Προς το περιεχόμενο

Instrumental Bands

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία έχω φάει ένα κολληματάκι με μπάντες που δεν έχουν τραγουδιστές... Σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα για τέτοιες μπάντες κυριώς για να μάθω και άλλες γιατί είμαι πολύ περιορισμένος σε αυτές που ακούω - ξέρω. Αυτούς που ακούω μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Πρώτοι πρώτοι οι κορυφαίοιRed Sparowes: Τους ανακάλυψα σε ένα warez site και προχτές πήγα και πήρα το τελευταίο τους άλμπουμ με όνομα ''Every Red Heart Shines Toward the Red Sun''... Πολύ απίστευτο άλμπουμ. Κομμάτια με τίτλους σιδηρόδρομους και αρκετά μεγάλα αλλά πολύ υπέροχα... Τα μέλη της μπάντας είναι μέλη των Isis, των Neurosis, των Halifax Pier και αρκετών άλλων γνωστών και άγνωστων συκγορτημάτων που ενώθηκαν και φτιάξαν τους Κόκκνους Παπαγάλους. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι οι τίτλοι των τραγουδιών φτιάχνουν μια ιστοριούλα όλοι μαζί που ακόμα δεν κατάφερα να την μεταφράσω...

Στην συνέχεια οι γνωστοί πλέον Godspeed you black emperor. Ε εντάξει όπως και να το κάνουμε οι τύποι στον τομέα τους είναι πρώτοι. Με αντιπολεμικό ύφος και μυνήματα βγάζουν μέχρι και σήμερα απίστευτα μεγάλα και κορυφαία τραγούδια...

Δυστηχώς μαζί με τους Pelican και τους Liquid Tension Experiment είναι οι μόνοι οι οποίοι έχω ανακαλύψει μέχρισ στιγμής. Οποιοδήποτε σχόλιο και πληροφορία για άλλα παρόμοια συγκροτήματα, παρακαλώ...:grin:

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα καποτε οι Theater εδιναν instrumental συναυλιες!Αυτο γινοταν την περιοδο πριν παρουν τον Labrie_πως_τον_λενε.

Δημοσ.

Harkon τους ξέχασα... Αλλά δεν τους πολυπάω (μάντεψε γιατί). Πλάκα κάνω. Πολύ καλοί είναι. Τώρα αν δεν κάνω λάθος το γύρισαν και βάλαν και φωνή ε ???

Δημοσ.

οχι απλα εχουν βγαλει μερικά ορχιστρικά κομμάτια τους ξανά, αυτή τη φορά με guest vocalists Προσθέτοντας έτσι και λόγια..

χαρακτηριστικότερο (και καλύτερο κατ' εμέ) παράδειγμα το Path.

δε τους πας επειδή διασκεύασαν τους θεούς ε;

αχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.
οχι απλα εχουν βγαλει μερικά ορχιστρικά κομμάτια τους ξανά, αυτή τη φορά με guest vocalists Προσθέτοντας έτσι και λόγια..

χαρακτηριστικότερο (και καλύτερο κατ' εμέ) παράδειγμα το Path.

δε τους πας επειδή διασκεύασαν τους θεούς ε;

αχαχαχαχαχαχαχ

Θεούς δεν θα πεί τίποτα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ... Ωπ ωπ ωπ, ένα κύμα αναγούλας.

@Pazzini: Τότε μάλλον θα παίζαν με το όνομα Liquid Tension Experiment. Οι Theater πάντα είχαν φωνή. Και πρίν τον κύριο LaBrie είχα τους Chris Collins και Charlie Dominici.

@Thanocaster: Σωστός. Απλά μ'αρέσει περισσότερο το Κόκκινοι Παπαγάλοι και επειδή τους έλεγα συνέχεια έτσι μου έμεινε... Μου θυμίζει gay bar.

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειχαν φωνη και πριν τον LaBrie.Απλα στην ενδιαμεση περιοδο,ειχαν μεινει χωρις frontman.Τεσπα.

Ενα αλλο instrumental που εχω να σου προτεινω ειναι...ο Tiesto αχαχαχαχα

Δημοσ.

Ψαξε ozric tentacles

Ειναι μονο intrumental. Το Συγκροτημα εβγαζε δισκους απο τα τελη 80 μεχρι προσφατα (δεν ξερω αν βγαζουν ακομα)

Το στυλ τουε δεν ξερω πως να το περιγραψω. Κατι σαν progressive rock ειναι, με αρκετη κιθαριστικη δουλεια αλλα και ηλεκτρονικους ηχους

Δοκιμασε να βρεις τα album strangeitude και waterfall cities

Δημοσ.

Ozric Tentacles είναι όντως πολύ καλοί, όπως και οι LTE. Επίσης οι Karma To Burn είναι πολύ ενδιαφέροντες.

Δημοσ.
Επίσης οι Karma To Burn είναι πολύ ενδιαφέροντες.

Σωστός.... Και αυτούς τους ξέχασα. Αν και έχω ακούσει μόνο ένα. Αυτό που έχει για τίτλους τραγουδιών νούμερα (δεν θυμάμαι τίτλο τώρα)...

Δημοσ.

3 είναι όλα και όλα και τα 3 έχουν νούμερα για τίτλους τραγουδιών :-) Θα βαριούνται να σκέφτονται τα παλλικάρια...

Δημοσ.
3 είναι όλα και όλα και τα 3 έχουν νούμερα για τίτλους τραγουδιών :-) Θα βαριούνται να σκέφτονται τα παλλικάρια...

Το πρώτο τους έχει και φωνητικά και τίτλους :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...