Προς το περιεχόμενο

Crytek: “Crysis Could be on 360 or PS3”

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Speaking in the latest edition of PC Gamer, Crytek CEO Cevat Yerli said that while Crysis wasnʼt yet planned for Xbox 360 or PS3, “Theoretically, anything could run anywhere".

"Crysis could be on the 360 or PS3", he went on. “It requires optimization, that's what we've always communicated. What you would not do is make Crysis on PS3, 360 and PC for a single shipping date, because we would lose the quality focus. So I say, 'First PC version, then we'll see what happens'."

"...It's a matter of how far we can take each platform", he added, stressing that Crysis would not be made for a console unless the title could be fully optimized. While Yerliʼs comments hardly amount to any solid info, theyʼll certainly continue to fuel the rumor mill and the hopes of console gamers for the time being.

http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6620&Itemid=9

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θεωρητικά μιλάνε τα παλικάρια.

Και θεωρητικά, "anything could run anywhere".

Το Crysis με το απαραίτητο optimization και downgrade μπορεί να τρέξει παντού.

Από το XBOX360/PS3 μέχρι το Wii και τα DS/PSP....

Δημοσ.
Θεωρητικά μιλάνε τα παλικάρια.

Και θεωρητικά, "anything could run anywhere".

Το Crysis με το απαραίτητο optimization και downgrade μπορεί να τρέξει παντού.

Από το XBOX360/PS3 μέχρι το Wii και τα DS/PSP....

χαχα το ηξερα και σε προλαβα

αλλο optimization, αλλo mutilation :P

υ/γ

κλαψε κι εσυ john2gr :P

Δημοσ.

Μα δεν έχω καμία φαντασίωση ότι θα μπορούσε το Crysis να βγεί στο Wii.

Δεν θα χρειαζόταν απλώς mutilation για να τρέξει, κανονικό γδάρσιμο και ξεκοκάλισμα θα ήθελε.

Αλλά μήν περιμένεις και πολλά πολλά στην XBOX360/PS3 έκδοση αν και όταν βγεί...

Δημοσ.

βασικα, αν θες τη γνωμη μου, πρωτα απ'ολα απο το gameplay θα εξαρτηθει αν το crysis θα βρει αρκετο χρονο στο drive μου, παρα απο τα γραφικα.

στο 360 βγαινουν μερικα καταπληκτικα games, και μερικα καταπληκτικα shooters που προβλεπεται να εχουν ηδη αρκετο ανταγωνισμο μεταξυ τους για τον ελευθερο χρονο μου.

περα απο αυτο, και κοιταζοντας το killzone, πολλες φορες η θυσια του full-on-tech προκειμενου με διαφορα εφε να δημιουργηθει η ψευδαισθηση,

μπορει να αποδειχτει τακτικη οχι πολυ ακυρη ;)

φυσικα αν τα ports ερθουν οπως τα ports του farcry την προηγουμενη γενια, θα μιλαμε για ανεκδοτο,

αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι τοσο χαλια αυτη τη φορα..

Δημοσ.

Αλλά μήν περιμένεις και πολλά πολλά στην XBOX360/PS3 έκδοση αν και όταν βγεί...

Εχω την εντυπωση panther οτι με τα περασμενης γενιας γραφικα(wii) εχεις υποτιμησεις τα γραφικα αυτης(X360,Ps3)! :) :) :)

Δημοσ.

Προσωπικά δεν ανησυχώ,το έχω πει πολλές φορές ότι κάποια "έκδοση" θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες :P. Εδώ θα είμαστε να κάνουμε comparisons όταν έρθει εκείνη η στιγμή....όπως κάνουμε τώρα με το GoW στο PC ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα τα 360-Ps3 εχουν να δειξουν πολυ καλυτερα γραφικα απο αυτα που βλεπουμε τωρα.

Δημοσ.
Μα τα 360-Ps3 εχουν να δειξουν πολυ καλυτερα γραφικα απο αυτα που βλεπουμε τωρα.

Ακόμα περισσότερο τα pc. ;)

Δημοσ.
Προσωπικά δεν ανησυχώ,το έχω πει πολλές φορές ότι κάποια "έκδοση" θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες :P. Εδώ θα είμαστε να κάνουμε comparisons όταν έρθει εκείνη η στιγμή....όπως κάνουμε τώρα με το GoW στο PC ;)

Χάρισμά σου τα comparisons, εγώ προτιμώ το lineup του 360 από το time-exclusive Crysis ;P

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ακόμα περισσότερο τα pc. ;)

Ναι αλλα το crysis θα βγει τωρα σε λιγους μηνες στο pc αρα το ''θα δειξουν'' οσον αφορα το crysis ''ταιριαζει'' περισσοτερο στις κονσολες.

Ωχ μην αρχισουμε και εδω για τα frames...

Και μονο που θα βγει σε κονσολα ειναι μεγαλη υποθεση.

Τι 59 τι 60 το ιδιο πραγμα ειναι εφοσον θα βγει.

Δημοσ.
Που?Ποτε?Με ποσα frames? :D ALA lost Planet?(μην επαναλαμβανομαι..;))

Σωστά μην επαναλαμβάνεσαι. Το ότι η PC έκδοση έχει καλύτερα γραφικά τεκμηριωμένα (από τους developers) και που το παιχνίδι τρέχει με διπλάσιο framerate τεκμηριωμένα από το Χ360 στο PC (σε αντίστοιχα PC's της υπογραφής μου) είναι αδιαψευστά γεγονότα. Truth hurts,get over with it :lol: :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...