privateer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 http://benheck.com/07-12-2007/inside-the-xbox-360-elite
panther_512 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ωραίο άρθρο. Αλλά αυτή τη κόλλα γιατί την βάζουν στα chips??? Η κόλλα έχει ελαστικότητα. Δεν πρόκειται να κρατήσει ούτε το τσιπάκι ούτε τη πλακέτα στη θέση της, αν αρχίσει να καμπυλώνει λόγω θερμοκρασίας...
p3tran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αλλά αυτή τη κόλλα γιατί την βάζουν στα chips??? για τα ματια του κοσμου αφου ρε πανθηρα κανει ολοκληρη αναλυση για την κολλα που βαζουνε με cnc και δηλωνει εντυπωσιαζμενος απο την αντοχη της: It was time for me to test this glue substance. I pulled out all the stops and performed the most advanced analysis possible. First I did what any toddler would try and chewed on it. Its consistency was similar to hot glue but much stronger, so if it is hot melt it probably requires a higher temperature than the glue gun I bought for at Wal-Mart for 2 bucks. (Hopefully it melts at more heat than what the chip can pump out during a Gears of War marathon) Regardless, I am quite impressed by the precision CNC controlled gluing they have accomplished here and I wish I had a machine capable of that for my own. A hot glue robot - just think of the possibilities. σημασια εχει οτι βλεπουμε οτι το εξτρα heatsink ειναι πλεον standard. ελα στο μπαμπα μαυρουκο!
panther_512 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλά ρε, έχεις 2 XBOX360 και θα πάρεις και το Elite? Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι αντί να παίζεις με τα XBOX360, τα έχεις για διακοσμητικά στο σαλόνι σου. Άλλοι βάζουν κεράκια εδώ κι εκεί και άλλοι XBOX360....
p3tran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Άλλοι βάζουν κεράκια εδώ κι εκεί και άλλοι XBOX360.... εσυ βαζεις τα κερακια και για το wiimote, οποτε εχεις το τερπνον μετα του ωφελιμου 3x360 παντα χρειαζονται.. δεν ξερεις ποτε θα στη βαρεσει και θα θες ενα ultra-triple forza2 session 8-)
Pytzamarama Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ελπιζω να κυκλοφορησουν τα ψυκτρονια στο εμποριο να κανουμε καμια μοντα στα 360 μας.Καλες οι βιδες αλλα μια heat-pipe ακομα ειναι super φαση...
modecris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Άλλοι βάζουν κεράκια εδώ κι εκεί και άλλοι XBOX360.... :mrgreen: Μακράν,η ατάκα της ημέρας!
panther_512 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 αφου ρε πανθηρα κανει ολοκληρη αναλυση για την κολλα που βαζουνε με cnc και δηλωνει εντυπωσιαζμενος απο την αντοχη της: Σιγά την ανάλυση που έκανε ο νεαρός για τη κόλλα. Σου πέταξε ένα CNC και ψάρωσες. Δεν είναι κάν απαραίτητο να είναι hot-glue. Μπορεί να είναι σιλικόνη. Εκ φύσεως όμως αυτό το υλικό έχει ελαστικότητα, κάτι που το καθιστά πρακτικώς άχρηστο, τουλάχιστον για το σκοπό που αναφέραμε.
MiltoZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 3x360 παντα χρειαζονται.. δεν ξερεις ποτε θα στη βαρεσει και θα θες ενα ultra-triple forza2 session 8-) Ικανό σε έχω
nlal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Re paidia, sygnwmh dhladh alla, ksereis kaneis sas tis diastaseis tou xbox elite? ypsos, vathos, platos kai ean kserete kai varos. Thank's
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Να το αγορασω ή να μην το αγορασω; Αν θα το αγοραζα, θα το αγοραζα για το hdmi αλλα ενα αρθρο στο arstechnica αν δεν κανω λαθος λεει, οτι πιθανοτατα θα αποκτησουν και τα standard xbox, hdmi ports. Φαντάζομαι εννοεί το καλώδιο-μετατροπέα; EDIT: Ακυρo, διαβασα ολο το αρθρο και λενε οτι μαλλον η ms ξσετοκαρει τα τελευταια κοματια για να δωσει στην αγορα μετα τα νεα 360 premium elite με δικια τους hdmi port και 65 nm chip. http://www.xboxic.com/news/3397 Μηπως να περιμενω να αγορασω τα νεας κατασκευης 360;; γκρρρρ, μην τα κανετε αυτα σε ενα αναποφασιστο, gd!
MiltoZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Να το αγορασω ή να μην το αγορασω; Αν θα το αγοραζα, θα το αγοραζα για το hdmi αλλα ενα αρθρο στο arstechnica αν δεν κανω λαθος λεει, οτι πιθανοτατα θα αποκτησουν και τα standard xbox, hdmi ports. Φαντάζομαι εννοεί το καλώδιο-μετατροπέα; EDIT: Ακυρo, διαβασα ολο το αρθρο και λενε οτι μαλλον η ms ξσετοκαρει τα τελευταια κοματια για να δωσει στην αγορα μετα τα νεα 360 premium elite με δικια τους hdmi port και 65 nm chip. http://www.xboxic.com/news/3397 Μηπως να περιμενω να αγορασω τα νεας κατασκευης 360;; γκρρρρ, μην τα κανετε αυτα σε ενα αναποφασιστο, gd! Για δεύτερο 360 το θες Freakster? Γιατί αν είναι έτσι δεν χάνεις τπτ να περιμένεις. Αν όχι, πάρε ότι να' ναι γιατί σε λιγες μέρες θα κυκλοφορίσει το παιχνίδι της χρονιάς
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι μιλάς για το halo 3! Εννοείται ότι είμαι εξοπλισμένος, με δυο χειριστήρια για dual wielding, κ.τ.λ. αλλά αυτό το hdmi μου εχει κλέψει την καρδιά hint: o eXboxer είμαι : ) Ι gotta have one of those :?
MiltoZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι μιλάς για το halo 3! Εννοείται ότι είμαι εξοπλισμένος, με δυο χειριστήρια για dual wielding, κ.τ.λ. αλλά αυτό το hdmi μου εχει κλέψει την καρδιά hint: o eXboxer είμαι : ) Ι gotta have one of those :? Ποιό Halo3? Αυτό θέλει κανά μήνα ακόμα. Σου λέω για φρέσκο πράμα. Bioshock = game of the year ΕΥΚΟΛΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.