cassidy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μου έσκασε στο πάτωμα που λέτε και τώρα όταν πάω να το ανοίξω, το λαμπάκι γίνεται για λίγο πράσινο κι αμέσως κόκκινο, δεν ανοίγει καθόλου. Έχετε καμιά πρόταση για service; Έχει modchip επάνω, οπότε το επίσημο μαντεύω αποκλείεται. Στους grmods παίρνω τηλέφωνο από το πρωί και δεν το σηκώνει κανείς (μάλλον έφυγαν διακοπές). Καμιά άλλη πρόταση;
cassidy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Άουτς, το ps2+usb σκληρός+sms player+καναπές combo με είχε βολέψει πάρα πολύ. Ήλπιζα σε πιο άμεση λύση Ευχαριστώ πάντως, παρά τα κακά μαντάτα
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Προτίμησε το παραλία + ξαπλώστρα + μπύρες + γυναίκες + ρακέτες + μπάνιο μέχρι νεωτέρας... Ότι πρέπει γι αυτή την εποχή! Κατα τα άλλα δεν μπορεί ολόκληρη αθήνα να μην έχει κάπου να το φτιάξεις... Αν ήσουν θεσσαλονίκη κάτι θα είχα να σου προτείνω.. αλλά...
cassidy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Η παραλία αργεί ακόμα για μένα Σίγουρα η Αθήνα έχει μαγαζιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, απλά εγώ δεν τα ξέρω, οπότε ό,τι προτάσεις έχετε ευπρόσδεκτες :Δ
lmaololrofl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Daredevil > εισαι σιγουρος πως απο σεπτεμβριο? σαν να πεφτει πολυ μακρια καλα, πανω απο ενα μηνα διακοπες θα κανουν? οχουυυ. τεσπα. εγω παρηγγειλα απο grmods το σαββατο που μας περασε. βεβαια δεν γνωριζα πως εχουν κλεισει για διακοπες. αμα βρω κατι αντιστοιχο μεχρι τοτε με grmods θα ακυρωσω την παραγγελια και θα το παρω απο κει.
Daredevil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 toulaxiston etsi mou pan gia ena 360 pou phra thl
lmaololrofl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ποτε ειχες παρει τηλεφωνο και για ποιο λογο πηρες ακριβως τηλεφωνο? ρωταω επειδη μπορει απλα στην περιπτωση σου να μπορουν να σε εξυπηρετησουν σεπτεμβριο με το 360, και αυτοι να γυρισουν πιο νωρις απο διακοπες. EDIT: cassidy > μου θυμιζεις μια περιπτωση ενος φιλου μου που ειχε τα'ιδια συμπτωματα. αυτο που επαθε ειναι οτι το ματακι laser εφυγε λιγο απο απο την θεση του. το ανοιξε μονος του και το εφτιαξε, αλλα αυτο κρατησε για μια εβδομαδα περιπου και μετα αναγκαστικε να αλλαξει laser το οποιο δεν ξερω απο που το πηρε αλλα του κοστισε 30 ευρω. ελπιζω να μην ειναι τετοια η περιπτωση σου. δεν ειμαι ειδικος αλλα ποσο καλο ειναι να αλλαξεις το laser της κονσολας? πολλα απο τα παιχνιδια του φιλου μου δεν τα διαβαζει σωστα, αλλα τα κοβει στην μεση και πολλες φορες κανει εναν θορυβο σαν τρακτερ. να σημειωθη επισης πως την κονσολα δεν την εχει τσιπαρισμενη και ολα τα παιχνιδια ειναι αυθεντικα.
Daredevil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 prin kati meres kai mou eipan kleinoume gia diakopes apo septembrh pali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.