poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 εγινα προσφατα μελος στο φορουμ του Ubuntu.εκει ειδα το εξης καταπληκτικο.Οταν πας να δημιουργησεις ενα καινουριο θεμα αυτοματα σου ανοιγει ενα μενου,πριν κανεις δημοσιευση,με το που γραφεις το τιτλο απλα,και στο μενου περιλαμβανει αλλα threads με παρεμφερεις τιτλους.Ετσι για να ανοιξεις ιδιο θεμα σημαινει οτι εχεις διανοητικη καθυστερηση σε τελικο σταδιο. Πιστευω οτι θελει αρκετη δουλεια για να γινει κατι τετοιο,(δεν ξερω κι αν το επιτρεπει ο server μας-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΡΒΕΡ!)αλλα αξιζει τον κοπο... Τι λεει το τεχνικο τμημα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πολυ καλη δυνατοτητα...Αλλα δεν ξερω αν γινεται και εδω και δεν ειμαι τεχνικο τμημα...Δεν τα μπορω τα ... μαστιγια του paredwse.
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν δεν κυκλοφορεί ήδη σαν "Add-on" για vBulletin, θα χρειαστεί πολύ PHP coding για να γίνει κάτι τέτοιο ( εφικτό είναι φυσικά )
poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 απ'οσο βλεπω παντως το ubuntu forum ειναι βασισμενο σε vBulletin 3.6.8
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το έκτρωμα των greeklish θα περιορίζει πολύ τη δυνατότητα/αποτελεσματικότητα της υλοποίησης, imho...
poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ενσωματωνουμε κι εναν converter! (καλα με τοσα που ζηταω,θα ζητησω στο τελος να το γραψουν απ'την αρχη ολο τον κωδικα )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Καλοκαίρι είναι, μη ζητάτε πολλά, ο Hal9000 αναγκάστηκε να δώσει κάποιες άδειες. Έγιναν καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, αναγκάστηκε να βγάλει από τα ανήλιαγα μπουντρούμια τους τεχνικούς μας. Όντως, τα greeklish θα χάλαγαν αυτή την, κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα, πρόταση. Βέβαια το ζήτημα των greeklish θα αντιμετωπιστεί.
punky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Βέβαια το ζήτημα των greeklish θα αντιμετωπιστεί. Θα σε φίλαγα, αν δεν ήσουν δικηγόρος !
firewalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δεν τα μπορω τα ... μαστιγια του paredwse. Στην πιάτσα άλλα ακούγονται... Είναι αλήθεια ότι ο paredwse φοράει και μαύρη δερμάτινη μάσκα όταν έχει το μαστίγιο μαζί του;;; :)
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Θα σε φίλαγα, αν δεν ήσουν δικηγόρος ! Κι εγω...κι εγω !!!! Στην πιάτσα άλλα ακούγονται... Είναι αλήθεια ότι ο paredwse φοράει και μαύρη δερμάτινη μάσκα όταν έχει το μαστίγιο μαζί του;;; :) Ετσι ειναι...Μιλαω εκ πειρας !!!! Βέβαια το ζήτημα των greeklish θα αντιμετωπιστεί. Μονο η δημοκρατικη τους απαγορευση θα ελυνε το προβλημα.
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 μπαααααααααααα.... μάλλον για ενσωμάτωση converter πάνε....
Steven Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 πάντως όσο άσχημα είναι τα greeklish άλλο τόσο είναι και τα ελληνικά χωρίς τόνους.... δεν λεω και για τα ορθογραφικά (που κι εγω κάνω πολλες φορές μερικά που το ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά βαριέμαι να ανοίξω λεξικο...) που είναι πραγματικά εκτρώματα... Και είναι βρε αδέρφια μερικοί που αναρωτιέσαι αν πήγαν σχολείο... Ειδικά όταν κάνει κάποιος λάθος στα ''ο'' και ''ω'' είναι πολύ άθλιο... Και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βάλεις σωστά... Ντάξει τα ''η'', ''υ'', ''ι'' κλπ είναι πιο tricky....
polidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πάντως όσο άσχημα είναι τα greeklish άλλο τόσο είναι και τα ελληνικά χωρίς τόνους.... δεν λεω και για τα ορθογραφικά (που κι εγω κάνω πολλες φορές μερικά που το ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά βαριέμαι να ανοίξω λεξικο...) που είναι πραγματικά εκτρώματα... Και είναι βρε αδέρφια μερικοί που αναρωτιέσαι αν πήγαν σχολείο... Ειδικά όταν κάνει κάποιος λάθος στα ''ο'' και ''ω'' είναι πολύ άθλιο... Και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βάλεις σωστά... Ντάξει τα ''η'', ''υ'', ''ι'' κλπ είναι πιο tricky.... Aπω δω το πάμε από κει το φέρνουμε πάλι με τα Greeklish θα έχουμε να κάνουμε. Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω σε ένα τέτοιο φόρουμ τεχνολογικό τι ζόρι τραβάτε μα την ορθογραφία? Αυτά που διαβάζετε νόημα βγάζουν? Μπορείτε να καταλάβετε τι λέει το κείμενο άσχετα αν έχει η όχι ορθογραφικά? Με το συμπάθιο αλλα δεν γράφουμε εκθέσεις εδώ μέσα για τις πανελλήνιες!!!!
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 polidis, το ότι τα db queries που κάνεις στη βάση δεδομένων με τα posts θα επιστρέφουν μόνο κλάσμα αυτών που θα ήθελες (ακόμη και στην απλή αναζήτηση που υπάρχει ήδη στο forum), λόγω της ύπαρξης και μόνο των greeklish, είναι γεγονός και αποτελεί καθαρά τεχνικό θέμα. Δεν είναι θέμα: φιλολογικό ατομικών ελευθεριών δικαιώματος στο δυσανάγνωστο post απόκρυψης του γεγονότος ότι είμαστε ανορθόγραφοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.