poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 γεια σε ολους. ...και ξαφνικα,μετα απο ενα hard reset στο λαπτοπ πανε τα windows.γινεται κανονικα η εκκινηση των ΧΡ,περναει κανα 2 φορες η μπαρα και μετα μου πεταει μια blue screen και φτου κι απ'την αρχη (επανεκκινηση) Δοκιμασα,ΟΛΕΣ τις επιλογες στο μενου (safe mode,etc) αλλα κανενα φως.Το να φορμαρω τον φορητο ειναι παλουκι δουλεια γιατι εχει sata δισκους και τρεχα γυρευε.Δοκιμασα απο κονσολα των windows αλλα δεν μου βρισκει τους δισκους καμμια ιδεα???
pappous_soulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το είχα πάθει και γω στο desktop PC πoυ είχα. Μάλλον έχει γίνει ζημιά στο φάκελο των Windows. :? Δεν μπορείς να του κάνεις φορματ?
poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 μπα....ειναι πελατη και καλο ειναι να γλιτωσω το φορματ... μπηκα με live cd ubuntu,εχω προσβαση σε ολα τα αρχεια...καμμια ιδεα τι να ελεγξω,τι να κοιταξω,κατι να "πιαστω" ρε παιδι μου..,..
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τι εννοείς κανένα φως; Και με σεηφ μοουντ πετά μπλε οθόνη; Γράφει τπτ στην μπλε οθόνη; Ckdsk δοκίμασες; Μέσω recovery console αν κάνεις repair της εγκατάστασης;
poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 με safe mode δεν υπαρχει καμμια διαφορα απ'το κανονικο mode! το μονο που μπορω να αναγνωρισω στα κινεζικα που γραφει ειναι σε καποιο σημειο ενα f:/ και σε ενα αλλο ενα chdks... chdks πως να το δοκιμασω.αφου στην Recovery Console δεν αναγνωριζονται οι δισκοι. επισης repair δε μπορω να κανω γιατι οι δισκοι δεν αναγνωριζονται σαν sata που ειναι...
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Λες να χτύπησε δίσκο; Είναι πιθανό. Όχι μόνο φορμάτ θέλει τότε αλλά και αλλαγή δίσκου :? Ας πει και κάποιος άλλος κάποια ιδέα.
zourlas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Onomazetai ERD Commander dokimase to mporei na katsi(to skizei ligo to OS), aliws repair.
dimitris2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 cd για επιδιωρθωση δεν υπαρχει? σορρυ τωρα ειδα οτι ειπες πως δεν γινεται ειναι δυνατον να καταστραφηκε το ΜΒR?
poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Λες να χτύπησε δίσκο; Είναι πιθανό δισκο δεν εχει χτυπησει,απλα δεν τον βρισκει γιατι ειναι sata Onomazetai ERD Commander dokimase to mporei na katsi(to skizei ligo to OS), aliws repair. το δοκιμαζω τωρα,ευχαριστω ειναι δυνατον να καταστραφηκε το ΜΒR? δεν νομιζω....bootarei κανονικα,μετα ειναι το προβλημα
poscaman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 το δοκιμαζω τωρα,ευχαριστω κατεβαζω το .bin το μετατρεπω σε .iso,το καιω σε cd αλλα δεν μπουταρει απ'αυτο το cd....
tech25 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 με safe mode δεν υπαρχει καμμια διαφορα απ'το κανονικο mode!το μονο που μπορω να αναγνωρισω στα κινεζικα που γραφει ειναι σε καποιο σημειο ενα f:/ και σε ενα αλλο ενα chdks... chdks πως να το δοκιμασω.αφου στην Recovery Console δεν αναγνωριζονται οι δισκοι. επισης repair δε μπορω να κανω γιατι οι δισκοι δεν αναγνωριζονται σαν sata που ειναι... Ξεκινα με το CD των Windows και κατα το boot λεει "Press F6 if you need to install a third party SCSI or RAID driver" Πατας F6 και βαζεις με δισκετα τους SATA οδηγους. Οι δισκοι θα φαινονται κανονικα. Μπες recovery console και επελεξε και κανε chkdsk c: /p
poscaman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 τελικα με εσωσε το Linux.μπουταρα με το ubuntu,πηρα τα αρχεια απο μεσα και μετα του τραβηξα κι ενα ομορφο,ομορφο φορματ,(γιατι τελικα το αφεντικο ηθελε φορματ) και τωρα ειμαι στην εγκατασταση.. ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ CD ΤΩΝ TURBO-X ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ
dimitris2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 τελικα με εσωσε το Linux.μπουταρα με το ubuntu,πηρα τα αρχεια απο μεσα και μετα του τραβηξα κι ενα ομορφο,ομορφο φορματ,(γιατι τελικα το αφεντικο ηθελε φορματ) και τωρα ειμαι στην εγκατασταση.. ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ CD ΤΩΝ TURBO-X ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ επειδη μαλλον και το αφεντικο δεν θα θελει τα λινουξ να σου θυμησω να κανεις σωστα την απεγκατασταση των λινουξ ετσι?
poscaman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 εχουν οι φυλακες τη γνωση....live cds αδερφε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.