Προς το περιεχόμενο

Αγορα τροφοδοτικού

litle_john

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από review μην τα ψάχνεις θα καείς άσχημα ;) από πλαίσιο μπορείς να τα παραγγείλεις και να στα φέρουν εκεί ;) 100 ευρώ τώρα για το enermax μεταχειρισμένο (ποσο Καιρό) πολλά μου φαίνονται από τον στιγμή που 130 κάνει καινούριο αν στο αφήσουν 85-90 το πολύ τότε πάρτο

Δημοσ.

Το corsair ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Ειναι κατασκευασμενο απο τη seasonic και εχει πολυ καλα και ποιοτικα εξαρτηματα. Ειναι και modular

Δημοσ.

Το corsair ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Ειναι κατασκευασμενο απο τη seasonic και εχει πολυ καλα και ποιοτικα εξαρτηματα. Ειναι και modular

Δημοσ.

Δημοσ.
litle_john για την διαφορα στα A ( ρεύμα όχι τάση ;) ) βάλε και τα watt μέσα στο παιχνίδι άλλο είναι να έχεις 20 A με 400W και άλλο 18 A με 700W ;)

Αυτό για τις VGA δεν ισχύει εξού και φαινόμενα να μην παίζει η x1950pro σε Q-tec 550 και να παίζει σε ποιοτικά 400αρια όπως το δικό σου καθώς τα Watt είναι "ονομαστικά" και δεν προσμετρώνται παράγοντες όπως το efficiency, πόσα watt δίνει σε 3.3,5V και πόσα απομένουν για τα 12v rails. Επίσης παίζει ρόλο το τι "διακανονισμό" κάνει η μητρική και το πόσο balanced είναι το σύστημα π.χ. ένα configuration με πάρα πολλά hd's να μην μπορεί να σηκώσει μια κάρτα όχι λόγω watts αλλά λόγω επιβαρυμένης 5V κτλ.

Δημοσ.

εννοούνται αυτά πόου λες φιλε μου αλλα αφού το παιδί δεν ήξερε καν τι είναι τα Ampere τι να λέμε τώρα ;) οποτε προτείνουμε δοκιμασμένες λύσεις που θα αντέξουν σίγουρα ;) για εμενα θα έπαιρνα το corsair τώρα να καθόμαστε να εξηγούμε τα split rail combined και αλλα διαφορα είναι ανούσιο από την στιγμή που τα έχουμε πει χίλιες φορες και εγώ και εσύ τα ξέρουμε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...