Προς το περιεχόμενο

Θέλω ο Αζορέας να έρχεται μόνος του!!!!

xphilip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω τα Vista Ultimate και παρόλο τα προβλήματα που είχα πιστεύω ότι είναι πολύ καλό λογισμικό.

Άσχετα με αυτό, θέλω όταν ο υπολογιστής ανοίγει να ανοίγει αυτόματα και το Azureus. Γίνεται? Το πρόγραμμα από μόνο του δεν δίνει τέτοια επιλογή, μήπως μπορώ να το κάνω μέσα από τα Windows?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αντίστοιχη λειτουργικότητα με τον Startup folder των παλιότερων Windows; Αν ναι, λογικά πετάς μία συντόμευση εκεί μέσα και είσαι έτοιμος...

Δημοσ.

Εγώ πάντως χρησμοποιώ το Tune Up Utilities 2007 και είναι πολύ λειτουργικό, καθώς έχει το TuneUp Startup manager, είναι 30 ημέρες trial, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί και μετά, μόνο που σου βάζει χρονόμετρο ότι θα ανοίξει μετά από 90 δευτερόλεπττα.

Υ.Σ. εγώ το έχω σε crack*d.

Δημοσ.
Mono poy den xsero poy akrivos prepei na pao. Sta Xp thimomoyna poy itan alla tora den mporo na ta vro. Kserei kaneis?

Είναι στον φάκελο Βοηθήματα εάν πάλη δεν το βρίσκεις γιατί δεν χρησιμοποιείς το αναζήτηση του μενού έναρξη; τι τα έχουν τα νέα πολυδιαφημιζόμενα εργαλεία των Vista.

Δημοσ.
Mono poy den xsero poy akrivos prepei na pao. Sta Xp thimomoyna poy itan alla tora den mporo na ta vro. Kserei kaneis?

ekei pou htan sta XP einai kai sta vista!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...