεν θα κάτσουν να την κάνουν.

Δημοσ.

απο την πρωτη στιγμη που την εβαλα πανω συνδεσα τα καλωδια το 6Pin και το 8 pin,κλεινω τα καπακια παταω το κουμπι δουλευαν ολα,αλλα δεν μου αναβε η οθονη και φυσικα δεν εβγαζε γραμματα.Λεω ενταξει καποια χαζομαρα εκανα εγω.τον κλεινω και λεω θα δοκιμασω μετα.Ξαναπαταω αργοτερα το κουμπι δουλευαν ολα μια χαρα.Μετα απο 3 μερες ανοιχτο το pc τον εκλεισα.Το αλλο το πρωι παω να τον ανοιξω παλι τα ιδια.Με κανα δυο ρεσταρτ ολα οκ.Σημερα ειπα να αλλα ξω τις διαταξεις των καλωδιων απο το τροφοδοτικο μηπως εχω κανει καποιο λαθος,αυτο ηταν δεν μου αναβει η οθονη με τιποτα.

Λετε να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα?Τι να τους πω στο πλαισιο?Αυτο που μου συμβαινει η τιποτα αλλα μπαλαμουτια?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος με το BIOS δώσε την κάρτα να την δοκιμάσει κάποιος φίλος, σου η RMA.

Δημοσ.

Παιδια θα τρελαθω.Τωρα εβαλα πανω την 2900 και μπαινει sta win κανονικα.ΝΑτην παω πισω αυριο να παρω αλλη για καλο και για κακκο?

Δημοσ.

λετε να την παω πισω?

παντωσ η 2900ΧΤ εχει 2 εξοδους το εβαλα στην αλλη μερια και απο τοτε ολα οκ?τι λετε να κανω?

Δημοσ.

Θέλει προσοχή και με το τροφοδοτικό , δλδ θέλει συγκεκριμένα καλώδια , όχι ότι και ότι ... ( το έπαθα και εγώ στην εγκατάσταση της κάρτας , και τελικά ήταν δικό μου το λάθος , έπρεπε να διαβάσω το manual της PSU )

Δημοσ.

τελικα πηγα σημερα στο πλαισιο και μου τη αλλαξαν χωρις να πουν τιποτα.Μπραβο στο πλαισιο και ευγενεστατοι.Ολα μια χαρα τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...