ab93 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πριν δύο μέρες πήρα αυτόν τον εκτυπωτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402474 ενώ όλα πάνε μια χαρά στα cd ή στα dvd έχω πρόβλημα στην εκτύπωση. Όταν βάζω ακόμα και το δικό του cd που είχε η συσκευασία δεν το αναγνωρίζει σαν εκτυπώσιμο αν και πριν μου βγάζει μνμ ότι δεν βρέθηκε δίσκος, μάλλον τοποθετώ το δίσκο λάθος. Παιδιά τα :idea::idea::idea: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ab93 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 kanenas den kserei??? oute na pei etsi mia idea??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εκτυπώνει κανονικά χαρτί ; Μήπως τοποθετείς ανάποδα το δίσκο; Είσαι σίγουρος ότι ο δίσκος που είχε είναι πράγματι εκτυπώσιμος; Δοκίμασες με άλλο εκτυπώσιμο; Στο δικό μου Canon για να αντιλαμβάνεται αν έχει μπει εκτυπώσιμο cd/dvd έχει κάτι σαν ανακλαστικά που πρέπει να είναι καθαρά: αν έχει κ στο δικό σου , μήπως είναι καλυμμένα με κάτι; Επίσης στο δικό μου έχει και την επιλογή να μην κάνει αυτόματο έλεγχο, ψάξε να βρεις αν έχει κ ο δικός σου κάτι αντίστοιχο και δοκίμασε πάλι. Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν ξέρω το μηχάνημά σου , αλλά δεν αποκλείεται να είναι και θέμα ρυθμίσεων στο software πχ να ρυθμιστεί για εκτύπωση στην κασέτα cd/dvd , να υπάρχει εμπλοκή με άλλο εξάρτημα του εκτυπωτή κλπ κλπ, μέχρι και το πιο απίθανο (δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά λέμε τώρα σκέψου να μη σε αφήνει να εκτυπώσεις cd/dvd αν δεν έχει μπει καλά κάποιο μελάνι ή δεν έχει πολύ μελάνι...) . Πάντως πιο πολύ μου μυρίζει για θέμα ρυθμίσεων στο πρόγραμμα οδήγησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sunrise Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εγώ όταν πρωτοπήρα τον Epson Photo R220 προσπαθούσα μέρες να εκτυπώσω πάνω σε cd/dvd αλλά τζίφος. Έπερνε τον δίσκο μέσα και τον επέστρεφε και το cd ήταν κενό!! Έψαξα τα πάντα, την διαδικασία την έκανα σωστά απλά αυτό που δεν είχα παρατηρήσει ήταν ότι ο δίσκος που τυπώνει το cd έπρεπε να βγαίνει κάποια απόσταση πίσω από την εκτυπωτή, εγώ απ την άλλη είχα πάρα πολύ κοντά τον εκτυπωτή στον τοίχο κι έτσι λογικό ήταν να μην φτάνει στο επιθυμητό σημείο έτσι ώστε να μπορεί να τυπώσει. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι το δικό σου μηχάνημα, αλλά ρίξε μια ματιά μήπως παίζει κάτι τέτοιο. Εφόσον βέβαια έχεις ελέγξει ότι όλη την διαδικασία την έχεις κάνει σωστά και έχεις δώσει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb01053 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Πιστεύω προσπαθείς να εκτυπώσεις με το δικό του πρόγραμμα. Κοιτα μήπως είναι επιλεγμένη η επιλογή για δισκάκι 8cm αντι για 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.