Προς το περιεχόμενο

για την παρτη μου...η αυτο που γουσταρουν οι αλλοι

ekeinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μπαινω στο θεμα...εχω δυο φιλαρακια που παιζουν μουσικη σε δυο ξεχωριστα club σε ξεχωριστα μερη.Και οι δυο μου κανουν το ιδιο παραπονο.Το μαγαζι περναει την γραμμη του στο προγραμμα που κανουν.Το αφεντικο ζηταει να παιζουν καποια ειδη μουσικης ,που οι ιδιοι δεν θελουν.Οι πελατες απο την αλλη,ζητανε να ακουν τα δικα τους αγαπημενα κομματια,οποτε θελουν,χωρις να ενδιαφερονται αν ανηκουν στο ιδιο στυλ που παιζεται εκεινη την στιγμη,και οι παρεξηγησεις πανε συνεφο:lol:Απο οπου και να το δω,ολοι εχουν δικιο και αδικο...Εχουν γινει ατελειωτες συζητησεις καποια βραδια γυρω απο αυτο το θεμα μεταξυ μας.Εσεις τι λετε;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

there goes the last d.j., who says what he wants to say, who plays what he wants to play, hey hey hey...

αν είσαι μεγάλος και τρανός d.j., παίζεις ότι θέλεις και κανείς θεν λέει τίποτα. Αν δεν είσαι, θα παίξεις αυτό που λέει και το αφεντικό, θα παίξεις και αυτό που ζητάει ο μισοσουρωμένος πελάτης. Κωλοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει...

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι απλα οταν σου ζητανε ενα κομματι απλα προσαρμοσε το στο προγραμμα σου φερτο σιγα σιγα ωστε να κολησει. εγω οταν ζηταω ενα κομματι απο τον δικο μου στο μαγαζι που παω το βαζει εκει που δεν το περιμενω το εχει κολησει με το προηγουμενο αλλα αυτος εχει και ονομα στον χωρο του οτι γουσταρει κανει και εχει και κοινο.

Δημοσ.
εγω οταν ζηταω ενα κομματι απο τον δικο μου στο μαγαζι που παω το βαζει εκει που δεν το περιμενω το εχει κολησει με το προηγουμενο

γι αυτό έχει όνομα και έχει και κοινό... Καταφέρνει να ικανοποιήσει τον πελάτη ή τον φίλο του χωρίς να πολυχαλάσει το set του...

Δημοσ.
εγω νομιζω οτι απλα οταν σου ζητανε ενα κομματι απλα προσαρμοσε το στο προγραμμα σου φερτο σιγα σιγα ωστε να κολησει. εγω οταν ζηταω ενα κομματι απο τον δικο μου στο μαγαζι που παω το βαζει εκει που δεν το περιμενω το εχει κολησει με το προηγουμενο αλλα αυτος εχει και ονομα στον χωρο του οτι γουσταρει κανει και εχει και κοινο.

μερικοι πελατες δεν ειναι και τοσο υπομονετικοι ομως,και ειδικα οταν τα mole ρεουν,δεν περιμενουν την ροη του προγραμματος.Βεβαια δεν λεω οτι ειναι σωστο,αλλα συμβαινει.Και οταν γινεται εντονο και τους κανεις το χατηρι,οι υπολοιποι ξενερωνουν εκεινη την ωρα,και κανουν τα παραπονα στο αφεντικο,το οποιο ερχεται να σου δωσει <συγχαριτηρια>:lol:

Δημοσ.
μερικοι πελατες δεν ειναι και τοσο υπομονετικοι ομως,και ειδικα οταν τα mole ρεουν,δεν περιμενουν την ροη του προγραμματος.Βεβαια δεν λεω οτι ειναι σωστο,αλλα συμβαινει.Και οταν γινεται εντονο και τους κανεις το χατηρι,οι υπολοιποι ξενερωνουν εκεινη την ωρα,και κανουν τα παραπονα στο αφεντικο,το οποιο ερχεται να σου δωσει <συγχαριτηρια>:lol:

τι ειναι και απαιτητικοι? πω πω αυτο δεν πρεπει να παλευτε με τιποτα ο αλλος κανει την δουλεια του και εσυ τον ζαλιζεις.... α κανουν και παραπονα στο αφεντικο....καλο κουραγιο.

Δημοσ.

ε ναι..οταν ειναι καθημερινοι πελατες και αφηνουν καθε μερα ενα σεβαστο ποσο,λογικο ειναι το μαγαζι να τους υπολογιζει και διαφορετικα.Αν ειναι περαστασιακοι πελατες,δεν τρεχει και τιποτα

Δημοσ.

