gus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 παλι εσυ? εξεφρασα την αποψη μου οποιος εχει προβλημα με αυτο ειναι δικαιωμα του. ειλικρινα δεν μπορω να αρπαζομαι συνεχεια εδω μεσα με κουραζει παρα πολυ. απλα ψαχνοσουν να βρεις κατι για να συνεχισεις την προηγουμενη κοντρα. δεν παλευετε αλλο αυτο το πραγμα. ναι ρε φιλε εχω θρασος ολοι εδω στην περιοχη μου εχουμε πολυ θρασος γιατι ετσι εχουμε μαθει τι θες να σου κανω τωρα. μην μου ζαλιζεις τον ερωτα συνεχεια ξεκολα. πετας και την ατακα σου και την σποντουλα σου ε ολα ωραια. εισαι ικανοποιημενος τωρα? τι καταλαβες? αντε γιατι βαρεθηκα ειλικρινα. το οτι εχεις μαθει να λειτουργεις διαφορετικα και σε παραξενευει δεν καταλαβαινω γιατι σου προκαλει τετια αντιδραση. τεσπα αυτα. καλα μου ειπε το χαπι γραφτους στα γεννητικα σου οργανα φλωροι ειναι αλλα που να ακουσω εγω προσπαθω να βρω μια ακρη. Ποιοί είναι φλώροι ρε λ@κη? Επειδή δεν ψάχνεται κάποιος να πλακωθεί είναι φλώρος? Αμα σε κουράζει, απλά μη γράφεις! Δε σε υποχρέωσε κανείς. Αμα όμως γράφεις σε δημόσιο φόρουμ και μάλιστα ακραίες απόψεις θα ακούσεις και κάποιες άλλες γνώμες. Έτσι έιναι. Αμα δε σου αρέσει ξύδι που λές κι εσύ. Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω σε τι προσπαθείς να βρεις μια άκρη?
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ποιοί είναι φλώροι ρε λ@κη? Επειδή δεν ψάχνεται κάποιος να πλακωθεί είναι φλώρος?Αμα σε κουράζει, απλά μη γράφεις! Δε σε υποχρέωσε κανείς. Αμα όμως γράφεις σε δημόσιο φόρουμ και μάλιστα ακραίες απόψεις θα ακούσεις και κάποιες άλλες γνώμες. Έτσι έιναι. Αμα δε σου αρέσει ξύδι που λές κι εσύ. Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω σε τι προσπαθείς να βρεις μια άκρη? ποιος ψαχνει να πλακωθει βρε παλιομαλακα? την ακραια αποψη που την ειδες επειδη ειπα αυτο που οι περισοτεροι λενε απο μεσα τους? Γνωμες δεν εχω προβλημα να ακουσω με τις προσωπικες επιθεσεις μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. ξεκαβαλα για να μην το κανουμε μπουρδελο εδω μεσα αν και το εχω φαει ηδη το μπαν , που καλο θα μου κανει γιατι δεν λεω να ξεκολησω απο το φορουμ καθε βραδυ και χαλαω την ζαχαρενια μου και αμα γουσταρεις να τα βρουμε οι δυο μας στειλε κανα π.μ. δεν χρειαζετε να διαβαζει τα μπινελικια ο καθενας. προσπαθω να βρω ακρη στο γιατι κανετε προσωπικες επιθεσεις αυτο προσπαθω να καταλαβω αν και η απαντηση ειναι μια οτι δεν την παλευετε.
gus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 τωρα θα απαντησει και ο αλλος που τον τρωνε τα δαχτυλα του και φτου και απο την αρχη. πω ρε πουστη μου .... Αμα δε σου αρέσουν αυτά που γράφω υπάρχει και η block list. 8)
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αμα δε σου αρέσουν αυτά που γράφω υπάρχει και η block list. 8) δεν γουσταρω να αποριπτω ετσι τους ανθρωπους προσπαθω να βρω μια ακρη οσο ειναι εφικτο αυτο. παρεδωσε στειλε με για διακοπες δυο εβδομαδες στο ζηταω εγω.
