Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 μιας και βλέπω αρκετούς και μου στέλνουν pm για την μητρική αυτή και επειδή η μητρική αξίζει τα λεφτά τις είπα να δώσω το φως που έψαχνα και εγώ γιατί η μητρική δεν ανέβαζε τόσο καλά το fsb της με τα πολλά η μητρική αυτή εμενα μέχτι 400 Mhz fsb και μετά τα κακαρώνει εκεί είναι τα όρια τις αλλα για να τα πιάσω αυτά έπρεπε να δίνω cpu voltage και έπαιρνα 1,56 συνεπώς έχουμε Vdrop οποτε έψαχνα έψαχνα και τίποτα δεν έβρισκα στο τέλος ανακάλυψα ότι η μητρική ( T1 revision η δικη μου ) φοράει τον ίδιο κοντρόλερ με τις striker extream οποτε είδα φως για το πως θα γίνει το mod για να μην λέω πολλά παρακάτω 2-3 απλές φωτογραφίες με το mod οποιος έχει περαιτέρω ερωτήσεις για το board αυτό και μπορώ ευχαρίστως να τις λύσω όλες ξεκινάμε λοιπόν με μια φωτογραφία ολόκληρης τις μητρικής και κυκλωμένο το σημείο που πρέπει να επικεντρωθούμε Evga 650i Ultra N66 T1 ο κοντρόλερ που χρησιμοποιεί η μητρική Vdroop spot οποτε κοιτάμε στο σημείο που έιναι κυκλωμένο στην πρώτη φωτογραφία και ψάχνουμε να βρούμε το χειράκη αυτό που φαίνεται στην δεύτερη όταν το βρείτε από πάνω του έχει 2 smd εξαρτηματάκια το δεξί έινια λίγο πιο σκούρο σε αυτό λοιπόν πάρτε ένα μηχανικό μολυβάκι και περάστε το από πάνω του 2-3 φορες αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να λιγοστέψει το drop που έχει η μητρική και σε full load κατάσταση να δίνει ακριβώς την τάση που έχετε ορίσει εσείς από το Βίος τα αποτελέσματα στο δικό μου board πριν και μετά ήταν κάπως έτσι πρίν μετά εννοείτε πως εγγυήσεις και λοιπά δεν χάνονται ( με λίγο καθαριστικό το μολύβι φεύγει και δεν φαίνεται τίποτα ) αλλα εγώ προσωπικά δεν περνώ καμια ευθύνη αν χαλάσετε τα πράγματα σας με αυτό το mod καταφέρνουμε να έχουμε σταθερό cpu σε μεγαλύτερες συχνότητες με λιγότερη τάση και μικρότερες θερμοκρασίες σε idle κατάσταση αν κάποιος αποφασίσει και το κάνει ας απαντήσει εδώ να μας πει τα αποτελέσματα του Ps σε κάποιες μητρικές από ότι είδα παίζει να είναι και το αριστερό smd δοκιμάστε πρώτα με το δεξί και αν δεν κάνει τίποτα τότε στο αριστερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Για μεγαλύτερο FSB ( αν δεν είναι 'θέμα του CPU σου' ) χρειάζεσαι ψηλές τάσεις @ NB/VHT/PLL/FSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 μα δεν το έκανα για μεγαλύτερο fsb αλλα για χαμηλότερες θερμοκρασίες si idle εννοείτε ότι χρειάζομαι άλλες τάσεις εκεί που αναφέρεσαι απλά πριν για τα 3Ghz ήθελε 1,5V για να πάρει 1,4κάτι και τώρα δίνεις 1,4000V παίρνεις 1,39V σε idle και 1,4 V σε load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Etsi, logika, pairneis idio apotelesma, alla me xamiloteres thermokrasies 8-) - - - - - - - - - - - Tin exo & perimenei! [oi mnimes leipoun] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 και κάποιο "ελεύθερο" στην τάση που σου επιτρέπει να δώσεις και πολλές φορες γλιτώνεις και τα reboot επειδή ο cpu χάνει τάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 σε λίγο θα ποστάρω και το mod για Vdimm γιατί η μητρική δίνει μονο 2,1 Volt αλλα θέλω λίγο καιρό μέχρι να σιγουρευτώ ότι έιναι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 εδώ είναι και το mod για να δώσετε τάση σε μνήμες που ζητάνε παραπάνω από 2.1 volt που μπορεί να δώσει η μητρική δεν το έχω δοκιμάσει αλλα από εκεί που το βρήκα το πάειι λέει ότι λειτουργεί κανονικά από βδομάδα μόλις βρω χρόνο θα το δοκιμάσω και εγώ θα χρειαστείτε ένα trimer ακριβειας 25 στροφών περίπου 2 ευρώ κάνει και σταθερά χεράκια να το κολλήσετε στην μητρική το ένα ποδαράκι στο ολοκληρωμένο που φαίνεται στην φωτογραφία και το άλλο στην γη γη μπορείτε να βρείτε στα mosfet από κάτω είναι το πιο εύκολο ρυθμίζεται το trimer στην μεγιστη αντίσταση το κολλάτε και σιγά σιγά κατεβάζετε την αντίσταση του ελέγχοντας πάντα τα volt που πάνω στις μνήμες με ένα πολύμετρο καρφωμένο στο mesure pint η μητρική δίνει μέχρι 2.1 max που σε εμενα μετράει 2.01 Volt θεωρητικά με μηδενική αντίσταση στο trimer μπορείτε να έχετε πάνω από 3Volt που σημαίνει ότι οι μνήμες μας γίνονται ψητές οποτε προσοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godlike Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πολύ χρήσιμος οδηγός εν όψη της αναμονής της καινούριας μητρικής. Τα συγχαρητήρια μου στον Vatos_locos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 για οποιον φοβάται το Vdimm mod επιβεβαιώνω πως λειτουργεί άψογα χθες έδωσα στις μνήμες μου 2,4 volt και μπορεί να δώσει και παραπάνω αλλα εμενα θα ψηθούν με περισσότερο οποτε δεν δίνω εν όψη καλυτερων μνημών για αυτά τα MHz και Timmings εγώ έπρεπε να δώσω στο Βίος 2,1 volt και έπαιρνα περισσού 2.08 V τώρα ρύθμισα το τριμεράκι μου και όταν έχω δηλώσει στο βίος 1,8 Volt μου δίνει 2 Volt και έτσι όσο μεγαλύτερες τιμές δηλώνεται μεγαλώνει και η τάση ανάλογα http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=226436 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.