xphilip Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Γεια σας, έχω τα Vista Ultimate και παρόλο τα προβλήματα που είχα πιστεύω ότι είναι πολύ καλό λογισμικό. Άσχετα με αυτό, θέλω όταν ο υπολογιστής ανοίγει να ανοίγει αυτόματα και το Azureus. Γίνεται? Το πρόγραμμα από μόνο του δεν δίνει τέτοια επιλογή, μήπως μπορώ να το κάνω μέσα από τα Windows? Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν υπάρχει αντίστοιχη λειτουργικότητα με τον Startup folder των παλιότερων Windows; Αν ναι, λογικά πετάς μία συντόμευση εκεί μέσα και είσαι έτοιμος...
xphilip Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Mono poy den xsero poy akrivos prepei na pao. Sta Xp thimomoyna poy itan alla tora den mporo na ta vro. Kserei kaneis?
michael92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως χρησμοποιώ το Tune Up Utilities 2007 και είναι πολύ λειτουργικό, καθώς έχει το TuneUp Startup manager, είναι 30 ημέρες trial, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί και μετά, μόνο που σου βάζει χρονόμετρο ότι θα ανοίξει μετά από 90 δευτερόλεπττα. Υ.Σ. εγώ το έχω σε crack*d.
lefi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Mono poy den xsero poy akrivos prepei na pao. Sta Xp thimomoyna poy itan alla tora den mporo na ta vro. Kserei kaneis? Είναι στον φάκελο Βοηθήματα εάν πάλη δεν το βρίσκεις γιατί δεν χρησιμοποιείς το αναζήτηση του μενού έναρξη; τι τα έχουν τα νέα πολυδιαφημιζόμενα εργαλεία των Vista.
tsakonas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Mono poy den xsero poy akrivos prepei na pao. Sta Xp thimomoyna poy itan alla tora den mporo na ta vro. Kserei kaneis? ekei pou htan sta XP einai kai sta vista!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.