Προς το περιεχόμενο

Γραμματεις και Φαρισαιοι...Υποκριτες!!!

rose123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οχι μονο ευχοσουν να πεθανει,αλλα και στεναχωρηθηκες που δε τα τιναξε.

Εχεις προβλημα το λιγοτερο.Το περισσοτερο μας γραφεις ηδη απο τα pc's τοy δρομοκαιτιου

ξερεις πολλους που δεν στεναχωρηθηκαν που δεν τα τιναξε? μην κοιτας που φοβουνται να το εκφρασουν το εβλεπες στο προσωπο τους. βεβαια οσοι δεν τους διακατεχει ο φοβος το ελεγαν χυμα. και να το ξαναπω. ο ανθρωπος αυτος μπορει να εχει πραγματικες διαστασεις δηλαδη να εχει σαρκα οστα και εγκεφαλο αλλα ειναι ενα ψεμα απο την αρχη μεχρι το τελος. κινει τα νηματα της μεγαλυτερης μαφιας, της εκκλησιας , εκβιαζει κονδυλια απο το κρατος για να ψηφιζουν οι αποχαυνωμενοι και οι φοβισμενοι επειδη τα πανε οι πολιτικοι καλα μαζι του , ειναι ανωμαλος, φασιστας πηγαινει κρουαζιερες και σε σπα στην ελβετια με τα λεφτα του λαου , στανταρ καρφωνει και τον καρφωνουν, κυρησει την λιτοτητα και την αγνοτητα και τρωει σαν βοδι γιαυτο και εφτασε μεχρι τον θανατο δηλαδη δεν σεβετε καν τον εαυτο του, και οταν πεθανε ο προηγουμενος ο σεραφιμ το χαμογελο ειχε φτασει μεχρι τα χειλη του δεν μπορουσε να το συγκρατησει. αυτα μου ερχονται ετσι προχειρα. και επειδη γραφεις επιλεκτικα ειπα οτι λυπαμαι που με την υποκρισια και την αλητεια του με εφτασε στο σημειο να χαιρομαι που θα πεθαινει αλλα αυτος το προκαλεσε αυτο με τις πραξεις του οχι εγω. μηπως εισαι της υποκριτικης σχολης? τεσπα δεν θα κατσω τωρα να ασχοληθω παραπανω με τις ιδεοληψιες του καθενος. το οτι δεν με νοιαζει αν θα πεθανει η οχι δεν εχει να κανει με το αν ειμαι αθεος αλλα με τα χαρακτηριστικα ενος ατομου. για μενα ειναι ενας κοινος εγκεφαλικος δολοφονος που παιζει με την αγνοια ορισμενων ατομων και ειναι εθισμενος στην εξουσια το χρημα και την διαστροφη και τιποτα παραπανω.αυτα και μην το συνεχισουμε ειναι κριμα να χαλαμε τις καρδιες μας για ενα ανυπαρκτο ατομο. καλα ενοειτε οτι θα απαντησεις και θα γραψεις τωρα κατι για να καλυψεις την ανασφαλεια σου αλλα εγω οτι ειχα να πω το ειπα.

Δημοσ.
Η μηπως γιατι ειναι ανθρωπο ον με ανθρωπινη φυση?

Δεν υποστήριξα ποτέ το αντίθετο. Μεταξύ μας, καλά κάνει και εκμεταλλεύεται το αξίωμά του όσο μπορεί για να καλυτερέψει την υγεία του. Στη θέση του το ίδιο θα έκανα.

Εγώ εμμέσως ειρωνεύομαι όλους όσους τόσα χρόνια τον προσκυνάνε και κρέμονται από τα λόγια του.

Όμως τώρα στα δύσκολα ξέχασε και Θεούς και δαίμονες.

Δημοσ.
Προφητευσα το flame....

Me still happy...:mrgreen:

P.S. KWSN η photo με τον Neo παιζει να ειναι και η αγαπημενη σου, ε?

λογικο δεν ειναι? αφου ειναι αξιαγαπητος.

Δημοσ.

στα πλαίσια της νεκρανάστασης του χριστόδουλα, αναστήθηκε και ο όμνιβλαξ?

τι στο διάολο; μαζί το πήραν το μόσχευμα;

Δημοσ.
ξερεις πολλους που δεν στεναχωρηθηκαν που δεν τα τιναξε? μην κοιτας που φοβουνται να το εκφρασουν το εβλεπες στο προσωπο τους. βεβαια οσοι δεν τους διακατεχει ο φοβος το ελεγαν χυμα. και να το ξαναπω. ο ανθρωπος αυτος μπορει να εχει πραγματικες διαστασεις δηλαδη να εχει σαρκα οστα και εγκεφαλο αλλα ειναι ενα ψεμα απο την αρχη μεχρι το τελος. κινει τα νηματα της μεγαλυτερης μαφιας, της εκκλησιας , εκβιαζει κονδυλια απο το κρατος για να ψηφιζουν οι αποχαυνωμενοι και οι φοβισμενοι επειδη τα πανε οι πολιτικοι καλα μαζι του , ειναι ανωμαλος, φασιστας πηγαινει κρουαζιερες και σε σπα στην ελβετια με τα λεφτα του λαου , στανταρ καρφωνει και τον καρφωνουν, κυρησει την λιτοτητα και την αγνοτητα και τρωει σαν βοδι γιαυτο και εφτασε μεχρι τον θανατο δηλαδη δεν σεβετε καν τον εαυτο του, και οταν πεθανε ο προηγουμενος ο σεραφιμ το χαμογελο ειχε φτασει μεχρι τα χειλη του δεν μπορουσε να το συγκρατησει. αυτα μου ερχονται ετσι προχειρα. και επειδη γραφεις επιλεκτικα ειπα οτι λυπαμαι που με την υποκρισια και την αλητεια του με εφτασε στο σημειο να χαιρομαι που θα πεθαινει αλλα αυτος το προκαλεσε αυτο με τις πραξεις του οχι εγω. μηπως εισαι της υποκριτικης σχολης? τεσπα δεν θα κατσω τωρα να ασχοληθω παραπανω με τις ιδεοληψιες του καθενος. το οτι δεν με νοιαζει αν θα πεθανει η οχι δεν εχει να κανει με το αν ειμαι αθεος αλλα με τα χαρακτηριστικα ενος ατομου. για μενα ειναι ενας κοινος εγκεφαλικος δολοφονος που παιζει με την αγνοια ορισμενων ατομων και ειναι εθισμενος στην εξουσια το χρημα και την διαστροφη και τιποτα παραπανω.αυτα και μην το συνεχισουμε ειναι κριμα να χαλαμε τις καρδιες μας για ενα ανυπαρκτο ατομο. καλα ενοειτε οτι θα απαντησεις και θα γραψεις τωρα κατι για να καλυψεις την ανασφαλεια σου αλλα εγω οτι ειχα να πω το ειπα.

