poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ναι modem είναι αυτό...Παίζει να έγινε η δουλειά μέσα από την 4net. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να ήθελε να κάνει χάρη σε κανένα φίλο του... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. ΥΓ: ένα παιδί που ξέρω πριν 3,4 χρόνια δούλευε σε κάποια εταιρία γνωστού isp, και όταν απολύθηκε πήρε μαζί του καμιά 200αριά κωδικούς για isdn και dial up... Και φυσικά όλοι κερδίσαμε... iparxoun kai demo gia autes tis doulies
Melissa_virus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι σωστός poulinos. Demo διαρκείας Οπότε ούτε αυτό παίζει...
tornado21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ναι modem είναι αυτό...Παίζει να έγινε η δουλειά μέσα από την 4net. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να ήθελε να κάνει χάρη σε κανένα φίλο του... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. ΥΓ: ένα παιδί που ξέρω πριν 3,4 χρόνια δούλευε σε κάποια εταιρία γνωστού isp, και όταν απολύθηκε πήρε μαζί του καμιά 200αριά κωδικούς για isdn και dial up... Και φυσικά όλοι κερδίσαμε... ΄ Και γω αμέσως κατι τετοιο σκεφτηκα.Αλλά αν το πάρεις χαμπάρι αμεσως καταργούν τον παλιο κωδικό απ'ότι ξέρω.Αρα δεν χρειάζεται να κανω τπτ αλλάγες ή ιστορίες με καλώδια να βγαζω και να βάζω
citizen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Modem , δηλαδή το μηχανημα είναι εκτεθειμένο με τη public ip στο internet. Αρα ευκολότερο να εχει μπει καποιο "ωραίο" προγραμματακι , οπότε δεν είναι και δύσκολο να υποκλαπεί το password. Κανε ενδελεχή ελεγχο στο PC για "επισκεπτες"
Melissa_virus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Είτε με Modem είτε με router πάλι η ip σου φαίνεται. Και το ότι φαίνεται η ip σου δεν σημαίνει ότι είσαι εκτεθειμένος και ότι έχεις χίλια 2 κενά ασφάλειας στο pc σου.. Και γνωρίζοντας μόνο την ip σου δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο που περιγράφεις. Για να ασχοληθεί κάποιος με το pc σου, το ποιο πιθανό είναι να είναι κάποιος noobας που δοκιμάζει τι μπορεί να κάνει με κάποιο προγραμματάκι που βρήκε στο ιντερνετ. Οπότε άμα έχεις κάποιο firewall έστω και των xp sp2 δεν είναι και τόσο εύκολο κάποιος να μπει στο pc σου και μπλα μπλα μπλα. Εκτός και αν έχεις μολυνθεί από χίλια δυο σκατούδια.
citizen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μαλλον διαβασες βιαστικά το post μου (ή εγω δεν ημουν αρκετα σαφής) , φιλε μου . Το γεγονός είναι οτι το password του εχει υποκλαπεί. Ο ιδιος ισχυριζεται οτι δεν το είχε δώσει πουθενα , και οτι δεν είναι απλό ώστε καποιος να το μαντεψε. Να διέρευσε από τον ISP το θεωρώ απίθανο Πιθανολογησα λοιπον οτι μαλλον λογω κενων ασφαλείας του υποκλαπηκε. Ασφαλώς βγαινοντας μεσω rooter δεν είμαστε εξασφαλισμένοι. Ουτε είναι αγνωστη η public ip μας. (απλά είπα οτι είναι πιο απλο για τον επιτηθεμενο να μην εχει να παρακαμψει και ενα rooter) Περα από αυτα , η ουσία του post μου, είναι οτι πρέπει να κάνει έλεγχο στο PC του - προτροπή που δεν την είχε κανει άλλος και τη θεωρησα απαραίτητο να γίνει
Melissa_virus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι δεν ήσουν και τόσο σαφής και θεώρησα ότι εννοούσες άλλα. Ναι αν δεν έχει κάνει κανένα έλεγχο για ιούς καλό θα ήταν να κάνει. Τι προγράμματα χρησιμοποιείς σαν antivirus, κάποιο firewall αν έχεις? Για spyware?
COMPUTER-MAN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 αν έχεις κολήσει spyware σε λυπάμαι εγώ τι τραβάω δν λέγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.