Justice Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Γεια χαρά παιδιά, Ταξιδεύω συχνά, Σεπτέμβρη φεύγω Εράσμους για 6 μήνες όπου αναμένεται να γυρίσω πολλές πόλεις/χωριά = πολλές μετακινήσεις και ταλαιπωρίες για τον μελλοντικό εξωτερικο σκληρό μου. Ερωτώ λοιπόν, Οι μαμίσιοι εξωτερικοί είναι καλύτεροι από θήκη+εσωτερικό, δεδομένου ότι κατασκευαστής θα έχει φροντίσει -υποτίθεται (γιατί διάβασα κακίες περί παλιών book της WD)- για τέλειο κούμπωμα του σκληρού/προστασία από κραδασμούς, ψύξη κλπ ? Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο εξωτερικού ή θήκη για εσωτερικό αν βρίσκεται ότι αξίζει στη τελική? Είμαι στα 300 με 500 GB ΥΓ: Το σκέτο καλώδιο SHARKOON DRIVELINK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804956 το έχει δοκιμάσει κανείς? Το σκέφτομαι σαν επιπλέον για να βουτάω data από άλλους κατευθείαν στο σκληρό του λάπτοπ. Αλήθεια αν συνδέσω ΚΑΙ αυτό ΚΑΙ έναν άλλον σκληρό, μέσω USB sto λάπτοπ και κάνω μεταφορά από τον έναν εξωτερικό στον άλλον η μεταφορά θα γίνεται κυριλέ ή θα σέρνεται? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά
Kagkouros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μαμίσιο κουτί καλύτερο στα περισσότερα πράγματα... Λοιπόν πάρε Seagate, πολλοί καλοί με 5ετής εγγύηση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301733 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301737
leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Προσωπικά δεν νομίζω ότι οι θήκες πλέον έχουν κάτι να ζηλέψουν από μαμίσιους εξωτερικούς σκληρούς. Παλιότερα είχαν προβλήματα στην ψύξη, τώρα όχι. Ως προς την σταθερότητα, η θήκη που έχω εγώ μου δίνει την εντύπωση ότι στηρίζει μια χαρά τον δίσκο για προσεκτική μεταφορά (αν βέβαια σκοπεύεις να το κοπανάς στον τοίχο, τότε δεν κάνει). Υπάρχουν και καλύτερα και ποιοτικότερα κουτιά, αλλά προτίμησα αυτό επειδή δίνει δυνατότητα σύνδεσης ide, sata και e-sata, και έχει και καλή τιμή. Επίσεις είναι μικρό σε μέγεθος, έχει βάση για να το στηρίξεις κατακόρυφα, και έχει και βολικό κουμπάκι on-off, που δεν το έχουν όλοι. Τέλος, οι θυρες usb μοιράζονται το bandwidth για μεταφορά δεδομένων. Αν χρησιμοποιείς 2 θύρες ταυτόχρονα, η ταχύτητα της καθεμίας θα πέσει στο μισό της μέγιστης.
Justice Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Γεια χαρά παιδιά, ΥΓ: Το σκέτο καλώδιο SHARKOON DRIVELINK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804956 το έχει δοκιμάσει κανείς? Το σκέφτομαι σαν επιπλέον για να βουτάω data από άλλους κατευθείαν στο σκληρό του λάπτοπ. Ρώτησα με εμαιλ την εταιρια και o controller του μπορεί να σηκώσει μόνο μέχρι 128GB αν ενδιαφέρεται κάποιος. Ξέρει κανείς κανά καλώδιο που να σηκώνει σκληρούς 320 ή και 500 GB? Τελικά με βλέπω να καταλήγω σε εξωτερικό 2,5". Μπορεί να θυσιάζω αρκετά GB αλλά θα είναι ελαφρύς και χωρίς καλώδια,μεταςσχηματιστές,πολύμπριζα κλπ ιστορίες. Έχει κανείς να προτείνει μοντέλο (στα 100-120ΓΒ με κόβω). Άκουσα ότι με μια USB κουτσολειτουργούν, αληθεύει άρα να πάω οπωσδήποτε στα με 2 usb? (για τροφοδοσιά ρεύματος μιλάω)
rallistas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ο πατερας μου χρησιμοποιει αυτον εδω και ενα χρονο περιπου και ειναι πολυ ικανοποιημενος.Μικρος και πολυ λεπτος κιολας. Δες κι αυτον για παραπανω χωρο.
TechnoState Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 sou efistw tin prosoxi na pareis kati kalo k epwnymo an prokeite na kataleikseis stin katigoria 2,5" kai sata(an k eisai sta 300 me 500gb opws les,opote pame se 3,5"), giati oson afora to montarisma panw se thyres usb laptop, den douleuoun se oles akoma k me x-tra trofodosia apo diplani usb. Texnikos pou rwtisa mou eipe pws oi sata exoun megalyteri katanalwsi k usb apo usb diaferoun analoga ton kataskeuasti tou mobo k tou bios. Se deskop systimata, k se merikes dekades pc pou tous exw synedesei den exoun kanena prob omws. ..anaforika exw 2,5" WD scorpio sata 80gb se mamisia thiki kai enan 2,5" Hitachi Travelstar sata 120gb me mia typiki kineziki thiki alouminiou tou 20eurou agorasmeni apo e-shop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.