1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μου προκαλεις τοση αηδια, οση ωστε να μην ασχολουμαι καν μαζι σου. στα φρυδια μου ειλικρινα. αν δεν ασχολουσουν δεν θα εγραφες. ξυδι θα σου περασει.
AFANIS_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 οι προσωπικές απόψεις του καθένα απέναντι σε ένα άτομο είναι υποκειμενικές...και ίσως ακολουθούν τις όποιες ιδεολογίες μας πάντως προσωπικά δεν κατηγορώ κάποιον (ούτε και συμφωνώ μαζί του βέβαια..) που δεν θέλει να βλέπει κάποιον άλλον εν ζωή...έστω και αν η μόνη δικαιολογία είναι πως δεν τον γουστάρει.... το ολο σκηνικό με τον χριστοδουλο είναι κάπως προκλητικό για όσους περιμένουν για μόσχευμα στις "λίστες"... (άσχετο ....μου έρχετε στο μυαλλό η ταινία John Q).... πάντως προσωπικά...μακάρι να ζήσει ο άνθρωπος....για να αντιληφθεί και ο κόσμος (ο λαός...) πως και αυτοί οι κύριοι ...είναι άνθρωποι.... και οι άνθρωποι σαν όντα που ζούν μέσα στην φύση...επιρρεάζονται απο αυτήν ....και συχνά (πυκνά) αλλάζουν πορεία....
omnislash Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τέλος πάντων, ο θεός να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες για να προλάβει να ολοκληρώσει το θεόπνευστο έργο του real estate development και του banking, που με τόση επιτυχία κάνει η εκκλησία μας. Στους άπορους κάνεις εσύ συσσίτια?Kαι για τους φυλακισμένους έχεις τπτ αντίστοιχο του Ονήσιμου?Φαντάζομαι θα δίνεις και στους πολύτεκνους λεφτά Πάντως , ρε παιδιά, έχετε προσέξει ότι γενικα οι αρχηγοί διαφόρων ιδεολογιών και πεποιθήσεων ,που έχουν χιλιάδες ανθρώπους να τους ακολουθούν πιστά , ακόμη και να σκοτώνονται γι'αυτούς, την κρισιμη ωρα γίνονται κότες?Π.χ,Οτσαλαν, Σανταμ Χουσείν.... υπάρχει και ένας που από τότε που αυτοκτονησε θεωρήθηκε η αυτοκτονία δειλία (το να μην πέσεις δλδ στα χέρια του εχθρού σου).Μέχρι τότε ήταν αμαρτία
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 the return of the jedi.... may the force be with us.
Greg7vas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 στα φρυδια μου ειλικρινα. αν δεν ασχολουσουν δεν θα εγραφες. ξυδι θα σου περασει. Δεν εχω τιποτα με το Χριστοδουλο για να μου περασει μικρουλη. Κατα τα αλλα δηλωνω την αμεριστη συμπαρασταση μου στη περιστωση σου κομπλεξικε ψυχασθενη.
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν εχω τιποτα με το Χριστοδουλο για να μου περασει μικρουλη. Κατα τα αλλα δηλωνω την αμεριστη συμπαρασταση μου στη περιστωση σου κομπλεξικε ψυχασθενη. ελα πες και αλλα ερεθιζομαι. το εχω ξαναπει σε αντιπαραθεση σε εικονικες διαστασεις δεν ξαναμπαινω. αμα θες τιποτα μαπες στειλε μου π.μ. α ναι και αιτιολογισε μου αν εχεις την δυνατοτητα το αποφθεγμα κομπλεξικος ψυχασθενης ειμαι πολυ περιεργος να δω απο ποια σκεψη σου πηγαζει αυτο.
AFANIS_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ουπς...κλειδωμα τοπικ πλησιάζει....coolαρετε....
leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 κρίμα να μας το κλειδώσουνε το topic...και είναι τόσο ωραίο...
Greg7vas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ίσως γιατί δεν πιστεύει στο Θεό? ;-) Ή μήπως γιατί τον φοβάται? Η μηπως γιατι ειναι ανθρωπο ον με ανθρωπινη φυση?
Greg7vas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ελα πες και αλλα ερεθιζομαι. το εχω ξαναπει σε αντιπαραθεση σε εικονικες διαστασεις δεν ξαναμπαινω. αμα θες τιποτα μαπες στειλε μου π.μ. Αφου ..ερεθιζεσε ακου και αυτο. Υπαρχουν φαρμακα για την κατασταση σου. Η σχιζοφρενεια πλεον σε πολλες περιπτωσεις αντιμετωπιζεται.
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αφου ..ερεθιζεσε ακου και αυτο. Υπάρχουν φάρμακα για την κατάστασή σου. Η σχιζοφρένεια πλέον σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίζεται. την παλευεις ρε?
Greg7vas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 α ναι και αιτιολογισε μου αν εχεις την δυνατοτητα το αποφθεγμα κομπλεξικος ψυχασθενης ειμαι πολυ περιεργος να δω απο ποια σκεψη σου πηγαζει αυτο. οταν ηταν να πεθανει ημουν με το χαμογελο μεχρι το αυτι καθε μερα του αξιζει απολυτο υποκριτη Οχι μονο ευχοσουν να πεθανει,αλλα και στεναχωρηθηκες που δε τα τιναξε.Γιατι?Απλα και μονο επειδη δεν εισαι χριστιανος. (δικαιωμα σου,ουτε εγω ειμαι) Εχεις προβλημα το λιγοτερο.Το περισσοτερο μας γραφεις ηδη απο τα pc's τοy δρομοκαιτιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.