skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει τα ιδια πραγματα?Ρωταω γιατι εχει αρχισει να μου κανει νερα!Ευχαριστω!
omnislash Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το winavi με το vobsub.Πάντως εγώ μέχρι στιγμής με τη 2.10 δεν έχω πρόβλημα.Κάνε downgrade
skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το winavi μου εβγαλε error και αυτο.Ετρεξα το MediaCoder και το εκανα mpg.Τωρα πως το κανω ομως dvd που παιζει σε dvd player?Ευχαριστω.
skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Χρησιμοποιησα το Nero Recode 2 αλλα μου φτιαχνει ενα dvd με μονο ενα mp4 αρχειο στο root οποτε δεν παιζει στον player μου.Υπαρχει καποιος που να το χρησιμοποιει και να μπορει να βοηθησει?
omnislash Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 εγώ το κάνω με μια παλιά έκδοση του tmpgenc dvd που κάνει τα avi vob.Σκια σε νοιάζει η ώρα που θα ολοκληρωθεί το encoding και το ρεύμα που θα καταναλώσεις?Γιατί θα σου πρότεινα filmmachine με cce encoder που είναι για με όλα τα λεφτά
marios1957 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ακούστε ρε το παιδί,όλα τα λεφτά είναι οι encoders (cce,TPMGEnc κλπ).
skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τελικα τα καταφερα με το winavi και με pal ρυθμιση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.