Προς το περιεχόμενο

Το AGP δε πέθανε..(?)

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει να έχει βγεί και η 2600 για AGP. Η 2400 δεν πρέπει να λέει και πολλά απο θέμα επιδόσεων. Δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορη απο μια 7600GT..

Δημοσ.

Re pedia edw i 8800gts kai sta DX10 games arxizw na pisteuw pws den tha einai arketh.

Oi pio ftines ti tha kanoun se dx10 ???? To mono kalo pou exoun gia mena oi pio ftines einai oti mporeis na deis HD video sto pc sou xoris i cpu na baraei kokkino.

Δημοσ.

Αγόρασα την Gecube 2400 pro AGP μιας και η 6600GT μου πέθανε και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια,αλλά στο experience στα Vista βγάζω 3.0 στην κάρτα γραφικών ενώ με την 6600GT έβγαζα 4,1...Περίεργο!!!!

Δημοσ.

X2400 Pro 512MB

Memory Interface 64 bit

Μονο αυτο φτανει για να καταλαβει καποιος ποσο αχρηστη ειναι η συγκεκριμενη καρτα...

Μιλαμε για ΚΑΜΙΑ σχεση με την 7600 GT....Η 7600GT εκτος του οτι εχει 128-bit διαυλο,εχει κ γρηγοροτερο core και πολυ γρηγοροτερη μνημη...

64bit memory bandwidth ειναι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ λιγο

Για να καταλαβεις ακομα και η TNT2 Ultra που ειχα πριν 8 χρονια,ειχε 128-bit διαυλο μνημης...

Με λιγα λογια ΜΑΚΡΙΑ απο αυτη την καρτα!Η ειρωνια ειναι φυσικα οτι εχει 512 ΜΒ μνημη!!Χαχαχα πολυ καλο.Τι κανουνε καποιοι για να κοροιδεψουνε τον κοσμο...

Γνωμη μου ειναι να πας σε αναβαθμιση σε pci-e.Αυτη τη στιγμη επειδη το AGP ειναι στα τελευταια του οι τιμες σε οσα κοματια με AGP εχουν μεινει ειναι ΠΑΡΑ πολυ τσιμπιμενες...:evil:

Αν απο την αλλη θελεις να κρατησεις το AGP σου,τοτε η αγορασε την 7600gs που ειναι πολυ καλυτερη απο την 2400 η ψαξε να βρεις καμια μεταχειρισμενη απο το ιντερνετ...Η 7600 GS εχει και αυτη 128-bit διαυλο.

Δημοσ.
Αγόρασα την Gecube 2400 pro AGP μιας και η 6600GT μου πέθανε και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια,αλλά στο experience στα Vista βγάζω 3.0 στην κάρτα γραφικών ενώ με την 6600GT έβγαζα 4,1...Περίεργο!!!!

Δεν ειναι καθολου περιεργο φιλε μου που η 6600gt βγαζει παραπανω απο την 2400 pro γιατι πολυ απλα η 6600 ειναι καλυτερη απο την 2400

Επειδη η 2400 εχει dx10 και 512ΜΒ μνημης μην νομιζετε οτι ειναι και καλη,ειδικα για παιχνιδια απλα ξεχαστε το!

btw εγω με την 7600gt(pci-e) μου πιανω 5.5 ;)

Δημοσ.

Ρε συς παρτε το χαμπαρι η 2400 δεν ειναι για games για HD ταινιες καλη ειναι:mrgreen:

Α και ειναι στην κατηγοριας της 8400 της Nvidia η οποια εχει και αυτη 64 bit

Δημοσ.

Δυστυχώς πάντα υπήρχαν άτομα που αγόραζαν με βάση τη μνήμη της κάρτας γραφικών και όχι με το chipset!

512MB γρήγορης RAM πεταμένα, μόνο και μόνο για σκοπούς marketing.

Αυτή ή κάρτα είναι πιο αργή κι από την 9500pro που ήταν 4 γενιές πίσω...

Δημοσ.
Ρε συς παρτε το χαμπαρι η 2400 δεν ειναι για games για HD ταινιες καλη ειναι:mrgreen:

Α και ειναι στην κατηγοριας της 8400 της Nvidia η οποια εχει και αυτη 64 bit

Δυστυχώς πάντα υπήρχαν άτομα που αγόραζαν με βάση τη μνήμη της κάρτας γραφικών και όχι με το chipset!

512MB γρήγορης RAM πεταμένα, μόνο και μόνο για σκοπούς marketing.

Αυτή ή κάρτα είναι πιο αργή κι από την 9500pro που ήταν 4 γενιές πίσω...

+1 kai stous dyo :mrgreen:

Δημοσ.
Memory Interface 64 bit :X

Einai ok, gia videotheasi 8)

2600 antistoixei > 7600 :-)

Ρε μαν ποιος σου ειπε οτι αντιστοιχει στην 7600 γιατι η μαγκες απο την ΑΤΙ λενε οτι δεν ειναι gaming καρτα και συγκρινεται με την 8400 της Νvidia που την πουλανε για τον ιδιο σκοπο.:)

Δημοσ.

Αμα βάζαμε ένα 8800 GTX σε AGP , αυτό πάει να πει ότι έχουμε CPU πχ p4 3.0 HT ... Το τρελό bottleneck της CPU κάνει την κάρτα άχρηστη ... Τώρα για την 2400 είναι άλλη κατηγορία ( HD ) και ναι εκεί χρειάζεται η μνήμη και όχι για gaming ( για gaming και 64MB που λέει ο λόγος φτάνει )

Για gaming σε AGP είναι η 2600 αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πιο κάτω από την 1950 pro σε AGP , ενώ έχει το πλεονέκτημα του decoding HD ...

Εαν σκοπεύεις να βάλεις BR ή HD-DVD ( να βλέπεις ταινίες ) , τότε πάρτο πακέτο με μία 2400 ή 2600 ή 8400 ή 8600 ή 8800 ανεξαιρέτως θύρας ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...