Προς το περιεχόμενο

Keyboard+Mouse Combo για παράξενο... προτάσεις!

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά,

θέλω να αγοράσω ένα σετάκι από ασύρματο πληκτρολόγιο/mouse αλλά επειδή είμαι παράξενος και το ένα μου ξενίζει και το άλλο μου βρωμάει και δε θέλω να μείνω με το πάλιο, θέλω καμιά ιδέα που να ικανοποιεί τα εξής χαρακτηριστικά:

-Το πληκτρολόγιο να είναι όσο πιο επίπεδο γίνεται χωρίς τεράστιες διαδρομές ή σκληρά κουμπιά. Κούρμπες κλπ αποκλείονται γιατί δε με βολεύουν.

-Το ποντίκι αν έχει και πλαϊνά αξιοποιήσιμα κουμπιά έχει καλώς, αν δεν έχει δεν σκάω κιόλας, αλλά αυτό που θέλω σίγουρα είναι ομαλό scroll και εύκολο μεσαίο κλίκ (mozilla-tabs καταλαβαίνετε)

-Θέλω να μην έχει καλώδιο αν γίνεται αλλά ο πομπός/δέκτης να είναι ενα usb stick (επειδή το γραφείο έχει γεμίσει με καλώδια).

-Θέλω να παίζει σε linux χωρίς να μου βγάλει την πίστη.

-Δεν έχω κολλήματα με μάρκες, ας είναι καλό και ας είναι και blue sky που λέει ο λόγος

-Να κάνει μέχρι 80 ευρώ.

Αυτά τα ολίγα, αν έχετε κάτι υπ΄όψιν ρίξτε καμιά ιδέα γιατί έχω ξεμείνει. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου, επειδή καταλαβαίνω απόλυτα το πρόβλημά σου (αυτό τον καιρό ψάχνω κάτι σχεδόν ίδιο με αυτό που περιγράφεις), ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει δε με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο. Ακόμα και το DiNovo της Logitech που είναι πανάκριβο και θεωρείται κορυφαίο με απογοήτευσε στην αίσθηση των πλήκτρων. Αναρωτιέμαι τελικά αν είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτεί ένα πληκτρολόγιο όπως των φορητών. Επίσης όσο διαβάζω βλέπω ότι οι αυτονομίες των ποντικιών δεν είναι και τόσο καλές (για τα ασύρματα). Βρήκα ένα καλούτσικο της Fujitsu Siemens στο Public αλλά έχει αγγλικό layout (πανέξυπνοι κι αυτοί). Μόνο από Αμερική μας βλέπω ....

Θα παρακολουθώ το θέμα μπας και βγει κανένας λαγός από κανένα καπέλο.

Δημοσ.

Κοιτάξτε παιδιά εγώ έχω το ακόλουθο σετ πληκτρολογίου και ποντικιού όπου στο ποντίκι η ροδέλα είναι αθόρυβη στο πάνω κάτω αλλά στης εικόνες όταν τις γυρνάω γυρνάνε χωρίς μέτρο με το "κλικ-κλικ" που θα μπορούσες να κάνεις με ένα άλλο ποντίκη...ακόμα είναι αρκετά σκληρή και όταν την πατάω (για Mozzila tabs) μου πιάνονται τα δάχτυλα :lol:

Τώρα το σπαστό πληκτρολόγιο είναι πιο άνετο άμα το συνηθίσεις αλλά υπάρχουν και πολύ μικρά και επίπεδα σαν αυτά των λάπτοπ.

Αυτό το ποντίκι το χρησιμοποιώ στο λαπτοπ και είναι μικρό και ωραίο στην χρήση...άμα θες βέβαια να πιάνεις ένα ποντίκι σαν το μπράτσο του bodybuildeρα :D:D τότε πας σε κανονικό προς μεγάλο.

Για πληκτρολόγια δείτε τα παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=940887

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592086

Δημοσ.

Ναι αντιλαμβάνομαι την πρότασή σου αλλά αυτά τα πληκτρολόγια δεν είναι φουλ 104 πλήκτρων (ίσως σε μπέρδεψα λέγοντας ότι ψάχνω ίδιο με των λάπτοπ αλλά εννοούσα μόνο σε αίσθηση και ποιότητα). Προσωπικά δοκίμασα όλα τα πληκτρολόγια που μπορούσα να βρω σε πλαίσιο/mediamarkt/public κτλ. Το μόνο που πραγματικά μου άρεσε ήταν το siemens (το οποίο δεν ήταν ασύρματο και είχε το ηλίθιο βρετανικό layout).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...