Προς το περιεχόμενο

ενα μετρο για να γλιτωσουμε τα 2πλα και 3πλα ιδια threads

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγινα προσφατα μελος στο φορουμ του Ubuntu.εκει ειδα το εξης καταπληκτικο.Οταν πας να δημιουργησεις ενα καινουριο θεμα αυτοματα σου ανοιγει ενα μενου,πριν κανεις δημοσιευση,με το που γραφεις το τιτλο απλα,και στο μενου περιλαμβανει αλλα threads με παρεμφερεις τιτλους.Ετσι για να ανοιξεις ιδιο θεμα σημαινει οτι εχεις διανοητικη καθυστερηση σε τελικο σταδιο.

Πιστευω οτι θελει αρκετη δουλεια για να γινει κατι τετοιο,(δεν ξερω κι αν το επιτρεπει ο server μας-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΡΒΕΡ!)αλλα αξιζει τον κοπο...

Τι λεει το τεχνικο τμημα?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενσωματωνουμε κι εναν converter!

(καλα με τοσα που ζηταω,θα ζητησω στο τελος να το γραψουν απ'την αρχη ολο τον κωδικα :))

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλοκαίρι είναι, μη ζητάτε πολλά, ο Hal9000 αναγκάστηκε να δώσει κάποιες άδειες. Έγιναν καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, αναγκάστηκε να βγάλει από τα ανήλιαγα μπουντρούμια τους τεχνικούς μας.

Όντως, τα greeklish θα χάλαγαν αυτή την, κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα, πρόταση.

Βέβαια το ζήτημα των greeklish θα αντιμετωπιστεί. ;)

Δημοσ.
Δεν τα μπορω τα ... μαστιγια του paredwse.

Στην πιάτσα άλλα ακούγονται... Είναι αλήθεια ότι ο paredwse φοράει και μαύρη δερμάτινη μάσκα όταν έχει το μαστίγιο μαζί του;;; :) :) :)

Δημοσ.
Θα σε φίλαγα, αν δεν ήσουν δικηγόρος !

Κι εγω...κι εγω !!!!

Στην πιάτσα άλλα ακούγονται... Είναι αλήθεια ότι ο paredwse φοράει και μαύρη δερμάτινη μάσκα όταν έχει το μαστίγιο μαζί του;;; :) :) :)

Ετσι ειναι...Μιλαω εκ πειρας !!!!

Βέβαια το ζήτημα των greeklish θα αντιμετωπιστεί. ;)

Μονο η δημοκρατικη τους απαγορευση θα ελυνε το προβλημα.

Δημοσ.

πάντως όσο άσχημα είναι τα greeklish άλλο τόσο είναι και τα ελληνικά χωρίς τόνους....

δεν λεω και για τα ορθογραφικά (που κι εγω κάνω πολλες φορές μερικά που το ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά βαριέμαι να ανοίξω λεξικο...) που είναι πραγματικά εκτρώματα... Και είναι βρε αδέρφια μερικοί που αναρωτιέσαι αν πήγαν σχολείο... Ειδικά όταν κάνει κάποιος λάθος στα ''ο'' και ''ω'' είναι πολύ άθλιο... Και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βάλεις σωστά... Ντάξει τα ''η'', ''υ'', ''ι'' κλπ είναι πιο tricky....

Δημοσ.
πάντως όσο άσχημα είναι τα greeklish άλλο τόσο είναι και τα ελληνικά χωρίς τόνους....

δεν λεω και για τα ορθογραφικά (που κι εγω κάνω πολλες φορές μερικά που το ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά βαριέμαι να ανοίξω λεξικο...) που είναι πραγματικά εκτρώματα... Και είναι βρε αδέρφια μερικοί που αναρωτιέσαι αν πήγαν σχολείο... Ειδικά όταν κάνει κάποιος λάθος στα ''ο'' και ''ω'' είναι πολύ άθλιο... Και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βάλεις σωστά... Ντάξει τα ''η'', ''υ'', ''ι'' κλπ είναι πιο tricky....

Aπω δω το πάμε από κει το φέρνουμε πάλι με τα Greeklish θα έχουμε να κάνουμε.

Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω σε ένα τέτοιο φόρουμ τεχνολογικό τι ζόρι τραβάτε μα την ορθογραφία?

Αυτά που διαβάζετε νόημα βγάζουν?

Μπορείτε να καταλάβετε τι λέει το κείμενο άσχετα αν έχει η όχι ορθογραφικά?

Με το συμπάθιο αλλα δεν γράφουμε εκθέσεις εδώ μέσα για τις πανελλήνιες!!!!

Δημοσ.

polidis, το ότι τα db queries που κάνεις στη βάση δεδομένων με τα posts θα επιστρέφουν μόνο κλάσμα αυτών που θα ήθελες (ακόμη και στην απλή αναζήτηση που υπάρχει ήδη στο forum), λόγω της ύπαρξης και μόνο των greeklish, είναι γεγονός και αποτελεί καθαρά τεχνικό θέμα. Δεν είναι θέμα:

• φιλολογικό
  • ατομικών ελευθεριών
  • δικαιώματος στο δυσανάγνωστο post
  • απόκρυψης του γεγονότος ότι είμαστε ανορθόγραφοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...