therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι είδους μουσικης είναι η coil?Ακουσα τωρα τελευτεα κατι κομματάκια από Dani joss τα οποία μου αρεσαν και διαβασα διαφορα σχολεια πως ο καλλιτεχνης ειχε επιρροες απο Coil,και μου δημιουργηθηκε το ερωτημα.
wizzy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Είναι οι Coil και όχι η Coil. Δες εδώ, εδώ και εδώ. Δεν έχω ακούσει πολλά κομμάτια, αλλά από φίλους που ακούγανε, τους θεωρούσαν από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα του είδους. By the way, google is your friend.... ;-)
therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 To googlisa και βρηκα και εγω τα λινκ αυτα,απλως νομιζα προς προκειται για ειδος μουσικης οχι για συγκροτημα.θενξ παντως για την διευκρινηση.
carlmikaze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 είναι τόσο μεγάλο συγκρότημα, που τελικά είναι και είδος μουσικής συν τοις άλλοις. !
mert Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 αυτο το musick to play in the dark vol.2 ρε γαμωτο, ειναι δισκαρα.
-nick- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Uhm, Industrial-o-dark-ambient φασεις κ ετσι osa exo akoysei αρκετοι gothαδες τους γουσταρουν
carlmikaze Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Να πω την αμαρτία μου, εμένα μαρέσουνε περισσότερο αφτά (αΦτά) που τραγουδάει ο Μπάλανς. Οκ, οι κορυφαίες στιγμές τους είναι καθολικά τα δύο MTPITD, αλλά εγώ είμαι στο "Horse Rotorvator". ]νικ[ εγώ λέω να ακούσεις το box set "ANS", μιας και ενστικτεύομαι πως θα σου πει μερικά. Επίσης το "Ape of Naples" παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.