Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην εκκινηση!!!

paonikgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα στην εκκινηση των windows.οταν παταω το κουμπι να ανοιξει στην οθονη δεν αναβει το πρασιννο λαμπακι για να μου δειξει τα γραμματα και παραμενει πορτοκαλι.Αν κανω 2-3 φορες ρεσταρτ τοτε ολα οκ.

Nα σας πω ακομα οτι οταν παταω το κουμπι και δεν αναβει η οθονη τοτε δεν ακουγεται το μπιπ.

Ενω μετα τα ρεσταρτ που κανω ακουγεται και μπαινει στα win.

Τι λετε να φταιει?Το συστημα ειναι της υπογαφης μου.προσθεστε και ενα dvd-rom και ενα dvd-r.

Δημοσ.

θα έλεγα το τροφοδοτικό σου αλλα κανε ένα clear cmos για να είσαι σίγουρος

για να δεις αν έινια το τροφοδοτικό σου απλά βγάλε από πάνω δίσκους dvd και τέτοια και άσε μονο τα απαραίτητα αν ανοίξει με την μια τότε ξέρεις τι είναι ;)

Δημοσ.

απλα ειχα ενα chieftec 560watt.kai phra to ολυμπια 750watt για ναμην αντιμετωπισω προβλημα.Λες να ειναι το τροφοδοτικο ε?πωπω και το chieftec το πηγα πισω στο πλαισιο και πηρα το olympia παλι πισω θα το παω και αυτο?θα με κραξουν

Δημοσ.

κανε την δοκιμη που σου λέω ;) ολυμπια ? τι μάρκα έινια αυτή έχεις το link από το τροφοδοτικό η είναι κανένα του κόλου ? με τα πολλά δοκίμασε να ξεκινήσεις το pc σου χωρίς δίσκους dvd και τα σινάφι και αν ξεκινήσει με την μια τότε το τροφοδοτικό σου λογικά δεν αντέχει :(

Δημοσ.

εδωσα και 159 ευρω ρε φιλε οχι τιποτα λιγα λεφτα.δεν το εχει το πλαισιο τελος.απλα δεν μου το κανει πολλες φορες αυτο το προβλημα.αν ειναι θα τα αποσυνδεσω το βραδυ μονο την τροφοδοσια τους και θα τον ανοιξω το πρωι να δω.γιατι σημερα το πρωι δεν ανοιξε με την μια ηθελε ενα ρεσταρτ μετα δεν μου το ξανακανε.

Δημοσ.

ναι κατάλαβα πιο τροφοδοτικό είναι δοκίμασε αυτό που σου είπα αν και δεν νομίζω πια να είναι αυτό από oc έχεις κάνει τίποτα δοκίμασε να τα επαναφέρεις όλα να δεις αν το κάνει πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...