maouris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 kalispera paidia.8a h8ela na ma8w poio sistima psiksis epeksergasti einai to poio a8orivo pou iparxei gia core2duo alla omws pragmatika a8orivo mexri 50 evro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 2 περιπτώσεις υπάρχουν: 1) Να βάλεις παθητική ψύκτρα (δε θα το έκανα αυτό ειδικά μέρες με ζέστη) 2) Να βάλεις ψύκτρα με μεγάλο ανεμιστήρα. Στη 2η περίπτωση, σου προτείνω την scythe infinity που έχω κι εγώ σε c3d και δεν έχει θόρυβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ... που έχω κι εγώ σε c3d... offtopic: Κώστα, πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έχει τέτοια cpu!!! Lol... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Είμαι όργιο... Εχχμμμ... Κοίτα να δεις, δεν ήθελα να προδώσω την ιδιότητα μου, αλλά ναι, είμαι ο ιδιοκτήτης της intel και έχω πάντα ότι φτιάχνουμε!!! Δεν το κάνω edit για να γελάει ο κόσμος μαζί μου! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Είμαι όργιο... Εχχμμμ... Κοίτα να δεις, δεν ήθελα να προδώσω την ιδιότητα μου, αλλά ναι, είμαι ο ιδιοκτήτης της intel και έχω πάντα ότι φτιάχνουμε!!! Δεν το κάνω edit για να γελάει ο κόσμος μαζί μου! ;-) Γιατι δεν υπαρχει c3d? Οχι ρε π@στι μου παλι με κοροιδεψανε στο πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT1982 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 (γεωργιου υφος) μαγκες ,εγω του τον πουλησα,ειναι ενας Core 2 που εχει κολλημενον πανω του αλλον 1 ...οποιος θελει πμ me....εχω για οποιον ενδιαφερεται εχω και ATHLON X3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Όχι Κώστα, κατέστρεψες τα επίδοξα σχέδιά μας τώρα ... Αποκάλυψες τον 8πύρηνο με κωδική ονομασία C3D που σημαίνει 2^3 (εξού και οι 8 πυρήνες :wink:) ... Στο θέμα μας τώρα, @maouris όπως είπε και ο συνεργάτ... ουπς ... KostasSTi κοίταξε να βρεις μία ψύκτρα με 120άρη ανεμιστήρα, ο οποίος θα λειτουργεί σε λίγες στροφές :wink: Προσωπικά σου προτείνω την Scythe Ninja Plus Rev.B η οποία σε Normal Mode αν δεν κάνω λάθος, παράγει μόλις 18db ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.