gus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ποιος ψαχνει να πλακωθει βρε παλιομαλακα? την ακραια αποψη που την ειδες επειδη ειπα αυτο που οι περισοτεροι λενε απο μεσα τους? Γνωμες δεν εχω προβλημα να ακουσω με τις προσωπικες επιθεσεις μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. ξεκαβαλα για να μην το κανουμε μπουρδελο εδω μεσα αν και το εχω φαει ηδη το μπαν , που καλο θα μου κανει γιατι δεν λεω να ξεκολησω απο το φορουμ καθε βραδυ και χαλαω την ζαχαρενια μου και αμα γουσταρεις να τα βρουμε οι δυο μας στειλε κανα π.μ. δεν χρειαζετε να διαβαζει τα μπινελικια ο καθενας. προσπαθω να βρω ακρη στο γιατι κανετε προσωπικες επιθεσεις αυτο προσπαθω να καταλαβω αν και η απαντηση ειναι μια οτι δεν την παλευετε. Και πού ξέρεις ρε σκατόμυαλε κουραδόμαγκα τι λέει ο καθένας από μέσα του? Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις κάτσε και διάβασε λίγο τα ποστς σου και μετά έλα πες μου. Άντε τα ξαναλέμε μετα το μπαν. 8-)
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Και πού ξέρεις ρε σκατόμυαλε κουραδόμαγκα τι λέει ο καθένας από μέσα του?Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις κάτσε και διάβασε λίγο τα ποστς σου και μετά έλα πες μου. Άντε τα ξαναλέμε μετα το μπαν. 8-) ετσι εκφρασου ελευθερα βγαλτα απο μεσα σου. Αυτο που εκφραζει η κοινη γνωμη ενοω. Αλλη δουλεια δεν ειχα να κατσω να διαβαζω τα ποστ μου. ουτε ενα μπινελικι σωστο δεν μπορεις να ριξεις γαμω το κερατο μου.για τον πουτσο εντελως ρε πουστη μου. και σου εγραψα π.μ. σκατοβλακα. Π.Μ. δεν καταλαβαινεις γαμω τις ανασφαλειες σου πεντε ατομα διαβαζουν που δεν εχουν να κανουν με την αμεση καθημερινοτητα σου δεν θα σε παρεξηγησει κανενας.α ρε χαπι.... τα λεμε μετα το μπαν boys and girls...
JohnKaL- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 λολ πολύ γέλιο. Εδώ και τόση ώρα κάθομαι κ κάνω refresh συνέχεια! :mrgreen:
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 λολ πολύ γέλιο. Εδώ και τόση ώρα κάθομαι κ κάνω refresh συνέχεια! :mrgreen: εγω αποχωρω johny βαρεθηκα τα λεμε σε κανα δεκαπενταημερο.
gus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ετσι εκφρασου ελευθερα βγαλτα απο μεσα σου. Αυτο που εκφραζει η κοινη γνωμη ενοω. Αλλη δουλεια δεν ειχα να κατσω να διαβαζω τα ποστ μου. ουτε ενα μπινελικι σωστο δεν μπορεις να ριξεις γαμω το κερατο μου.για τον πουτσο εντελως ρε πουστη μου. και σου εγραψα π.μ. σκατοβλακα. Π.Μ. δεν καταλαβαινεις γαμω τις ανασφαλειες σου πεντε ατομα διαβαζουν που δεν εχουν να κανουν με την αμεση καθημερινοτητα σου δεν θα σε παρεξηγησει κανενας.α ρε χαπι.... τα λεμε μετα το μπαν boys and girls... Είσαι καμμένο χαρτί τελείως όμως. Έκανες έντιτ για να βρίσεις επειδή δεν είχες βρίσει. Άμα σου λέω εγώ κουραδόμαγκας! Βρήκες και τις ανασφαλειές μου κιόλας, είσαι ωραίος. Αφού έχω εγώ ανασφάλειες γιατι όλο χάπι και χάπι είσαι?
kx5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Νταξ... δεύτερο ενδιαφέρον thread στο μπλα-μπλα που μέσα σε μια μέρα θα πάει άπατο . Ηρεμήστε :roll:
Greg7vas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Υπαρχει μονο ενος ειδους ενδιαφερον. Κλινικο. 8-)
omnislash Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να αποδημήσει ο Χριστόδουλος Αλλο το να μη συμπαθείς ένα άτομο και άλλο το να εύχεσαι να πεθάνει.Και δλδ πες πως φεύγει τι θα γίνει?Τπτ Ορισμένοι εδώ μέσα έχουν μείνει στο μεσαίωνα όπου οι Πάπες έσφαζαν τους ναίτες και εφάρμοζαν ιερά εξέταση.Τώρα πάνε πια αυτά τελειώσαν πάπαλα.Το όπιο του λαού έγιναν οι εκλογές και τα κόμματα εχμ ο punky δεν έκανε πολιτικό σχόλιο ? ή οι moderatores έχουν φύγει διακοπάς?
Lighter122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να αποδημήσει ο Χριστόδουλος Αλλο το να μη συμπαθείς ένα άτομο και άλλο το να εύχεσαι να πεθάνει.Και δλδ πες πως φεύγει τι θα γίνει?Τπτ Ορισμένοι εδώ μέσα έχουν μείνει στο μεσαίωνα όπου οι Πάπες έσφαζαν τους ναίτες και εφάρμοζαν ιερά εξέταση.Τώρα πάνε πια αυτά τελειώσαν πάπαλα.Το όπιο του λαού έγιναν οι εκλογές και τα κόμματα εχμ ο punky δεν έκανε πολιτικό σχόλιο ? ή οι moderatores έχουν φύγει διακοπάς? Εκανε κοινονικοπολιτικο σχολιο.... δεν μετραει... Η Παναγιά μαζι σου...
Petza Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τι κατάντια είναι αυτή ρε γ@μ..το κατά τ΄αλλα οι mods θίγονται αν κάνεις ένα σχόλιο για τον πρώτο τυχόντα πολιτικάντη ενώ αυτό το topic και αυτές οι απόψεις κοσμούν μάλλον το forum Άντε παλικάρια βγάλτε από μέσα σας ότι ποιο σάπιο κρύβεται Σας εύχομαι μόνο να μην αντιμετωπίσετε αυτήν την κολοαρρώστια ούτε στον 15 βαθμό συγγενή σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.