Προς το περιεχόμενο

Vista: Πώς θα κάνω τον δίσκο να βγάλει το σκασμό?

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί σύστημα διαχείρισης χρησιμοποιούν αυτά τα sVista αλλα ο δίσκος συνέχεια γουργουρίζει λες και κάνει swap, παρ' όλο που το laptop είναι ολοκαίνουριο και με 2GB ram.

Tα ίδια συμβαίνουν και στο desktop μου και πάλι με 2GB όπου δε χρησιμοποιούνται ούτε τα μισά.

Στο ίδιο σύστημα με winXP ο δίσκος είναι ήσυχος σα πουλάκι!

Υπάρχει δυνατότητα να κάνω το δίσκο να σκάσει που κάνει λες και του έχω 256ΜΒ ram?

2) Αυτός ο windows defender μπορεί επίσης να μη με ρωτάει συνέχεια για το αν ειμαι σίγουρος αν θέλω να κάνω οτιδήποτε? Πολύ αναποφάσιστος μας προέκυψε!

Πώς θα τον κάνω να παίρνει καμια πρωτοβουλία και να μη με διπλορωτάει και να θέλει να κάνω τα πάντα σαν 'administrator"?

Τhanks!

Δημοσ.

1) prwti fora to akouw....exw valei vista se kamia dekaria desktop k laptop....kanenas thorivos..

2) den einai to windows defender!!! lol... einai to UAC... google it how to disable UAC

Δημοσ.

προφανώς το superfetch είναι nick_csd.

Κάπου διάβασα ότι καλό είναι να απενεργοποιηθεί για καλύτερες επιδόσεις. Ισχύει? Και πώς γίνεται αυτό?

Thanx tsakonas και για το UAC, Προφανώς αυτό είναι. Ξέρεις αν πειράζει αν το απανεργοποιήσω?

Δημοσ.

gia to superfetch den mporw na sou pw na to kaneis disable, emena as poume

oti meta to superfetch to matlab se ena hp dv9393ea anoigei se 2 sec enw prin ekane kamia 10 standar, bebaia plhrwneis to timhma ths mnhmhs otan 3ekinaei to susthma...

esu apofasizeis.

Δημοσ.

εγω δεν μπορεσα να το καταλαβω στο google.πατησα msconfig,εργαλεια αλλα το βρηκα να ειναι ενεργοποιημενο.πως ομως το κανω disable δεν καταλαβα

Δημοσ.

sorry φιλε μου βιαστηκα τελικα να ζητησω βοηθεια το εκανα.αλλα ειναι σπαστικο γιατι εμφανιζει ενα χ κατω δεξια.οποτε το ξαναενεργοποιησα.ξερεις μηπως πως φευγει αυτο?

Δημοσ.
sorry φιλε μου βιαστηκα τελικα να ζητησω βοηθεια το εκανα.αλλα ειναι σπαστικο γιατι εμφανιζει ενα χ κατω δεξια.οποτε το ξαναενεργοποιησα.ξερεις μηπως πως φευγει αυτο?

security center-change the way sec center alerts me...disable turn off kati tetio de thimamai akrivwsl..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...