Προς το περιεχόμενο

Τι ψύκτρα για επεξεργαστή AMD athlon 64 x2 6000 να πάρω?

s2t2s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Επειδή πρόκειται να αγοράσω τον athlon 64 x2 6000 (εκτώς και αν προλάβω τον 6400) λέω να πάρω και μια ψύκτρα.Τι προτείνετε?Είμαι ανάμεσα στην Zalman 9700 NT και στην Thermalright Cooler Ultra 120 Extreme (αν και κάτι έχω ακούσει ότι η Thermalright Cooler Ultra 120 Extreme δεν πατάει καλά στην μητρική για Ιntel.Ξέρετε αν ισχύει το ίδιο και για τις μητρικές της amd και συγκεκριμένα την Μ2Ν-Ε?).Ακόμη βρήκα και αυτή τη ψύκτρα:

http://www.noiselimit.com/index.asp?id=1

Έχετε ακούσει τπτ για αυτήν?

Αν καταλήξω στην Thermalright θα χρειαστεί και αγορά ανεμιστήρα (και τι προτείνετε?) ή θα δουλεύει καλά και χωρίς?

Δημοσ.

Από όσα έχω διαβάσει η 120 είναι καλύτερη από την 9700 ιδιαίτερα αν συνδιαστεί με δυνατό ανεμιστήρα. Το θέμα είναι αν θελεις χαμηλό θορυβο ή όχι. Πάντως αν ψάξεις λιγο στο insomnia πριν από λίγο καιρό είχε γινει μια εκτενεστατη κουβέντα για 12' ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Για το θέμα του θορύβου θα ήθελα έναν ανεμιστήρα που να είναι δυνατός αλλά να μπορώ το βράδυ να κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να βάζω ωτασπίδες.Μία άλλη ερώτηση είναι αν θα χωρέσει στο κουτί μου μια τέτοια ψύκτρα..Έχω μόνο 17 εκατοστά απο τη μητρική μέχρι το πλαϊνό πάνελ.

Δημοσ.

Ναι, zalman δε θα πρότεινα. Ακόμα και η gigabyte 3d rocket που έχω είναι καλύτερη από τη ZALMAN CNPS7000B-CU που την έβαλα και δεν είδα καμία διαφορά... Η Thermalright φαίνεται τέρας.

Δημοσ.

2 επιλογες εχεις.... Ή Thermalright 120 eXtreme ή Scythe Infinity....

Παρε την scythe... Θα εχεις παρα πολυ καλες θερμοκρασιες και εντελως αθορυβα.... το φρουφρουρι που εχει μεσα ειναι πολυ καλο.... Τωρα αν θες το απολυτο πας στην Thermalright αλλα θα σου βγει πολυ πιο ακριβα και δεν θα κερδισεις και τοσα πολλα... (Αντε 2-3 βαθμους κατω σε full load σε σχεση με την scythe) Tην Ζalman μην την σκεφτεσαι καθολου ειναι χειροτερη απο την scythe και ειναι σχεδον 30ε ακριβοτερη και δεν ειναι και πιο αθορυβη...

Aπο μενα scythe εκτος αν εχεις λεφτα για ξοδεμα οποτε thermalright... (Aν κανεις ο/c τοτε η thermalright κερδizei ποντους...)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι, zalman δε θα πρότεινα. Ακόμα και η gigabyte 3d rocket που έχω είναι καλύτερη από τη ZALMAN CNPS7000B-CU που την έβαλα και δεν είδα καμία διαφορά... Η Thermalright φαίνεται τέρας.

den fainetai...einai...

me thn Thermalright exw 35 va8mous idle se enan C2D6600 sta 3.6ghz kai 52 va8mous full load auth thn stigmh symfwna me to Core Temp panta :P

Δημοσ.

De xerw gia sas pantws egw to zalmanaki 7900 mu de ton allazw me tpt..

Krataw ton tetrapirino panta se 28C kai se full load (otan paizw paixnidia se treli resolution) to poli 35C

Kai pola exartontai apo to thermal grease.. so gl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...