Προς το περιεχόμενο

Το AGP δε πέθανε..(?)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α οχι

αυτη τη καρτα την εχω αρκετο καιρο (με το ιδιο τροφοδοτικο φυσικα) και επαιζα μια χαρα. Με λιγο overclocking μεχρι και το oblivion επαιζε σε χαμηλα settings

Απλα στο ασχετο αποφασισε να κατεβασει ρολα (δεν εχει να κανει με drivers.... εχουν γινει στο μεταξυ πολλα φορματ, ανανεωσεις κτλ, δοκιμασα να βάλω αλλο καλωδιο στη τροφοδοσια της.... αυτα)

Anyway, το τροφοδοτικο ειναι 400W και στην +12V λεει 16A peak kai 12A max (ουτε που ξερω τι σημαινουν ολα αυτα)

Ασχετο, υπαρχει κανενας software-ικος τροπος να τεσταρω το ποσο σωστα δουλευει το τροφοδοτικο?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δημοσ.

Σωστός ο Delirium :wink: Μια χαρά κάρτα η 7600GT, ανεβαίνει κιόλλας :wink: Αν ασχολείσαι βέβαια με HD, τότε το HDCP της 2600pro θα το βρεις πολύ χρήσιμο ...

Δημοσ.

paidia help ligo gia na katalabo.ego me enan 3500+ 939 socket kai me 6800 pci-e 1 giga ram pou exo spasimata kamia fora se hd video(an kai mou fenete ligo periorgo na zorizetai apo tin grafikon,mallon i cpu den antexei) ti peripou ftini kartoula prepei na paro gia na paizei sosta xoris problimata toulaxiston ta video kai se deuteri mira kana game palio xalaro as poume cod2?

Δημοσ.

Τελικά αναθεώρησα τις απόψεις μου (lol) και τσίμπησα μια GECUBE HD 2600PRO (με DDR2 μνήμες) στα 114 ευρώ από Πλαίσιο.

Αρχικά τον ήπια με την τροφοδοσία αφού η 2600 θέλει τουλάχιστον 550W PSU και το δικό μου είναι 350αρι της πλάκας. Το πρόβλημα έχει λυθεί προσωρινά με τη προσθήκη δεύτερου τροφοδοτικού που δίνει παροχή αποκλειστικά στην εξάπινη υποδοχή της κάρτας.

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής έχω ευχάριστες εντυπώσεις, στο 3dmark σκίζει.

Με το HD video θα το παλέψω από αύριο.

Δημοσ.

Αρχικά τον ήπια με την τροφοδοσία αφού η 2600 θέλει τουλάχιστον 550W PSU και το δικό μου είναι 350αρι της πλάκας.

Ποιος σου ειπε αυτες τις πιπες?

Η 2900xt ισως να θελει 550watt η 2600pro θα ειναι μια χαρα με ενα μετριο 350αρη...

Δημοσ.
Ποιος σου ειπε αυτες τις πιπες?

Η 2900xt ισως να θελει 550watt η 2600pro θα ειναι μια χαρα με ενα μετριο 350αρη...

Εμ το manual το γράφει.

EDIT: Το ξανατσέκαρα και... ω ναι το γράφει καθαρά.

Ρίξανε και την τιμή της κατά 20ευρώ...

Δημοσ.
Εμ το manual το γράφει.

EDIT: Το ξανατσέκαρα και... ω ναι το γράφει καθαρά.

Ρίξανε και την τιμή της κατά 20ευρώ...

Noμιζω πως κατι δεν παει καθολου καλα...

Εγω την εχω γυρω στα ~60watt στην χειροτερη...Οσο ειχε δηλαδη και η x1650.

Οι υπολοιποι τι λετε?

Δημοσ.

Το manual αναφέρεται σε "Radeon HD 2600 Series". Γράφει όμως μέσα για όλα τα μοντέλα: A 550 Watt or better power supply.

Ίσως η AGP έκδοση να τραβάει λιγότερο.

Μακάρι να μη χρειαστώ άλλο τροφοδοτικό, αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον ένα καλό 450αρι θα το θέλει.

Δοκίμασα να τη δουλέψω με ένα τροφοδοτικό (350W) και στο άσχετο έκανε επανεκκίνηση.

Περί video, έκανα δοκιμές και υπάρχει χαοτική διαφορά σε σχέση με την 9550. Τελικά δεν έδωσα τσάμπα λεφτά.

Δημοσ.
Ποια είναι η γνώμη σας για την

ATI OEM RADEON X850XT 256MB AGP TV-OUT DVI RETAIL?

για pc me athlon64 3000+ ,1 GB DDR, τροφοδοτικο 350W

Την έχει το eshop με 100 ευρώ

Eπιδοσεις περιπου 7600Gt αλλα δεν υποστηριζει shadders 3.0 που σημαινει πως θα φας πορτα απο αρκετα παιχνιδια μονο και μονο για αυτο το λογο...

Επισης απο καταναλωση θα ελεγα πως κατι παραπανω θα χρειαστει απο 350αρη...

Δημοσ.

Βρήκα αυτό: The Truth About Graphics Power Requirements

ATI Single Card

----------------------------

HD 2900 XTX______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}| 270W ~ (OEM 12.4")

HD 2900 XTX______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} 240W ~ (Retail 9.5")

HD 2900 XT_______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}|' 159W ! (1GB GDDR4)

HD 2900 XT_______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}' 161W ² (512MB GDDR3)

HD 2900 XL_______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} 180W ~

HD 2600 XT_______}}}}}}}}}}}|' 47W ^

HD 2600 Pro______}}}}| 18W ^

HD 2400 XT_______}}}| 14W ^

HD 2400 Pro______}}' 9W &

HD 2400 LE ______}}}}}}' <25W +

Άρα topos έχεις δίκιο. Τώρα την τρέχω με ένα τροφοδοτικό και δεν έχω προβλήματα.

Πάντως για να εγκατασταθεί μου έβγαλε την πίστη. Είχα σχεδόν απελπιστεί μέχρι που κατάφερα και την έστρωσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...