rose123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αυτή η φράση μου έρχεται στο μυαλό τις τελευταίες μέρες μετά την περιπέτεια της υγείας του Αρχιεπισκόπου μας.Θα περίμενα μια πιο λεβέντικη και παληκαρίσια στάση από τον εκπρόσωπο της ελληνικής ορθοδοξίας( η οποία μέχρι πρότινος τασσόταν κατά των μεταμοσχεύσεων) και θα προτιμούσα να ειχε παραχωρήσει τη θέση του για μόσχευμα σε κάποιον νεότερο ή φτωχότερο που δεν εχει τα δικά του μέσα για να μπει κι αυτός πρώτος στην περιβόητη λίστα αναμονής.Βέβαια ποιός δε δειλιάζει μπροστά στο θάνατο?Και ο Χριστοδουλος άνθρωπος είναι!!!Ας βγει όμως και να πει ότι τόσα χρόνια μας καθοδηγούσαν λάθος σχετικά με τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις.Εδώ ταιριαζει το:"Χριστόδουλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".
Cromb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Άλλωστε γιατί ένας αρχιεπίσκοπος να φοβάται το θάνατο?
kx5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Άλλωστε γιατί ένας αρχιεπίσκοπος να φοβάται το θάνατο? Ίσως γιατί δεν πιστεύει στο Θεό? ;-) Ή μήπως γιατί τον φοβάται? Ας πήγαινε στο ΙΚΑ να ακολουθήσει τον Γολγοθά των πιστών του που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Αλλά αφού πληρώνουν τα κορόιδα...
zazik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 διοτι πολυ απλα, δεν τα έχει και πολύ καλα με τον Μεγάλο.... πραγματικα , να γινει καλα, αλλά επειδή έχω γνωρίσει σοβαρούς πνευματικούς, ξεπεράσανε πολυ δυσκολα προβλήματα υγείας με προσευχή. Πάντα όμως έλεγαν , ότι αν ο Θεός με θέλει κοντά του και είμαι άξιος να είμαι κοντά του , ας με πάρει....ξέρει καλύτερα.... Τώρα μου μιλάς για τον Χριστόδουλο και το συνάφι του....ούτε καν το πάτιμα των πληκτρων δεν αξίζει...πόσο μάλλον δικό του thread.... Καταστρέψανε οι "γραμματείς και φαρισαίοι " όπως λέει και παραπάνω την πιο όμορφη θρησκεία που υπάρχει.... Ο λαός πεινάει , και αυτόι κυκλοφοράνε με χρυσα 123 καρατίων και λιμουζίνες....Αιντε τώρα μην τα πάρω....
punky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Θα περίμενα μια πιο λεβέντικη και παληκαρίσια στάση από τον εκπρόσωπο της ελληνικής ορθοδοξίας Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Και λεβέντες και παλικάρια. Εμένα μου φτάνει που ήταν διαβαστερός.
leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εμένα μου φτάνει που ήταν διαβαστερός. εννοείς τότε που διάβαζε τόσο εντατικά, που δεν πρόσεξε καν τις πολιτικές αλλαγές γύρω του;;; Υπήρξε πολύ διαβαστερό παλικάρι, μέχρι αποβλάκωσης...
Steven Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι έπαθε ρε παιδιά το παλικάρι? Γιατί δεν τον άφησαν να τον πάρει ο Θεος να ησυχάσουμε?
Cromb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πάντως τη θέση της εκκλησίας για τις μεταμοσχεύσεις δεν την είχα υπόψιν μου (δε με ενδιέφερε κιόλας). Αν όντως είναι κατά των μεταμοσχεύσεων έχει ενδιαφέρον η άποψη του Χριστόδουλου τώρα που ζόρισαν τα πράγματα... αλλά τι λέω, θα βγεί και θα πεί κάτι του στυλ "είχα υποχρέωση να συνεχίσω το έργο μου,να υπηρετώ το θεό μπλα μπλα μπλα..."
Typhoon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι έπαθε ρε παιδιά το παλικάρι? Γιατί δεν τον άφησαν να τον πάρει ο Θεος να ησυχάσουμε? Μάλλον γιατί δεν είναι και πολύ σίγουροι ότι θα τον πάρει ο Θεός....ίσως κάνας άλλος...
punky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 εννοείς τότε που διάβαζε τόσο εντατικά, που δεν πρόσεξε καν τις πολιτικές αλλαγές γύρω του;;; Ακριβώς αυτό εννοώ. Κι ένα φιλαράκι μου που μένει πάνω στην Τσιμισκή και έχουν βάλει διπλά παράθυρα, και πραξικόπημα να γίνει από κάτω ούτε που θα το πάρουν χαμπάρι. Μα το Θεό, τόσο καλή δουλειά τους έκανε ο τζαμάς. Τέλος πάντων, ο θεός να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες για να προλάβει να ολοκληρώσει το θεόπνευστο έργο του real estate development και του banking, που με τόση επιτυχία κάνει η εκκλησία μας.
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι σχέση έχει αυτός με το ιδεολογικό υπόβαθρο του χριστιανισμού ρε παιδιά? Άκου "Χριστόδουλος"..."Φραγκόδουλος" θα'πρεπε να λέγεται..
21century Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Λοιπον 1ον εκείνο που με κάνει και απορω ειναι αν πιστεύει στο Θεό. Πιστεύει. Ομως υπάρχουν ερωτηματικά αναπάντητα. Ενα από αυτα αναφερθηκε. ΑΝ στην θεση του ηταν ενας φτωχος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα θα ζουσε? 2ον Γιατι απο το τοτε που βγηκε απο το νοσοκομειο δεν πηγε σε εκκλησια? Γιατι δεν πηγε να προσευχηθει στην Μητερα του Κυριου στην Αγια Ζωνη της που οντως κανει θαυματα. Και μην μου πειτε οτι ειμαι λαθος. Θαυματα γινονται και πολλοι επωνυμοι και μην χωρις νοσοκομεια και πολλα πολλα εχουν νικησει τον καρκινο χαρη στη πιστη τους. Γιατι να μην το κανει και ο ιδιος ο Χριστοδουλος? 3ον Μηπως δεν τον αφησαν καποιοι που θελουν την καρεκλα του? Αυτα.
leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μηπως δεν τον αφησαν καποιοι που θελουν την καρεκλα του? Αυτα. μα είναι σαφές. Αυτός εξαρχής ήθελε να πάει να ασκηθεί, με νηστεία και προσευχή, στο όρος σινά, δοξάζοντας τον θεό και παρακαλώντας Τον για την ίασή του. Όμως οι σφετεριστές του θρόνου δεν τον άφησαν, τον έστειλαν σε πολυτελές νοσοκομείο για θεραπεία, και τώρα τον στέλνουν τον άμοιρο στην αμερική, να πάρει το συκώτι κάποιου 20χρονου. Να δεις που οι κάκιστοι θα κανονίσουν να του βάλουν συκώτι άπιστου μουσουλμάνου, για να τον εκδικηθούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.