Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 καλησπέρες έκανα βόλτες στο net και κάπου διάβασα ότι αν κάνουμε Ο/C στον Pci-e Bus κερδίζουμε σε Ο/C που μπορούν να φάνε οι Vga ισχύειι κάτι τέτοιο η όχι ? δοκίμασα και ανέβασα το δικό μου από 100Mhz > 110Mhz και χοντρά χόντα πήρα σχεδόν 10Mhz στον πυρήνα τις 7900 Gs τύχη η δούλεψε ? για πείτε ο καθένας τις εμπειρίες του να δούμε τι παίζει και εδώ αν είναι να το πάω καμια 150αρα Mhz
Delirium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Oi dikes mou "plirofories", Panagioti, lene oti antexei mexri ta 125
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι εγώ να το πάω όσο αντέχει κανένα πρόβλημα το θέμα είναι να μάθουμε και το γιατί επωφελείται η Vga αν είναι έτσι δεν ζητάω νούμερα μονο Ps το έχω τρέξει και 150 Mhz για μια μέρα ολόκληρη και έπαιζα και παιχνίδια έτρεξα και ORTHOS στην διάρκεια τις μέρας και δεν είχα πρόβλημα κανένα
Delirium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Thimamai na diavazo kati gia "Linkboost" yperxronismo mitrikon pou anevaze PCIX apo 100@125MHz se Nvidia Vgas 8)
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι και εγώ θυμάμαι κάπου ότι κέρδιζαν κάποιες συγκεκριμένες vga's και μέσα σε αυτές ήταν και οι 7900 link boost δεν έχω επιλογή στα VIA νομίζω ήταν αυτά δεν θυμάμαι σίγουρα βεβαια κάτσε να μας πει κανένας πιο γνωστης σε αυτά θα κάτσω και θα το ψάξω το βραδάκι και εγώ αν βρω κάτι άξιο αναφοράς θα το ποστάρω εδώ
Delirium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι και εγώ θυμάμαι κάπου ότι κέρδιζαν κάποιες συγκεκριμένες vga's και μέσα σε αυτές ήταν και οι 7900 link boost δεν έχω επιλογή στα VIA νομίζω ήταν αυτά δεν θυμάμαι σίγουρα βεβαια κάτσε να μας πει κανένας πιο γνωστης σε αυτά θα κάτσω και θα το ψάξω το βραδάκι και εγώ αν βρω κάτι άξιο αναφοράς θα το ποστάρω εδώ "Patenta" tis Nvidia itan ;-) Ypirxe kai stis 680i -arxika Afou voithise, kratise to
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 θα δείξει θα δώσω περισσότερο το βραδυ να δω αν θα έχει καμια διαφορα στα benches τουλάχιστον
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ok από τα λίγα που πρόλαβα να ψάξω είναι ότι σου δίνει το πολύ 1-2 fps ste ίδια clocks αν ανεβάσεις το bus στα 125Mhz εγώ τώρα το έχω στα 120Mhz :/ διαφορες δεν μπορώ να πω ότι είδα βασικά μπορώ να πω ότι μου έκοψε πράμα κιόλας και στο overclocking δεν ανέβηκε καθόλου παραπάνω η κάρτα αν και δεν βρήκα κάτι να αναφέρει για καλύτερο Ο/C στις vga με overclocked pci-e bus
Vatos_locos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 με τα πολλά έτρεξα aquamark με το bus στα 100Mhz και στα 120Mhz και με το bus στα 120Mhz παίρνω 000,100 σχεδόν λιγότερους πόντους οποτε το αφήνουμε στα 100Mhz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.