pusher Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κόψω τμήμα (όποιο εγώ επιθυμώ) από MPEG 4 χωρίς reencoding;
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τί εννοείς με MPEG-4; 1. Αρχείο σε container mp4: Με το Yamb 2. Αρχείο σε container avi/ogm/mkv όπου το video stream έχει συμπιεστεί με κάποιον MPEG-4 encoder (XviD/DivX/3ivx): Με το VirtualDubMod. Αν τα mkv περιέχουν audio stream στο οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα το VirtualDubMod, τότε με το MKVToolnix
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Από τα δύσκολα containers. Η σίγουρη λύση είναι το QuickTime Pro της Apple, αλλά θέλει $$$. Νομίζω πως το Yamb υποστηρίζει mov αρχεία, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει με αυτό το container. Άλλη λύση που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το Avidemux, με 2 μειονεκτήματα: οι εκδόσεις για Windows μου φαίνονταν πάντα πολύ buggy και δεν υποστηρίζει mov ως output container, θα πρέπει να συμβιβαστείς με mp4...
pusher Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Από τα δύσκολα containers. Η σίγουρη λύση είναι το QuickTime Pro της Apple, αλλά θέλει $$$. Νομίζω πως το Yamb υποστηρίζει mov αρχεία, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει με αυτό το container... Μιλάς για λύσεις χωρίς reencoding, έτσι;
pusher Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Πάντως για MPEG 2 υπάρχει το Free Fast MPEG Cut. Τώρα για την περίπτωσή μου θα δω τι θα κάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.