doc1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω τί σύστημα διαχείρισης χρησιμοποιούν αυτά τα sVista αλλα ο δίσκος συνέχεια γουργουρίζει λες και κάνει swap, παρ' όλο που το laptop είναι ολοκαίνουριο και με 2GB ram. Tα ίδια συμβαίνουν και στο desktop μου και πάλι με 2GB όπου δε χρησιμοποιούνται ούτε τα μισά. Στο ίδιο σύστημα με winXP ο δίσκος είναι ήσυχος σα πουλάκι! Υπάρχει δυνατότητα να κάνω το δίσκο να σκάσει που κάνει λες και του έχω 256ΜΒ ram? 2) Αυτός ο windows defender μπορεί επίσης να μη με ρωτάει συνέχεια για το αν ειμαι σίγουρος αν θέλω να κάνω οτιδήποτε? Πολύ αναποφάσιστος μας προέκυψε! Πώς θα τον κάνω να παίρνει καμια πρωτοβουλία και να μη με διπλορωτάει και να θέλει να κάνω τα πάντα σαν 'administrator"? Τhanks!
nick_csd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 mallon einai to superfetch, blepei ti efarmoges xrhsimopoieis gia na tis fortwnei pio grhgora... (nomizw auto trexei 1 fora ana 3 meres)
tsakonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 1) prwti fora to akouw....exw valei vista se kamia dekaria desktop k laptop....kanenas thorivos.. 2) den einai to windows defender!!! lol... einai to UAC... google it how to disable UAC
doc1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 προφανώς το superfetch είναι nick_csd. Κάπου διάβασα ότι καλό είναι να απενεργοποιηθεί για καλύτερες επιδόσεις. Ισχύει? Και πώς γίνεται αυτό? Thanx tsakonas και για το UAC, Προφανώς αυτό είναι. Ξέρεις αν πειράζει αν το απανεργοποιήσω?
tsakonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 sigoura me to uac enabled exeis kapia extra security...alla de sigrinete brosta sto priksimo...opote min agxwnese...vgalto
nick_csd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 gia to superfetch den mporw na sou pw na to kaneis disable, emena as poume oti meta to superfetch to matlab se ena hp dv9393ea anoigei se 2 sec enw prin ekane kamia 10 standar, bebaia plhrwneis to timhma ths mnhmhs otan 3ekinaei to susthma... esu apofasizeis.
doc1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 nick_csd thanks, μαλλον θα το αφήσω τότε. Τhanx! tsakonas πώς απενεργοποιείται plz?
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 sou pa...google- disable uac mi to paramamame... 1+1=2
paonikgt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 εγω δεν μπορεσα να το καταλαβω στο google.πατησα msconfig,εργαλεια αλλα το βρηκα να ειναι ενεργοποιημενο.πως ομως το κανω disable δεν καταλαβα
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 rofl....to prwto prwto link an valeis sto google search- disable uac einai afto... http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm kai leei polu apla... 1..launch msconfig 2..tools disable uac 3 PRESS LAUNCH 4 APPLY 5 RESTART
paonikgt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 sorry φιλε μου βιαστηκα τελικα να ζητησω βοηθεια το εκανα.αλλα ειναι σπαστικο γιατι εμφανιζει ενα χ κατω δεξια.οποτε το ξαναενεργοποιησα.ξερεις μηπως πως φευγει αυτο?
21century Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ΔΟκιμασε και με ενα φλασακι το ready boost και θα δεις αυξηση των επιδοσεων...
tsakonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 sorry φιλε μου βιαστηκα τελικα να ζητησω βοηθεια το εκανα.αλλα ειναι σπαστικο γιατι εμφανιζει ενα χ κατω δεξια.οποτε το ξαναενεργοποιησα.ξερεις μηπως πως φευγει αυτο? security center-change the way sec center alerts me...disable turn off kati tetio de thimamai akrivwsl..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.