Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά δεδομένων απο μια σελίδα σε άλλη σε .ΝΕΤ

ktsixit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιουργώ ένα web site στο visual studio .NET, για μια εργασία μου, και χρησιμοποιώ c# για τον κώδικά μου.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω δεδομένα απο μια σελίδα σε μια άλλη και να φορτώσω το περιεχόμενό της εκεί. Δηλαδή, έχω μια αρχική σελίδα στην οποία δημιουργούνται δυναμικά κάποια δεδομένα τα οποία θέλω να τα εμφανίσω στο χρήστη σε μια νέα σελίδα. Πως θα το κάνω αυτό;

Επίσης πως θα καθορίσω το συγκεκριμένο σημείο της νέας σελίδας στο οποίο θέλω να φανούν τα δεδομένα;

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω δεδομένα απο μια σελίδα σε μια άλλη και να φορτώσω το περιεχόμενό της εκεί. Δηλαδή, έχω μια αρχική σελίδα στην οποία δημιουργούνται δυναμικά κάποια δεδομένα τα οποία θέλω να τα εμφανίσω στο χρήστη σε μια νέα σελίδα. Πως θα το κάνω αυτό;

Όσο αναφορά αυτήν την ερώτηση έχεις δύο επιλογές:

1) Να περνάς στην άλλη σελίδα ένα query string με τα δεδομένα σου.

Τι είναι query string (αν δεν ξέρεις)

2)Να χρησιμοποιήσεις hidden form fields,δηλαδή μία form που όμως δεν θα φαίνεται στον χρήστη και χρησιμοποιείται για να προωθήσεις δεδομένα.

Παράδειγμα σε java.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με c# σε επίπεδο web παρά μόνο σε desktop applications δεν ξέρω καθόλου αν η δεύτερη λύση μπορεί να υλοποιηθεί.Για αυτό το link είναι παράδειγμα σε java έτσι ώστε να πάρεις μία ιδέα.

Και welcome to insomnia forum....:)

Δημοσ.

Επείσης θα μπορούσες να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου στο Cache του browser ή στο Session και να τα διαβάσεις απο την άλλη σελίδα. Αυτό θα σε βοηθούσε να στη πρώτη σελίδα γέμιζες ένα datatable και το διάβαζες στη δεύτερη.

Δημοσ.

ψάξε στο sdk του .net για:

Cross-Page Posting in ASP.NET Web Pages

θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι

υγ: είναι πάρα πολλά για να στα γράψω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...