iced Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλημερα παιδια, μολις εβαλα αυτη την sim αλλα οταν παταω γραμμη 2 (για το whuts up) δεν ενεργοποιειται γεινικα... Περιμενο, κανω εανεκκινησεις αλλα τπτ... Στο manual μιλαει για μενου cosmote αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο... Τι συμβαινει?
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Για πάρε ένα τηλέφωνο στο 1313 ή στο 1212 και ρώτα αν μπορεί να πάρει 2in1 κάρτα το κινητό σου,γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι συμβατό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Καλημερα παιδια, μολις εβαλα αυτη την sim αλλα οταν παταω γραμμη 2 (για το whuts up) δεν ενεργοποιειται γεινικα... Περιμενο, κανω εανεκκινησεις αλλα τπτ... Στο manual μιλαει για μενου cosmote αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο... Τι συμβαινει? Ως κάτοχος του Κ750i και ενδιαφερόμενος για Cosmote 2in1, είχα πάρει την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote (όπως προτείνει το μέλος MsquitoPrincess) και μου είχαν πει ότι δυστυχώς το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι συμβατό με την sim 2in1. Επειδή δεν προβλέπω να αλλάζω κινητό και σίγουρα δεν αλλάζω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, εγκατέλειψα την ιδέα της 2in1.
grigas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Επειδή δεν προβλέπω να αλλάζω κινητό και σίγουρα δεν αλλάζω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, εγκατέλειψα την ιδέα της 2in1. Φανταστείτε να έρθει το iPhone με υποχρεωτική σύνδεση Wind....
iced Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Παιδια μια χαρα δουλευει!!! To menu της cosmote 2in1 ειχε εμφανιστει στο μενου (ψυχαγωγια)!!!
Xdanger Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 για να μην ανοίξω νέο Θέμα στο cosmote 2in1 μπορεί να είναι ο ένας αριθμός cosmote και ο αλλος frog? (η frog από όσο ξέρω ανήκει στην cosmote)
ana_mas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 για να μην ανοίξω νέο Θέμα στο cosmote 2in1 μπορεί να είναι ο ένας αριθμός cosmote και ο αλλος frog? (η frog από όσο ξέρω ανήκει στην cosmote) Καλησπέρα, πρέπει να είναι και οι δύο γραμμές Cosmote. H frog απλώς "δανείζεται" το σήμα της Cosmote.
siriusb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Γεια σας παιδιά.είμαι κάτοχος του κ750ι κ πήρα την καρτούλα 2in1(σύνδεση κ what's up). οπως ειπε κ ενας φίλος παραπάνω το μένου cosmote εμφανίζεται στην κατηγορία ψυχαγωγία, απο κει κ πέρα ομως προσωπικα μου εμφανιζει προβλημα οταν προσπαθω να το γυρίσω στο what's up. μου εμφανιζει φραγγες κλησεων, κτλπ. λογικα θελει σετάρισμα για την προωθηση κλησεων. αν ξέρει κανεις κατι κ μπορει να βοηθήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.