stathisa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή (SAMSUNG LE26R86B )και θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια άποψη γι αυτήν να μου πεί. Απ ότι έχω δεί η τιμή της δεν είναι και φτηνη, και παίζει απο 662 έως 820 ευρώ.(στο Ιντερνετ οι φτηνότερες). Πέρα απο τα χαρακτηριστικά της που φαίνονται καλά, (HD READY, 450 φωτεινότητα, 5000 αντίθεση, ψηφιακός δέκτης, 2HDMI) για το συγκεκριμένο χώρο που τη θέλω, χωρά ίσα-ίσα (Πλάτος 66,6 cm.) Άλλωστε οι διαστάσεις είναι και απο τα βασικά κριτήρια που έχω θέσει. (!!!!:) !!) Θα ήθελα μια μεγαλύτερη αλλά με περιορίζει ο χώρος στο σύνθετο που θα αντικαταστήσει μια παλια crt η οποία πνέει τα λοίσθια, και δυστυχώς εκεί έχουμε βολευτεί να βλέπουμε tv. Άν λοιπόν έχει κάποιος κάποια άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο θα το εκτιμούσα να την αναφέρει.
SGP Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν είναι η κύρια τηλεόραση, θα σου κακοφανεί πάντως η μετάβαση γιατί είναι 16:9 και 26" οπότε αρκετά μικρή. Αν έχεις μόνο αυτό το χώρο δεν έχεις επιλογή, αλλά να το ξέρεις ότι είναι μικρή αρκετά μικρή για πρόγραμμα τηλεόρασης
kostasSTi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Σε γενικές γραμμές, Philips & Samsung είναι οι καλύτερες επιλογές για τηλεόραση. Από κει και πέρα προσπάθησε να τη δεις να δουλεύει αυτή που θέλεις να πάρεις κι αν έχει κι άλλες δίπλα της, ακόμα καλύτερα, θα κάνεις και σύγκριση. Βασικό όμως είναι το πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις...
stathisa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν είναι η κύρια τηλεόραση, Δυστυχώς ναι, η κύρια είναι, αλλά η θέση απο την οποία βλέπουμε είναι έως 2,5 μέτρα. Στο σαλόνι δεν έχουμε, και προς το παρόν δε σκοπέυω να πάρω. @ kostasSTi Και η crt που έχω είναι Philips και δεν έχω παράπονο, είναι ήδη έφηβη, (16 ετών ) και τώρα αρχίζει ώρες ώρες να σκουραίνει. Το ωραίο είναι μόλις αρχίζει να σκουραίνει, την φοβερίζω, λέγοντας που είναι το τηλέφωνο να παραγγείλω κανούργια τηλ., και αυτή απο το φόβο της συνέρχεται!!! :) Πάντως σε πολυκαταστήματα πο έχω πάει να τη δω να παίζει δίπλα σε άλλες, δεν βγάζεις ευκολα άκρη, γιατί όλες δείχνουν σχεδόν χάλια...(Λογικο εν μέρει, εφόσον μοιράζονται το ίδιο σήμα)
johnbond Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κριμα γιατί σε αυτά τα χρήματα παίρνεις και 32άρα αλλά σε 2.5 μέτρα... Μήπως να το ξανασκεφτόσουν για το σαλόνι;
stathisa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το έχω σκεφτεί, και μάλιστα έλεγα να πάρω μια για το σαλόνι 32 ή μάλλον 37 in αλλά με δεδομένο ότι απο το σαλόνι δεν συνηθίζουμε να καθόμαστε να βλέπουμε tv, κατέληξα ότι θα την έχω στο σαλόνι για τις "καλές ημέρες" που θα έχουμε κόσμο κ.λ.π, και εμείς τις άλλες φορές, θα βλέπουμε είτε απο την παραπαίουσα crt, ή θα έπρεπε να πάρω κι άλλη ενώ του σαλονιού θα κάθεται ... Φαύλος κύκλος, οπότε προτίμησα να ικανοποιήσω την καθημερινή ανάγκη, παρα την πολυτέλεια. Κάποια άλλη πρόταση πιο οικονομική αλλλα με δεδομένο πλάτος ως 67 cm υπάρχει? Αν κι απο ότι έχω ψάξει μάλλον όχι, (για τις 26 in τουλάχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.