socbar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά... Εδώ και μερικές μέρες συνδέομαι μέσω ενός linksys ασύρματα. Σε αυτό το ρούτερ είναι πάνω άλλα 2 pc. Ωστόσο, από τη στιγμή που συνδέθηκα εγώ τα άλλα δύο άρχισαν να έχουν πρόβλημα ταχύτητας. Το έψαξα λοιπόν και παρατήρησα ότι όταν τα windows στο δικό μου pc δεν κάνουν απολύτως τίποτα,αυτό ξεκινάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα να ανεβάζει με τέρμα ταχύτητα, αλλά δε ξέρω τι ανεβάζει και σε ποιόν! Όταν κουνήσω το ποντίκι αμέσως μηδενίζεται το upload! Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι; υ.γ.Δεν έχω ανοιχτό κανένα torrent client ούτε peer2peer. Εξάλλου δεν είναι λογικό το upload να μηδενίζεται όταν το σύστημα σταματάει να είναι idle.
tsakonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 otan kouniseis to pontiki etsi sto ksekarfwto? mipws trexei kana screensaver kai otan to kouniseis stamataei? kai to screensaver afto mipws einai oti nanai kai kanei upload tpt? alla ti? polu koufa pramata...epsakses gia ious ,worms klp?
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Spybot Search & Destroy...κάντο install, update και τρέξε το scan για spyware...
djgenesis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Mporei na exeis kai kati tetoio: http://lifehacker.com/software/volunteering/volunteer-your-computers-idle-time-to-good-causes-204950.php to pio pithano omws einai kanas ios h kana spyware
socbar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Τσέκαρα και τις 2 περιπτώσεις αλλά δε διορθώνεται! Μήπωε έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει το πού στέλνω ή από που λαμβάνω δεδομένα;
iliasf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τσέκαρα και τις 2 περιπτώσεις αλλά δε διορθώνεται! Μήπωε έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει το πού στέλνω ή από που λαμβάνω δεδομένα; Εγκατέστησε το spywareblaster και μετά ενεργοποίησε όλα τα protections,ίσως βρεις κάτι.
djgenesis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τσέκαρα και τις 2 περιπτώσεις αλλά δε διορθώνεται! Μήπωε έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει το πού στέλνω ή από που λαμβάνω δεδομένα; Dokimase apo ta apla start -- run -- cmd -- netstat.. an den breis akrh, katebase to tcpview
Pitsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 και με το netlimiter μπορείς να δεις που στέλνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.