Προς το περιεχόμενο

Pci-e Bus Overcloking

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρες :) έκανα βόλτες στο net και κάπου διάβασα ότι αν κάνουμε Ο/C στον Pci-e Bus κερδίζουμε σε Ο/C που μπορούν να φάνε οι Vga ισχύειι κάτι τέτοιο η όχι ?

δοκίμασα και ανέβασα το δικό μου από 100Mhz > 110Mhz και χοντρά χόντα πήρα σχεδόν 10Mhz στον πυρήνα τις 7900 Gs τύχη η δούλεψε ? για πείτε ο καθένας τις εμπειρίες του να δούμε τι παίζει και εδώ αν είναι να το πάω καμια 150αρα Mhz :mrgreen:

Δημοσ.

ναι εγώ να το πάω όσο αντέχει κανένα πρόβλημα το θέμα είναι να μάθουμε και το γιατί επωφελείται η Vga αν είναι έτσι δεν ζητάω νούμερα μονο :P

Ps το έχω τρέξει και 150 Mhz για μια μέρα ολόκληρη και έπαιζα και παιχνίδια έτρεξα και ORTHOS στην διάρκεια τις μέρας και δεν είχα πρόβλημα κανένα

Δημοσ.

ναι και εγώ θυμάμαι κάπου ότι κέρδιζαν κάποιες συγκεκριμένες vga's και μέσα σε αυτές ήταν και οι 7900 link boost δεν έχω επιλογή στα VIA νομίζω ήταν αυτά δεν θυμάμαι σίγουρα βεβαια κάτσε να μας πει κανένας πιο γνωστης σε αυτά :) θα κάτσω και θα το ψάξω το βραδάκι και εγώ αν βρω κάτι άξιο αναφοράς θα το ποστάρω εδώ

Δημοσ.
ναι και εγώ θυμάμαι κάπου ότι κέρδιζαν κάποιες συγκεκριμένες vga's και μέσα σε αυτές ήταν και οι 7900 link boost δεν έχω επιλογή στα VIA νομίζω ήταν αυτά δεν θυμάμαι σίγουρα βεβαια κάτσε να μας πει κανένας πιο γνωστης σε αυτά :) θα κάτσω και θα το ψάξω το βραδάκι και εγώ αν βρω κάτι άξιο αναφοράς θα το ποστάρω εδώ

"Patenta" tis Nvidia itan ;-)

Ypirxe kai stis 680i -arxika

Afou voithise, kratise to :mrgreen:

Δημοσ.

ok από τα λίγα που πρόλαβα να ψάξω είναι ότι σου δίνει το πολύ 1-2 fps ste ίδια clocks αν ανεβάσεις το bus στα 125Mhz εγώ τώρα το έχω στα 120Mhz :/ διαφορες δεν μπορώ να πω ότι είδα βασικά μπορώ να πω ότι μου έκοψε πράμα κιόλας και στο overclocking δεν ανέβηκε καθόλου παραπάνω η κάρτα αν και δεν βρήκα κάτι να αναφέρει για καλύτερο Ο/C στις vga με overclocked pci-e bus

Δημοσ.

με τα πολλά έτρεξα aquamark με το bus στα 100Mhz και στα 120Mhz και με το bus στα 120Mhz παίρνω 000,100 σχεδόν λιγότερους πόντους οποτε το αφήνουμε στα 100Mhz :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...