Προς το περιεχόμενο

Το AGP δε πέθανε..(?)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ιστορία την κάρτα την επέστρεψα. Ήταν ασύμβατη με τη μητρική μου.

Από την άλλη η gecube δεν την αναφέρει καν στη σελίδα της, ενώ δεν υπάρχει driver από την ΑΤΙ.

Ας είναι καλά το Πλαίσιο που τη δέχτηκε πίσω χωρίς αντιρρήσεις αλλιώς ακόμη θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα κι εγώ την GeCube HD2600 Pro 512MB χθες από το Πλαίσιo μιας και η αρχαία GeForce4 Ti4600 128MB που είχα στο σύστημά μου παρέδωσε το πνεύμα. Έχω τροφοδοτικό 430W ThermalTake οπότε πιστεύω από θέμα τροφοδοσίας είμαι καλυμένος (έβαλα και από το τροφοδοτικό το 6-pin καλώδιο στην κάρτα). Όπως όμως είπε και ο kx5, οι drivers από το site της ATi αρνούνται πεισματικά να εγκατασταθούν (κατά την εγκατάσταση βγάζει μήνυμα του στυλ "Severe error, there was no compatible driver found for your current hardware") ενώ και στο site της GeCube δεν αναφέρεται καν η κάρτα. Με τα πολλά εγκατέστησα την κάρτα με τους drivers από το CD της συσκευασίας (Driver 8.40 λέει, αν βοηθάει αυτό). Όμως έχω τα εξής προβλήματα με αρκετά παιχνίδια. Στο Pro evolution 6 τα menu δεν εμφανίζονται και το τερέν των γηπέδων αντί για γρασίδι έχει πινακίδες ξέρω γω. Είναι πολύ περίεργο για να το εξηγήσω ακριβώς. Έκανα uninstall-reinstall μπας και φτιάξει αλλά τπτ. Στο FEAR επίσης δε φαίνονται τα menu, το παιχνίδι ωστόσο παίζει μια χαρά. Καμιά ιδέα; Το σύστημά μου είναι Athlon XP 1800+, 512MB DDR266, M/B Gigabyte 7VT600-Z(υποστηρίζει 8πλο AGP).

Υ.Γ. @ kx5: Πώς διαπίστωσες ότι η μητρική σου είναι ασύμβατη με την εν λόγω κάρτα; Και όταν λες ότι το Πλαίσιο τη δέχτηκε πίσω εννοείς πήρες πίσω τα λεφτά σου ή σου είπαν να πάρεις κάτι άλλο της ίδιας αξίας;

Δημοσ.

ATI=Kάρτες για τα πανηγύρια! Έχουν γεμίσει τα φόρουμς με προβλήματα εγκατάστασης οδηγών. Βέβαια αυτά είναι η "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της Ati.

Εγώ με τόσες nvidia, από διαφορετικούς κατασκευαστές, σε τόσα διαφορετικά boards, το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν μια φορά ένα χαλασμένο ανεμιστηράκι.

Καλό κουράγιο σε όλους τους κατόχους ATI. Εγώ μία πήρα μόνο στη ζωή μου, προβλήματα είχε πολλά, τελικά την χάρισα σε ένα φίλο γιατί ήταν για φάπες (Sapphire 9600XT 256mb).

ClawHammer: Eίχα στο ίδιο board μαζί με έναν 3200+ την 9600ΧΤ και πέταγε artifacts. Νόμιζα ότι έφταιγε η κάρτα μέχρι που την βάλαμε σε άλλο pc (με intel cpu P4 & Epox board) και έπαιζε τζάμι!!!! Πάω και στοίχημα ότι αν βάλεις nvidia θα παίξει αέρα και με την πρώτη!

Δημοσ.

ClawHammer με τον καινούριο driver (βλέπε πρώτη σελίδα insomnia) δε δούλεψε?

Αφού κάνεις πλήρη εγκατάσταση από το CD στο πόσο % δουλεύει ο επεξεργαστής σου? Εμένα για κάποιο λόγο δούλευε στο 60% χωρίς να τρέχω κάποια εφαρμογή. Μόνο όταν απεγκαθιστούσα τον driver για το audio output επανερχόταν στα φυσιολογικά.

Είχα στείλει email στη GeCube αλλά αυτοί ακόμη να απαντήσουν.

Όποιο συνδυασμό και αν δοκίμασα (software-hardware) πάγωνε ο υπολογιστής. Οπότε τη γύρισα πίσω.

Πήγαινε τη πίσω στο Πλαίσιο, εξήγησε τους κανονικά τι συμβαίνει και ζήτησε πιστωτικό.

Δημοσ.

Όχι η CPU δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υπερφόρτωσης, είναι κανονικά τα CPU Loads. Και όχι, ούτε με τους 7.8 δούλεψε. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, χρειάζομαι οπωσδήποτε κάρτα γραφικών τώρα όπως είπα και στο πρώτο post επειδή η παλιά μου μας άφησε χρόνους. Το κακό είναι ότι αύριο φεύγω για Χανιά όπου και σπουδάζω οπότε όποια απόφαση πάρω θα πρέπει να την πάρω σύντομα. Λέτε με τους επόμενους drivers να φτιάξει η κατάσταση; Ευελπιστώ ότι είναι θέμα οδηγών το πρόβλημά μου...

Δημοσ.

Στις ATI m αρέσουν τα χρώματα τους αλλα είναι φούρνοι και έχουν ένα καρο προβλήματα με τους drivers..

Αν δεν βγάλει κάτι αξιόλογο η Nvidia..

Gainward Golden Sample GeForce® 7600GT, (256 MB) AGP

Λοιπόν θα μείνω με αυτή που έχω, η οποια είναι αξιόλογη κάρτα και αντέχει "μαμισιο" overclok ,επίσης είναι αθόρυβη και δεν ζεσταίνεται, πάνω από 56C με καλοκαιρινές temp και overclocking δεν εχει παει..

2001904717793825795_rs.jpg

και η απόδοση αυτής με 4400X2 ?

2001953015112591399_rs.jpg

Δημοσ.
Στις ATI m αρέσουν τα χρώματα τους αλλα είναι φούρνοι και έχουν ένα καρο προβλήματα με τους drivers..

Αν δεν βγάλει κάτι αξιόλογο η Nvidia..

Gainward Golden Sample GeForce® 7600GT, (256 MB) AGP

Λοιπόν θα μείνω με αυτή που έχω, η οποια είναι αξιόλογη κάρτα και αντέχει "μαμισιο" overclok ,επίσης είναι αθόρυβη και δεν ζεσταίνεται, πάνω από 56C με καλοκαιρινές temp και overclocking δεν εχει παει..

2001904717793825795_rs.jpg

και η απόδοση αυτής με 4400X2 ?

2001953015112591399_rs.jpg

Καλα εισαι εγω βγαζω με την Χ1300 1153

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...