Προς το περιεχόμενο

για την παρτη μου...η αυτο που γουσταρουν οι αλλοι

ekeinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά όταν το μαγαζί έχει ένα τάδε ύφος και ο άλλος επειδή έχει γενέθλια σου ζητάσε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ και σε τουριστική περιοχή τα γενέθλια του Σφακιανάκη (ούτε καν Μπικάκη!!!) τότε τι κάνεις?

Εγω τους γράφω όλους.Δεν έχει έχω γενεθλια,σήμερα χώρισα,κέρδισα το λόττο κλτ

Όλους τους πελάτες στο μαγαζί τους θεωρώ ίσους.Γι αυτό και όταν κανα ψωλάκι λέει βάλε rnb και της λέω όχι μου λεει "κάντο για μένα".Και τους υπόλοιπους 200 τι θα τους κάνω? να τους στείλω σπίτι?

Σφίγγεται μεν εκείνη την ώρα αλλά αύριο πάλι θα ρθει για ποτό:)

+1000

Τα πράγματα δυστυχώς έτσι είναι.

1ον-Έχουμε την κάθε χαζοβιόλα που νομίζει ότι όλοι θα τρέξουν μόλις φανεί λίγο.... η μέση της και μες στο ηλίθιο νάζι κάνει μια ώρα να σου ζητήσει αυτό που δεν πρέπει να βάλεις.

2ον-Τον κάθε παπάρα που νομίζει ότι με 4 ποτά θα πηδήξει σερβιτόρες,μπαργούμεν και λοιπούς παρατρεχάμενους.Ο dj γι αυτόν είναι απλά ένα ακαθόριστο πράμα που βάζει τραγούδια που γουστάρουμε ότι ώρα φάμε τη φλασιά για τη γκόμενα που "φτύσαμε''.

3ον.Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ που ότι του ζητήσει η πουροβλαχοπαρέα του αυτός σκίζεται να έρθει να στο ΖΗΤΗΣΕΙ.

4ον-Συνάδελφοι(προσωπικό)μέχρι και που δεν σου μιλάνε για καμιά βδομάδα ή πίνεις κάτι ποτά....

5ον-Αλλοδαποί φευγάτες καταστάσεις.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν περισσότερο στα συνοικιακά μαγαζιά αλλά και σε ορισμένα λίγο μεγαλύτερα.Δεν θα τα πω κλαμπς γιατί με τα Ελληνάδικα(ξυλουργεία,τσιμεντάδικα,σκ@τάδικα)αυτός ο όρος έχει χάσει την αίγλη του.Το πιο σωστό είναι να παίζεις αυτά που έχεις εσύ στο κεφάλι σου γιατί αν σε πάρουν χαμπάρι ότι δέχεσαι κέρματα(βλ.τζιουκ μποξ)είσαι χαμένος από χέρι.Αν αγαπάς αυτό που κάνεις,κάντο σωστά.Δεν σε σηκώνει το μαγαζί;Φύγε και πήγαινε αλλού.Μελέτησε τη μουσική και ψάξου.Αν το κάνεις για τη μούρη ή για την πρόσθετη γοητεία που δίνει η μπάρα παράτα το.Μελετώντας και κάνοντας σωστές κινήσεις ίσως να καταφέρεις να φτάσεις κάπου.

Δημοσ.

o dj ειναι βασικο κομματι ενος μαγαζιου....μικρου η μεγαλου...συνηθως ειναι παντα απεναντι απο τα αφεντικα,αλλα απεναντι και απο τους πελατες...Αυτο συμβαινει επειδη δεν μπορει να τους ικανοποιησει ολους.Τωρα αν δεν εχει και καλες σχεσεις με τις σερβιτορες(βλεπε...δεν μου εκανε τον καφε,δεν εφερε το ποτο,η δεν τους βαζω τα κομματια που μου λενε,μια στις τοσες)τοτε ολους τους βλεπει εχθρους,και λογικο ειναι με την διαθεση να πεφτει και η εμπνευση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...