Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Fedora Core 7 : boot problem


Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπα να βάλω τα fedora core 7. Είχα βάλει και παλιότερα κάποιες εκδόσεις Linux , μεταξύ άλλων mandrake , suse , fedora core (3) και ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα στην εγκατάσταση.

 

Ο σκληρός έχει 4 partition : 1 για τς xp , 1 που θα μπουν linux , 1 για swap και φυσικά και ένα - το μεγαλύτερο - για χύμα αποθήκευση.

 

Ηδη είναι εγκατεστημένα πάνω τα XP.Κάνω εγκατάσταση στα Fedora και φτάνω στο σημείο που πρέπει να εγκαταστήσω το Grub.Είχα 2 επιλογές : εγκατάσταση του Grub sto MBR || εγκατάσταση /dev/sda6 - το partition που εγκαταστάθηκε το fedora - και αρχικά το εγκατέστησα στο MBR.

 

Τελειώνει με τα πολλά η εγκατάσταση , και κάνω reboot. Έλα μου όμως που το μηχάνημα του διαβόλου δε λέει να υπακούσει και αντι για την splash sreen toy Grub βλέπω τα XP να φορτώνουν.Ξανακάνω reboot μπας και , τα ίδια.Γ@%# το ένα σου και το άλλο σου , με τα πολλά ξαναbootaro το dvd fedora το ψαξα λίγο , το .conf του grub φαινόταν οκ και ξανακάνω επανεκκίνηση αλλα πάλι τα ίδια.

 

Κάνω εγκατάσταση ένα boot manager ths acronis , τά βλεπε τα Linux , αλλά και πάλι όταν το πάταγα να τα bootarei δε τα κατάφερνε και με πέταγε στα ΧΡ.

 

Εν τω μεταξύ για κάποιο λόγο το Acronis αργούσε κάτι λεπτά να ξεκινήσει το σύστημα , και μετά απο απεγκατάσταση του πλεον δε ξεκινούσαν καν τα ΧΡ αλλά του τράβηξα ένα fixmbr sto repair console και ήρθε στα ίσα του. - πολύ παίζω με το MBR και θα μου βγει σε κακό στο τέλος μου φαίνεται :D -

 

Format με τα πολλά και εγκατάσταση πάλι αλλά εγκατάσταση του Grub sto /dev/sda6 πάλι τα ίδια

 

Βασικά η επόμενη ενέργεια είναι να βάλω τα Fedora 3 που δεν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση και να κάνω upgrade μετά στα 7 , άλλα έτσι για το γ@μωτο , πριν φορμάρω τα 7 καμιά ιδέα μπα και δουλέψει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...