Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 παιδιά επειδή ήρθε καιρός να αλλάξω τα καλώδια στους ενισχυτές μου και στα υπόλοιπα κομμάτια γιατί τα δικά μου πάλιωσαν και δεν παίζουν καλά πια θέλω βοήθεια επειδή αυτά που έχω ιάνει monster cable και τα είχα χρυσοπληρώσει και τώρα δεν έχω λεφτά για να σκάσω για ακριβά καλώδια πάλι λέω να πάρω κάποιο που βρήκα στο e-shop τα οποια είναι 4 από αυτά εδώ για να συνδεθούν tuner cd player και το equalizer στον ενισχυτή και ένα τέτοιο για να πάει και το pc στον ενισχυτή και θέλω να ρωτήσω αν τα έχει πάρει κανένας να μου πει από ποιότητα πως είναι γιατί τα μηχανήματα είναι καλά και δεν λέει να τα χαντακώνω στις συνδέσεις τα καλώδια για τα ηχεία παραμένουν σε monster γιατί δεν έχουν πάθει τίποτα και είναι μια χαρά και δεν μου πάει η καρδια να πετάξω τόσα μετρα ακούω γνώμες παιδιά γιατί θέλω βοήθεια
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 κανένας βρε δεν τα έχει αγοράσει να μας πει τι λένε
dpolal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Kαι πώς ακριβώς κατάλαβες ότι ο λόγος που δεν παίζουν καλά τα συστήματα σου είναι τα καλώδια ;;;; Πρώτη φορά ακούω να παλιώνουν καλώδια και να μην παίζουν καλά.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 όχι πάλιωσαν και δεν παίζουν καλά απλά από τον καιρό οι συνδέσεις χαλαρώσανε από μέσα τους κάποια κόπηκαν εσωτερικά και θέλουν κούνημα και τέτοια σίγουρα είναι οι συνδέσεις μου έβαζα ενισχυτές παλιά σε αυτοκίνητα με ένα φίλο που έχει ένα μαγαζάκι και έχω κάποια εμπειρία εξού και τα monster καλώδια γιατί τα είχα πάρει από το μαγαζί με καλύτερη τιμή απλά επειδή αυτά τα equip δεν τα ξέρω και δεν θέλω να πάω να πάρω καλώδια tele είπα να ρωτήσω τι λένε αυτά
dpolal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξε τα παλιά βύσματα και ξανακόλλησε τις ενώσεις ή αγόρασε καινούργια και πέρασε τα επάνω στα παλιά καλώδια με κολλητήρι. (και άπειρη υπομονή) Αν δεν πιάνουν τότε βάλε κάτιτις ακόμα και πάρε κανένα ποιό επώνυμο. Κάνε και καμμιά βόλτα από Media Markt ή αντίστοιχα καταστήματα με είδη ήχου και δες τί παίζει από τιμές...
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 μωρέ τα χερια μου πιάνουν το κολλητήρι έχει γίνει φιλαράκι μου πια αλλα λέω να πάρω καινούρια μια και καλή για να μην κολλάω και ούτος τα monster που έχω εγώ δεν είναι όλα αυτά με τα μεταλλικά rca που ανοίγουν είναι και κάποια fixed οποτε δεν παίζει άνοιγμα για αυτό λέω άλλαγμα μια και καλή
kx5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Vatos αγόρασε υλικά και φτιάξε στα μέτρα σου σου ή επιδιόρθωσε τα παλιά σου. Δεν αξίζουν τα έτοιμα, εκτός αν έχεις υψηλής πιστότητας μηχανήματα που χρυσοπληρώνεις και τα καλώδια.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 τα μηχανήματα μην φανταστείς πανάκριβα αλλα ούτε και του πεταμού καλά πράματα έινια για αυτό κοιτάω κάτι καλο αλλα αν έινια τόσο μάπα τα καλώδια τότε να κόψω τα δικά μου και να τους βάλω καινούρια rca αν και βαριέμαι το κόψε ράψε αλλα αυτό με βλέπω να κάνω σιγά σιγά amp: yamaha AX-596 tuner: technics ST-GT350 Eq: Onkyo EQ-140 Cd Player : Sony DVP-SN33 ηχεία: Crystal Audio Twinn 1000 αυτά ιάνει τα μηχανήματα και σε λίγο και ένα Mk2 για αυτό λέω για καλά καλώδια
kx5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ρε vatos τι βαριέσαι μου λες?! Τόσα μαστορέματα κάνεις γιατί δεν κάθεσαι να φτιάξεις τα καλωδιάκια σου όπως πραγματικά τα θες. Προτιμάς να σκάσεις 6 ευρώ το μισό μέτρο για έτοιμα?
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 έχεις ένα δίκιο αλλα ιάνει λίγο παίδεμα αυτά τα rca καλά με έπεισες αυτό θα κάνω thanks παιδιά και τους 2 σας θα πάω αύριο να πάρω κενά RCA και να τα βάλω στα δικά μου
kx5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πάρε καλής ποιότητας RCA. Αν θέλεις στις συνδέσεις πέρα από κόλληση χρησιμοποίησε θερμοσυστελλόμενα να τα ασφαλίσεις.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι βρε επιχρυσωμένα RCA τώρα για θερμοσυστελλόμενα δεν χρειάζεται είναι μονο για να μην ενώσουν οι επαφές και αυτά τα RCA είναι φταγμένα έτσι ώστε το εσωτερικό καλώδιο να το κολλας μέχρι μέσα στο RCA έτσι ώστε να μένει μονο το βινύλιο έξω και αν τα κολλήσεις καλά δεν χρειάζονται τίποτα απλά δεν θέλει ψυχρές κολλήσεις και μετά δεν ξεκολλάει με κανένα θεό απλά έλεγα να μην μπω σε τέτοια ιστορία αν άξιζαν αυτά του e-shop αλλα δεν πειράζει θα κάτσω μια μέρα που δεν θα έχω τι να κάνω να τα φτιάξω
madsc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν θέλεις να φτιάξεις κάτι καλό χωρίς να σου στοιχίσει μια περιουσία, καλώδια ήχου κτλ μπορείς να πάρεις από το Κέντρο Μεγαφώνου, αν είσαι Αθήνα. Για έτοιμα που ειπώθηκε παραπάνω Media Markt είναι το τελευταίο μέρος που θα ψώνιζα οποιοδήποτε καλώδιο. Για κάποιο λόγο είναι κατά πολύ ακριβότερα από όπου αλλού έχω κοιτάξει. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.