Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με western digital book 400GB

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει έναν WD book εξωτερικό δίσκο με καλώδιο firewire σε κάρτα firewire/pci και εδώ και 6 μήνες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: περίπου μία στις 8 φορές που εκκινώ τον υπολογιστή ο συγκεκριμένος δίσκος δεν αναγνωρίζεται δηλαδή σαν να μην είναι συνδεδεμένος καν και για να τεθεί εκτός λειτουργίας ο δίσκος προκειμένου να τον ξανασυνδέσω ώστε να τον δει ο υπολογιστής, αναγκάζομαι να τραβήξω τα καλώδια από τον δίσκο πράγμα που δεν θέλω, αλλά αναγκάζομαι διότι ο δίσκος δεν σβήνει ούτε σβήνοντας τον υπολογιστή

Αυτό που ψάχνω είναι γιατί συμβαίνει αυτό το κόλλημα και πολλές φορές χρειάζονται 2 και 3 προσπάθειες να συνδέσω τα καλώδια για να τον δει το pc

Δημοσ.

Μάλλον κάτι παίζει με την μητρηκή μου γιατί έχω το pc 8 χρόνια και έχω αλάξει όλα τα άλλα.

προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα που δέν βρίσκεται, γιατί κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορα κουφά μέχρι και καπνό έχει πετάξει ήδη έχουν καεί μία pci, μία usb, και η γραμμή που τροφοδοτεί τα funs, όχι ότι έχω μόνιμες δισλειτουργείες, σπάνια να μη δουλεύει κάτι καλά. ίσως να είναι και που έχω βάλει σχετικά νεότερης τεχνολογίας κάρτες πχ γραφικών, τηλεόρασης ακόμα και ram/cpu που έχω αλάξει και να έχει έρθει στα όριά της, οπότε στο συγκεκριμένο pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Κάποια ελατώματα θα έχει αναγκαστικά μέχρι να τα φτύσει και να πάρω καινούριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...