Προς το περιεχόμενο

Έυρεση stream σε embedded win media player

JohnL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι βρήκα το stream, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δουλέυει μόνο στον Windows Media Player, και όχι στο VLC!!!

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε άλλον?

Δημοσ.
Όχι καλέ! Δεν είναι αρχείο... Τη διεύθυνση βάζω στο Open URL...

kai omws..

To parapanw, einai ena arxeio me epektash asx (net.asx). TO asx periexei to multimedia system URL gia na pai3ei to player to stream.

Sthn sygkekrimenh periptwsh to .asx periexei aythn to to URL:

mms://62.103.164.228:8080/net105

Opote sto VLC pata File --> Open Network Stream --> Phgaine sthn kartela Network kai sthn dieythhnsh bale: mms://62.103.164.228:8080/net105 --> OK, kai asto ligh wra na kanei connect. Tha sou parei kamposh wra, alla sto telos tha syndethei. Prepei na einai periergos o server giati emena mou ekane connect gia 2 lepta prin pai3ei..

Net.jpg

Δημοσ.

Σύμφωνοι είναι αρχείο, αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν το κάνω διπλό κλικ να ανοίξει με τον WMP και άρα δεν έχει σχέση αυτό που είπες για association της καταληξης :) Απλά με αυτό που έκανα εγώ έδινα στο VLC να ανοίξει το αρχείο και έβρισκε το stream μονο του.

Τελικά, δοκίμασα και έτσι όπως μου είπες και έιχα ακριβώς ίδιο αποτέλεσμα με πριν μάλλον... Απλά τώρα περίμενα μια και μου το επεσήμανες και μετά από λίγη ώρα δούλεψε

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Σεο τι αφροα τα ραδιοφωνικα stream μπορεις να τα βρεις απο το shoucast.com ενω για εικονα μονο απο την ΑΝτιγραφη συντομευσης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...