tornado21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εγω εδω και καιρό forthnet και προχτες μου έβγαζε σφάλμα ότι οι κωδικοί μου δεν ισχύουν.ΜΕτα απο καμια ωρα με βάζει κανονικα online.Σημερα πάλι τα ίδια παίρνω τηλ.και μου λένε μα πως εδω σας βλέπω on line λέω αποκλείεται αν με βλέπατε δεν θα έπαιρνα τηλεφωνο.Τελος παντων εν ολιγοις μου λεει εχετε δωσει τους κωδικους καπου.Λέω πουθενα πριν ενα μηνα τους άλλαξα και απο εμενα αποκλειεται να εχον δωθει μου απαντα ουτε και απο εμας.Τι με βγάζει να αποσυνδέσω το μόντεμ τι διαφορα καλώδια πάλι on line με εβλεπε.Εν τελει αλλαξα τους κωδικούς.Με δεδομένο ότι δεν έχω δώσει τους κωδικούς μου πουθενε και ΑΠΟκλείεται κπ να τους έχει τι μπορει να έχει παιχτεί?Με έχει προβληματησει το γεγονος γιατι πολλά ακουγονται στις μερες μας
Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μήπως το pass είναι ο αριθμος του τηλεφώνου σου με κάποια @ σε κάποιες θέσεις;;;
Melissa_virus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μήπως κάποιος στην έκλεψε? μήπως π.χ είχες αφήσει εύκολο κωδικό στο router, ή τον προεπιλογής? Ή όπως λέει ο Pantelwolf μήπως πολύ εύκολος για κάποιον να τον μαντέψει από τα στοιχεία σου?
Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Λέει για τον κωδικό της γραμμής όχι του ρούτερ. Η φορθνετ έχει το κακό συνήθειο να βάζει για κωδικό ένα στανταρ συνδυασμό του τηλεφώνου με @@@
Melissa_virus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ναι το ξέρω, μπορείς άμα είναι μούφα ο router να πάρεις τον κωδικό της σύνδεσης αν έχεις πρόσβαση στον router.
tornado21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Παιδια τον κωδικο μου τον ειχε δώσει η φορθεντ με @@ .Ο τωρινός δε είναι ακόμα πιο ευκολος.Να μου τον έχει πάρει κανείς αποκλείεται.Γιατι μένω μόνος.Δλδ ειναι στανταρ αυτο που λέω..γιαυτο μου εκανε εντύπωση.Και σκέφτηκα μηπως διαρρέουν απο την φορθενετ καποια password
tornado21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Kαι να προσθεσω ότι ο κωδικός μου δεν έχει καμια σχέση ουτε με το τηλ.ουτε με κάτι σχετικο
freakystyley Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 και να ρωτήσουμε εμείς, τον κωδικό του ρούτερ τον έχεις αλλάξει?? 'Η έχεις αφήσει τον default?? Γιατί αν έχεις αφήσει τον default, ξέρωντας την ip σου μόνο, μπορεί ο καθένας να μάθει και τον καινούργιο σου κωδικό...
tornado21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν ήξερα καν πως υπάρχει κωδικός του router πως να το αλλάξω.ΠΟυ βρίσκεται αυτος ο κωδικός?
tornado21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Για να τον αλλάξω πρεπει να πάρω στην φορθνετ??
Melissa_virus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ποιόν router έχεις? Κοίτα λίγο το μοντέλο του.
tornado21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 To crypto f200.Αν βγαζω το καλωδιο του τηλεφωνου απο το μοντεμ όταν δεν ειμαι online ειμαι οκ?
freakystyley Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Βασικά το crypto f200 δεν είναι ρούτερ νομίζω αλλά απλό μόντεμ, οπότε άκυρη η αλλαγή του κωδικού σε ρούτερ και επομένως δεν σου έκλεψαν μέσω του ρούτερ τον κωδικό...
Melissa_virus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ναι modem είναι αυτό... Παίζει να έγινε η δουλειά μέσα από την 4net. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να ήθελε να κάνει χάρη σε κανένα φίλο του... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. ΥΓ: ένα παιδί που ξέρω πριν 3,4 χρόνια δούλευε σε κάποια εταιρία γνωστού isp, και όταν απολύθηκε πήρε μαζί του καμιά 200αριά κωδικούς για isdn και dial up... Και φυσικά όλοι κερδίσαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.