Προς το περιεχόμενο

Albatron PX975

kalimike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ φίλε kalimike, επιμένω... Δε θα το μετανιώσεις. Ο VatosLocos την έχει κάνει σφεντόνα στο oc αυτή τη μητρική...

Δημοσ.

Και εγώ είμαι εναντίον της Albatron (αν και έχω κάρτα γραφικών αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...ούτε από το site της δεν μπορώ να πάρω drivers...άστο μάπα).

Δημοσ.

για πες τα πράγματα που θες να βάλεις πάνω στο board που ψάχνεις αδερφέ ;) να δούμε :P Η έβγα που σου λέει ο Κώστας είναι μια χαρά σταθερή μητρική και αρκετά καλή στο oc ;)

Δημοσ.

όντως καλές μητρικές αν και έχουν ένα αρκετό drop το οποιο λύθηκε ( οποιος θέλει βοήθεια ας στείλει pm ;) )

OT έβγα μου την είπε ο τύπος στο service του e-shop όταν είχε αγανακτήσει που τι γύρισα την τρίτη πίσω καμένη :) από μαλακια δικη μου πάντα και οι τρεις :mrgreen:

Δημοσ.

όντως καλές μητρικές αν και έχουν ένα αρκετό drop το οποιο λύθηκε ( οποιος θέλει βοήθεια ας στείλει pm ;) ) αν την συνδυάσεις και με μια καρτούλα έβγα πάλι τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο δικό μου σύστημα ακόμα BSOD δεν έχω δει φτου φτου :P

OT έβγα μου την είπε ο τύπος στο service του e-shop όταν είχε αγανακτήσει που τι γύρισα την τρίτη πίσω καμένη :) από μαλακια δικη μου πάντα και οι τρεις :mrgreen:

Δημοσ.

αν τα 3.5 σου φτάνουνε έφυγες για την Evga μην το σκέφτεσαι καθόλου ανάλογα μετά μπορεί να έχεις και 3,6 αλλα μέχρι εκεί είναι max ;) βεβαια για τόσο πολύ λογικά θες και άλλη ψύξε εγώ την έχω κάτω από υδρόψυξη και αν πάρεις την Evga σκέψου καλά το θέμα ψύξης του chipset τις γιατί ψήνεται άσχημα εγώ το έχω και αυτό κάτω από το νερό και ενώ ο cpu μου έχει 28 βαθμούς το chipset έχει τουλάχιστον 35-40

Δημοσ.

Δηλαδη για ποσο το κοβετε να μπορει να παει η PX 975 εναν 4300?

Σχετικα σιγουρα δεν εφτανε το fsb γυρω στο 350?Οποτε γυρω στα ~3000+...

Δεν ειναι ασχημα εαν οι μονες ενναλακτικες σου ειναι via κ 945.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...