Προς το περιεχόμενο

Γραμματεις και Φαρισαιοι...Υποκριτες!!!

rose123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά έχει ξεφτιλιστεί το θέμα. Οτι βλακεία έρχεται στο μυαλό του καθενός το ανοίγει σαν καινούριο τόπικ!

Ελεος πλέον.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως , ρε παιδιά, έχετε προσέξει ότι γενικα οι αρχηγοί διαφόρων ιδεολογιών και πεποιθήσεων ,που έχουν χιλιάδες ανθρώπους να τους ακολουθούν πιστά , ακόμη και να σκοτώνονται γι'αυτούς, την κρισιμη ωρα γίνονται κότες?Π.χ,Οτσαλαν, Σανταμ Χουσείν....

Δημοσ.

Τουλάχιστον τον Οτσαλάν δεν τον θυμάμαι να είχε γίνει κότα. Ούτε τον Σαντάμ για να πω την αλήθεια, αλλά αυτός δεν μετράει... Δεν μπορείς να πάρεις την φάση του στα σοβαρά.

Δημοσ.

Το Σαντάμ δεν τον βρήκαν οι Αμερικάνοι κρυμμένο σε ένα λαγούμι ?Οι δυο του γιοι είχαν σκοτωθει και αυτός κρυβότανε .

Δημοσ.

sorry που συνεχίζω λίγο το offtopic, αλλά ξαναλέω ότι η φάση του Σανταμ δεν μετράει. Ήταν ένα πιόνι από την αρχή του, και κατα πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος του. Αν έχει υπάρξει τέλος του...

Δημοσ.
Πάντως , ρε παιδιά, έχετε προσέξει ότι γενικα οι αρχηγοί διαφόρων ιδεολογιών και πεποιθήσεων ,που έχουν χιλιάδες ανθρώπους να τους ακολουθούν πιστά , ακόμη και να σκοτώνονται γι'αυτούς, την κρισιμη ωρα γίνονται κότες?Π.χ,Οτσαλαν, Σανταμ Χουσείν....

Ευτηχως για την πατριδα μας εχουμε αρκετα παραδειγματα ηγετων να εχουνε σταθει στο υψος τους σε κρισιμες στιγμες και να εχουνε πει αρκετα ΟΧΙ για τα οποια ειμαστε υπερηφανοι...

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε κάποιον επειδή θέλει να ζήσει, ούτε είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλουμε με το Χριστόδουλο. Να γίνει καλά και να του την πέσουμε όλοι μαζί.

Δημοσ.

ρε γιατι με μπριζωνετε να κατεβασω κατω τα ευαγγελια του franchise. εγω οταν ηταν να πεθανει ημουν με το χαμογελο μεχρι το αυτι καθε μερα.και οχι μονο εγω ηξερα πολυ κοσμο που χαρηκε οταν το ακουσε. ασχημο πολυ ασχημο, το ξερω αλλα του αξιζει. ρε ο σανταμ εχει δεκα κιλα φρυδια σε σχεση με αυτον τον απολυτο υποκριτη τι τον συγκρινετε τουλαχιστον αυτος ηταν καθικι και το διατυμπανουσε. το πιο θεικο ηταν που ανακοινωσε το επισημο επιτελειο του franchise οτι η εκκλησια εδω και καιρο εχει αρχιζει να αλλαζει ροτα απεναντι στις μεταμοσχευσεις. α ρε λαμογια και ανωμαλαρες οι πολιτικοι τουλαχιστον ειναι δηλωμενοι ψευτες με διπλωμα εσεις τραβατε τον κοσμο προς τον φοβο αλλα που θα παει θα φυγουν οι γενιες που επηρεαζετε.

Δημοσ.

Ωραίος ο 1980! ;-)

Εντομεταξύ είναι πολύ βαρετό να παρακολουθείς τις αρρώστιες και τους θανάτους των διάσημων στην tv, χεστήκαμε στην τελική. :lol:

Δεν θέλω να αναφερθώ περι εκκλησιών,χριστιανισμού κλπ γιατί μάλλον είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum και θα φάω κανένα ban. Ο καθένας έχει τα πιστεύω του εξάλλου οπότε ας τους σεβόμαστε.

Δημοσ.
ρε γιατι με μπριζωνετε να κατεβασω κατω τα ευαγγελια του franchise. εγω οταν ηταν να πεθανει ημουν με το χαμογελο μεχρι το αυτι καθε μερα.και οχι μονο εγω ηξερα πολυ κοσμο που χαρηκε οταν το ακουσε. ασχημο πολυ ασχημο, το ξερω αλλα του αξιζει. ρε ο σανταμ εχει δεκα κιλα φρυδια σε σχεση με αυτον τον απολυτο υποκριτη τι τον συγκρινετε τουλαχιστον αυτος ηταν καθικι και το διατυμπανουσε. το πιο θεικο ηταν που ανακοινωσε το επισημο επιτελειο του franchise οτι η εκκλησια εδω και καιρο εχει αρχιζει να αλλαζει ροτα απεναντι στις μεταμοσχευσεις. α ρε λαμογια και ανωμαλαρες οι πολιτικοι τουλαχιστον ειναι δηλωμενοι ψευτες με διπλωμα εσεις τραβατε τον κοσμο προς τον φοβο αλλα που θα παει θα φυγουν οι γενιες που επηρεαζετε.

Ρε φίλε δείξε λίγη συμπάθεια προς κάποιον που στο κάτω-κάτω πεθαίνει. Κατά τα άλλα όντως είναι επικριτέο το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το αξίωμά του στις προσπάθειες του να σώσει τη ζωή του. Ως άνθρωπος θα μπορούσε να παλέψει για τη ζωή του πηγαίνοντας στο νοσοκομείο και βλέποντας γιατρούς αλλά όχι χρησιμοποιώντας τέτοια μέσα.

Δημοσ.
Ρε φίλε δείξε λίγη συμπάθεια προς κάποιον που στο κάτω-κάτω πεθαίνει. Κατά τα άλλα όντως είναι επικριτέο το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το αξίωμά του στις προσπάθειες του να σώσει τη ζωή του. Ως άνθρωπος θα μπορούσε να παλέψει για τη ζωή του πηγαίνοντας στο νοσοκομείο και βλέποντας γιατρούς αλλά όχι χρησιμοποιώντας τέτοια μέσα.

σου ειπα νοιωθω πολυ ασχημα για την παρτη μου που παρακαλαω να πεθανει αλλα ειναι ενας ανθρωπος που δεν υπαρχει καν γιατι ειναι ενα ψεμα απο την αρχη μεχρι το τελος αρα υπαρχει δεν υπαρχει δεν εχει να λεει. οχι ακριβως παρακαλαω απλα δεν με ενδιαφερει ζησει πεθανει και τον θεωρω πολυ επικινδυνο γιατι επηρεαζει κοσμο. το πιο απολαυστικο ηταν ο φοβος που ηταν χαραγμενος στο προσωπο του. ο ιδιος που μεταφερει σε αυτους που πανε στα υποκαταστηματα. πραγματικη απολαυση.

Δημοσ.

Σιγά τον θάνατο, 68,69 ετών είναι.

Μια χαρά ζωή έκανε στην τελική και με πολλααααααααα λεφτά. Μακάρι να κάναμε όλοι την ζωή που κάνει ;-)

Δημοσ.

Μου προκαλεις τοση αηδια, οση ωστε να μην ασχολουμαι καν μαζι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...