Προς το περιεχόμενο

24'' L245WPM-BN ή 22'' Wide SM226BW

kostasgr25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia psaxnw mia o8oni gia to dwmatio mou alla 8elw na einai ligo megali gia na mporw na vlepw kai kamia tainia. Exw idi mia 17" kai skeftomai na parw mia megaliteri poia apo tis 2 proigoumenes proteinete? Episis ama exete kamia alli ypopsin perimenw tin protasi:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=953423

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=960519

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την LG για αρκετούς λόγους με πρώτο και κυριότερο την ανάλυση που υπερκαλύπτει άνετα το Full HD 1920Χ1080.Ο δεύτερος λόγος είναι οτι έχει ένα από τα καλύτερα panel τύπου S-IPS.Αν και έχω ακούσει οτι τέτοιου είδους πάνελ δεν προτιμούνται σε όσους θέλουν να βλέπουν ταινίες ή να παίζουν παιχνίδια,λόγω αργής απόκρισης,αντίθετα ο χαμηλός χρόνος απόκρισης που έχει σε συνδιασμό με το κύκλωμα επιτάχυνσης που έχουν τέτοιου είδους πάνελ δεν θα σε απογοητεύσει ούτε σε αυτό τον τομέα.Από την άλλη το μοντέλο της Samsung που παρέθεσες δεν υποστηρίζει ανάλυση Full HD - στην κάθετη ανάλυση υπολείπεται των 1080 γραμμών καθότι έχει 1050 - και να σε ενημερώσω οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις με ακριβώς τον ίδιο κωδικό.Η μια έκδοση είναι η Α και η άλλη η C.Η C είναι καλύτερη από την Α αλλή η πονηρή Samsung δεν έχει βάλει κάποιο διακριτικό για να μπορείς να τις ξεχωρίσεις γι αυτό ακριβώς το λόγο.Λένε οτι σε μερικές μπορείς να το δείς μέσα από το menu της οθόνης,κάποιοι άλλοι λένε οτι το έχει σε κρυφό μενού το οποίο δεν μπορείς να το δεις.Όλα αυτά από το net αν ψάξεις λίγο σε ξένα κυρίως reviews καθότι δεν έχω προσωπική εμπειρία από τις 2 οθόνες.Εγώ πάντως στις προτιμήσεις μου έχω πρώτη στη λίστα την LG

Δημοσ.

η διαφορά στο μέγεθος δεν είναι μεγάλη.

η διαφορά στην ανάλυση είναι, όπως και η διαφορά στην τιμή

αν η τιμή δεν είναι θέμα πήγαινε για την 24αρα. Εγώ έχω την 226 και πάλι αυτή θα έπαιρνα λόγω σχέσης τιμή-προς αξία

Δημοσ.
Στα χρήμα αυτά η LG είναι πολύ επιλογή.

Οπως και να το κάνουμε το 1920x1080 είναι τεράστιο + .

diladi to x1080 ti parapanw prosferei?

kai ti panel exei?

panel=?

k poso simadiko einai :confused:

k poia apo tis 2 proteinete??

Δημοσ.

To TN einai poio fthnh texnologia pou den exei toso zwntana xrwmata kai kalo mavro twra psaxnw na dw apo kwnta kai tis 2 o8ones gia na apofasisw kai egw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...