dpetka2001 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα προτιμήσω να πάω σε κάποια οθόνη που να φοράει PVA panel...μάλλον για την 970p κατευθύνομαι...αν την αγοράσω από pixmania θα με καλύπτει η εγγύηση της εταιρίας στην Ελλάδα ή πρέπει να αγοράσω και την εγγύηση της pixmania για να είμαι σίγουρος??
Kagkouros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αυτή εννοείς? Άμα ναι σου αρέσει καθόλου το design? edit: στα παιχνίδια μπορεί να μην σου πολυαρέσει το 6ms... από 4 και κάτω είναι καλύτερα.
Vagos_46 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 στα παιχνίδια μπορεί να μην σου πολυαρέσει το 6ms... από 4 και κάτω είναι καλύτερα. Ακόμη και βιονικό μάτι να έχεις δεν πρόκειται να καταλάβεις τη διαφορά των 2ms!
Kagkouros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ακόμη και βιονικό μάτι να έχεις δεν πρόκειται να καταλάβεις τη διαφορά των 2ms! σωστό άλλα άμα παίζεις για 5 ώρες ας πούμε ένα παιχνίδια στα 8ms τα μάτια σου θα κουραστούν περισσότερο από ότι να είναι 2ms
dpetka2001 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι αυτή εννοώ...στο θέμα των παιχνιδιών δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ...κυρίως ταινίες θα βλέπω και με ενδιαφέρει η απόδοσή της στο συγκεκριμένο επίπεδο...για το θέμα της εγγύησης τι λέτε?? μήπως θα έχω πρόβλημα στην Ελλάδα?? ή δεν παίζει κάποιο ρόλο και είναι καθαρά της εταιρίας??
dpetka2001 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 κάποιο σχόλιο ρε παιδιά?? όλοι διακοπές έχουν φύγει?? προτείνετε να την πάρω αυτή ή τη 971p που λογικά είναι το μεταγενέστερο μοντέλο?? μήπως προτείνετε και κάποια άλλη μάρκα??
thes1os Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτες τις δύο. την samsumg ή την Philips αλλά έχω μπερδευτεί απείρως. Κατ'αρχήν θα αγόραζα την Samsung 971P με κλειστά τα ματια αλλά διάβασα ένα review ότι παρότι έχει το ίδιο response time (6 msec) με την 970Ρ, η 971Ρ έχει πρόβλημα ghosting ενώ η 970Ρ δεν έχει τέτοιο πρόβλημα... Το θέμα είναι ότι μου αρέσει η 971Ρ και όχι η 970Ρ... Πιστευω όμως ότι είναι υπερβολές. Απο την άλλη αυτό το review λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ghosting. EDIT: Και για να μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο ενα review απο απλό χρήστη που την αγόρασε επιβεβαιώνει την ύπαρξη ghosting (μάλλον έντονο). Αρα μείναμε χωρίς (καινούργια) οθόνη... Απο την άλλη με την Philips, φοβάμαι ότι τα 8 msec που έχει είναι πολλά και θα έχει το ίδιο πρόβλημα ή πιο έντονο. Με αυτά, καταλαβαίνεις πως αν δεν τις δεις Live δεν μπορείς να βγάλεις ευκολα συμπέρασμα. Αν αποφασίσεις και αγοράσεις κάποια, πές μας δυο λόγια. Ή όποιος άλλος αν έχει την Samsung 971Ρ θας μας έλυνε το πρόβλημα.
myst Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μη μασάς όσοι δεν φύγαμε διακοπές θα πάρουμε την καλύτερη οθόνη χαχαχα
dpetka2001 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ναι κι εγώ σε διάφορα reviews διάβασα ότι το φαινόμενο ghosting είναι πολύ έντονο σε αυτήν την οθόνη αλλά δεν με ενδιαφέρει και πάρα πολύ το gaming...στις ταινίες δε φαίνεται να έχει πάντως κάποιο πρόβλημα...το άλλο αρνητικό που μάλλον επηρρεάζει και μένα όσον αφορά στο να προβώ στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου κουμπιά και όλα πρέπει να τα ρυθμίσεις μέσω του software που δίνει η samsung και οι απόψεις διίστανται στο συγκεκριμένο θέμα...μου φαίνεται η έρευνα θα συνεχίσει πριν πάρω την τελική απόφαση...αν την έχει κανείς ή έστω αν την έχει δει σε κανένα φίλο του ας πει την άποψή του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.