stefanos_79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Eνα φιλαρακι μου επεστρεψε απο φοιτητης και τωρα μενει μονος του σε ενα διαμερισμα ,θέλει να βαλει ιντερνετ αλλα δεν θελει να κανει τηλεφωνικη συνδεση να βάλει σταθερο οπως λεμε.Υπαρχει η δυνατοτητα να βαλει μονο ιντερνετ?στο διαμερισμα που ειναι τωρα υπηρχε καποτε γραμμη τηλεφωνικη αλλα έχει διακοπει.ακουγεται λιγο κουλο το ερωτημα.Εγω εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται
TechnoState Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=202098 tha voithisei ligaki auto...
kostastrikala Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Οπως ειδες φιλε εχεις δικιο.Δυστυχως αυτο δεν γινεται αν και θα το θελαμε ολοι
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Hellas sat apla Doriforiko tha balei. Oute sindromes , oute tipota. Apla o eksoplismos
Psycho13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Και το οποιο δορυφορικο απαιτει την υπαρξει dialup συνδεσης για το upload...Το οποιο dialup απαιτει την υπαρξει γραμμης τηλεφωνου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.