Εγώ βρίσκω ψιλοβλακεία το να ζητάς κομμάτια σε μαγαζία...το καλύτερο για μένα είναι να αφήνεις το DJ να κάνει δουλεία και να επιλέγει αυτός. Στην τελική αυτή είναι και η δουλεία του DJ σε μεγάλο βαθμό, να δημιουργεί sets με ροή και συνοχή. Αλλίως ας βάζαμε ένα PC που να του ζητούσε ο κόσμος τα κομμάτια που θέλει και να τα έπαιζε...

Δημοσ.
Εγώ βρίσκω ψιλοβλακεία το να ζητάς κομμάτια σε μαγαζία...το καλύτερο για μένα είναι να αφήνεις το DJ να κάνει δουλεία και να επιλέγει αυτός. Στην τελική αυτή είναι και η δουλεία του DJ σε μεγάλο βαθμό, να δημιουργεί sets με ροή και συνοχή. Αλλίως ας βάζαμε ένα PC που να του ζητούσε ο κόσμος τα κομμάτια που θέλει και να τα έπαιζε...

Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς +1111111

Δημοσ.

και εγω βλακεια το θεωρω αλλα αν δω οτι ταιριαζει σε αυτα που παιζει του λεω ευγενικα παντα μηπως θα μπορουσες να βαλεις και αυτο αν σε παιρνει στο προγραμμα σου. αυτο. και παντα το προσαρμοζει. αλλα ενταξει αυτος ειναι και πρωτο ονομα στην ελλαδα σε αυτον τον χωρο οτι γουσταρει κανει αμα φυγει απο το μαγαζι και τα παρει εχει τελειωσει το μαγαζι εχει το δικο του κοινο που παει οπου ειναι αυτος.

Δημοσ.

Όταν σε πληρώνει κάποιος για μια δουλειά "νοικιάζει" τις γνώσεις σου/δυνατότητες σου για το χρόνο που σε πληρώνει.

/sc

Δημοσ.

@1980 ποιος ειναι το 1ο ονομα στην ελλαδα σαν dj για σενα?-αν κ βλεπω σε καναν ban-

το θεμα ειναι τι club ειναι? ελληναδικα,αν παιζουν μονο ξενα χλωμο να ζητανε τραγουδια,mainstream?

ας προσαρμοσει ενα προγραμμα π γουσταρει το μαγαζι...αν πας στα μεγαλα παραλιακα μαγαζια το προγραμμα ειναι κονσερβα,ας το κανει κ αυτος ετσι να μην τον πριζουν.

Δημοσ.
Όταν σε πληρώνει κάποιος για μια δουλειά "νοικιάζει" τις γνώσεις σου/δυνατότητες σου για το χρόνο που σε πληρώνει.

/sc

την ιδια αποψη εχω και εγω.Αλλα δεν γινεται παντα....και στο κατω κατω σε πολλα επαγγελματα ετσι γινεται.Δεν μπορεις να κανεις αυτο που εμαθες και ξερεις,αλλα κανεις αυτο που θελει ο απο πανω,η οι εκαστοτες αναγκες και περιστασεις.Και αν την δουλεια που εχεις ,την αγαπας,τοτε σε χαλαει πολυ....

Δημοσ.

ερώτηση τώρα αφελής. Επειδή το διάβασα κάμποσες φορές εδώ οτι ο τάδε dj είναι κορυφή κι έχει το δικό του κοινο μπλα μπλα. Εστω οτι συχνάζω στο μαγαζί Α και παίζει ο τάδε dJ που είναι σούπερ, έστω οτι φεύγει, εγώ θα αλλάξω στέκι να πάω εκει που θα δουλέψει μετά; Δε νομίζω. Γνώμη μου πάντα απλά μου ακούγετε κάπως...

Δημοσ.

Παίζω μουσική στο ίδιο μαγαζι εδώ και 5 καλοκαίρια.

Τα πρώτα χρόνια άκουγα συνέχεια το παίξε ελληνικά αλλα πλέον αυτά έχουνε πεθάνει.

Οτι και να μου ζητάνε αν δε κολλάνε στο προγραμμα που έχω φτιάξει εγώ στο μυαλό μου δε πρόκειτε να το βάλω είτε το ζητήσει μούναρος είτε κανας μουστακαλής.

Θυμάμαι πέρσι μου λέει μια θείτσα θέλω αυτό το κομμάτι.Της λέω δε ξέρω αν το χω.Μετα απο λίγο σκάει με υφάκι τσατισμένης και με λέει έχουμε κάνει έναν άλφα λογαριασμό και δε βάζεις το τραγούδι που σε ζητάμε.Στα τσάκια μου τι λογαριασμό έχουν κάνει.Αν ήταν να βάζαμε οτι τραγούδια θέλανε τα τραπέζια με μπουκάλια θα το κλείναμε το μαγαζί.

Πας σ ένα μαγαζί για να δεις πως είναι.Αν δε σ αρέσει φευγεις,δε προσπαθέις να το φέρεις στα μέτρα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...