Κοίτα να δείς που με κάτι τέτοιες απόψεις από εχθρός, θα αρχίσω να γίνομαι υποστηρικτής του Χριστόδουλου...

Ρε συ 1980 πρέπει πραγματικά να είσαι κανας πρωταθλητής πυγμαχίας ή ο Σούπερμαν γιατι δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως θες να πλακώνεσαι συνέχεια. Αν και πολύ αμφιβάλλω για το αν θα έχεις τόσο θράσσος και confidence in real life.

Δημοσ.
στα πλαίσια της νεκρανάστασης του χριστόδουλα, αναστήθηκε και ο όμνιβλαξ?

τι στο διάολο; μαζί το πήραν το μόσχευμα;

Τον συγκεκριμενο δεν μπορω να τον ψυχολογησω...

Απο την μια οι αποψεις του αναρχο-αριστεριζουν... αλλα απο την αλλη δειχνει να εχει μια ιδιαιτερη αγαπη για τον θεσμο της εκκλησιας...

γου-του-φου?

Δημοσ.
Κοίτα να δείς που με κάτι τέτοιες απόψεις από εχθρός, θα αρχίσω να γίνομαι υποστηρικτής του Χριστόδουλου...

Ρε συ 1980 πρέπει πραγματικά να είσαι κανας πρωταθλητής πυγμαχίας ή ο Σούπερμαν γιατι δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως θες να πλακώνεσαι συνέχεια. Αν και πολύ αμφιβάλλω για το αν θα έχεις τόσο θράσσος και confidence in real life.

παλι εσυ? εξεφρασα την αποψη μου οποιος εχει προβλημα με αυτο ειναι δικαιωμα του. ειλικρινα δεν μπορω να αρπαζομαι συνεχεια εδω μεσα με κουραζει παρα πολυ. απλα ψαχνοσουν να βρεις κατι για να συνεχισεις την προηγουμενη κοντρα. δεν παλευετε αλλο αυτο το πραγμα. ναι ρε φιλε εχω θρασος ολοι εδω στην περιοχη μου εχουμε πολυ θρασος γιατι ετσι εχουμε μαθει τι θες να σου κανω τωρα. μην μου ζαλιζεις τον ερωτα συνεχεια ξεκολα. πετας και την ατακα σου και την σποντουλα σου ε ολα ωραια. εισαι ικανοποιημενος τωρα? τι καταλαβες? αντε γιατι βαρεθηκα ειλικρινα. το οτι εχεις μαθει να λειτουργεις διαφορετικα και σε παραξενευει δεν καταλαβαινω γιατι σου προκαλει τετια αντιδραση. τεσπα αυτα. καλα μου ειπε το χαπι γραφτους στα γεννητικα σου οργανα φλωροι ειναι αλλα που να ακουσω εγω προσπαθω να βρω μια ακρη.

Δημοσ.
Τον συγκεκριμενο δεν μπορω να τον ψυχολογησω...

Απο την μια οι αποψεις του αναρχο-αριστεριζουν... αλλα απο την αλλη δειχνει να εχει μια ιδιαιτερη αγαπη για τον θεσμο της εκκλησιας...

γου-του-φου?

Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Καρατζαφέρη:

Αριστερίζουμε λίγο για να δαγκώσουμε κάνα ψήφο του απογοητευμένου Κουκουε που δεν του φτάνει η σύνταξη, και βλέπει την επανάσταση να αργεί.

Γλύφουμε τα σώματα ασφαλείας και λέμε ότι ο τελευταίος μπάτσος πρέπει να πάρει μισθό μάνατζερ κερδοφόρας ιδιωτικής επιχείρισης.

Και πάντα κωλοτριβόμαστε στην άκρα δεξιά, γιατί οι κακές συνήθειες δεν κρύβονται.

Όλα αυτά, μέσα σε ένα medley βλακείας.

Δημοσ.
P.S. KWSN η photo με τον Neo παιζει να ειναι και η αγαπημενη σου, ε?

Έλα μωρέ, άλλη μια φορά την έβαλα, αμέσως...

Punky, είχε κάνει και cameo εμφάνιση.

Δημοσ.

τωρα θα απαντησει και ο αλλος που τον τρωνε τα δαχτυλα του και φτου και απο την αρχη. πω ρε πουστη μου ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...